Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Folgaria

134 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 8,8
Domeniu schiabil 8,4

Domeniu schiabil Folgaria-Lavarone

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.850 m Telecabine: 0
Cel mai jos punct: 1.150 m Total pârtii: 101 km
Cota staţiune: 1.170 m
Pârtii:
56 km
Instalaţii pe cablu: 45
Pârtii:
37 km
Teleschiuri: 22
Pârtii:
8 km
Telescaune: 23

Domeniu schiabil Folgaria-Lavarone

Cu skipass-ul "Folgaria-Lavarone" aveţi acces la cele mai bune şi îngrijite domenii schiabile din caruselul de schi "Skitour di Forti" cu aproximativ 101 km de pârtii. Pistenkilometern. Pe platoul Alpe Cimbra se întind de-a lungul coamei montane arealele potrivite pentru familii Lavarone, Folgaria şi Luserna.

Domeniul schiabil are prepoderent pârtii cu dificultate medie, fiind astfel potrivite atât pentru începători cât şi pentru cei mai avansaţi. Cima Sommo Alto – Costa (Emozioni) este cu ai săi 2,5 km lungime şi o diferenţă de nivel de 400 m cea mai lungă coborâre a domeniului şi foarte potrivită pentru începători. Fondo Grande (Martinella Nord) este cea mai dificilă pârtie şi se întinde pe 1,5 km, dându-le bătăi de cap chiar şi profesioniştilor.

Snowboarder kii au la dispoziţie mai multe snowpark unde pot să se desfete: Mazinga Park în zona Fondo Piccolo este potrivită pentru riderii începători şi intermediari, iar easy parks îi aşteaptă pe cei mai la început de drum într-ale freestyle-ului.

La nici 15 km depărtare, în Bertoldi se face accesul în domeniul schiabil Lavarone cu ai săi cca. 27 km de pârtii. De aici începe călătoria cu telescaunul cu 3 locuri spre Tablat, de unde pornesc pârtii prepoderent albastre şi pârtia roşie "Tablat". Dincolo de muntele vecin Ust şi peste frumosul lac montan Malga Laghetto veşi găsi alte instalaţii pe cablu care duc spre cel mai înalt punct al domeniului Lavarone şi anume Virgo Maria la cota 1.700. De aici porneşte printre altele şi pârtia neagră "Avez del Prinzipe" cu cca. 2 km lungime care este declarată una dintre cele mai frumoase din Trentino. A fost numită după un brad de 300 ani, cu o înălţime de 60 m care tronează peste pârtii. Pe începători îi aşteaptă "Neveland", iar la o pauză binemeritată vă aşteaptă refugiile rustice de lângă pârtii.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Folgaria

Ca și în celelalte țări alpine, există zone de schi în Italia, cu pârtii luminate pentru schi noaptea. Unul dintre aceste domenii schiabile care oferă nocturnă este domeniul schaibil Folgarida-Marilleva, unde puteți alege dintre două pârtii pentru schi la nocturnă. În satul Folgarida aveţi distracţie pe pârtia "Stadio Slalom" seara în fiecare marți de la 16:30 la 19:00. Cei care doresc să se bucure de schi şi noaptea mai târziu au ocazia să facă schi nocturn pe pârtia Biancaneve, joi, între orele 21:00 - 23:00. Pentru schiorii de noapte merită, de asemenea, o excursie în domeniul schiabil Pejo din apropiere, deoarece există și posibilitatea de a folosi pârtia de schi "Mezoli" în fiecare luni și joi, între orele 08:45 - 22:45. Participarea la schi de noapte este gratuită pentru proprietarii unui skipass valabil pentru domeniile schiabile. În caz contrar, biletele de seară pentru schi de noapte pot fi achiziționate direct la destinaţie.

Après-Ski Folgaria

Folgaria este locul ideal pentru a încheia o zi plină de evenimente pe pârtie, calm și confortabil. Permiteți-vă să vă răsfățați cu specialități culinare tipice într-unul dintre numeroasele restaurante, degustaţi o băutură într-unul dintre barurile confortabile și bucurați-vă de stilul de viață italian! Cei care doresc mai multă petrecere vor găsi ceea ce caută în populara colibă ​​Rifugio Stella d’Italia din Francolini - starea de spirit este garantată aici! Barul de schi Igloo și barul La Calkera sunt de asemenea, locuri de întâlnire populare.

Pasionații de sport și iubitorii de natură au posibilitatea de a face face drumeţii cu rachetele de zăpadă, organizate de biroul local de informații, pot face o plimbare romantică pe traseele pe rute superbe de iarnă sau se se dea cu săniuţa pe derdeluşul din Folgaria. La dispoziţia oaspeţilor stau şi un patinoar și un centru sportiv cu o piscină interioară.

Snowpark: Snowpark Mazinga Park, Prinze Park Folgaria

În Folgaria-Lavarone, mai multe parcuri de distracție și de zăpadă îi așteaptă atât pe freestyleri în devenire, cât și pe cei experimentați: în Folgaria, "Mazinga Park" impresionează comunitatea de shrederi. Parcul cu linie pentru începători este accesibil prin telescaunul Cengio Rosso și poate fi stăpânit de începătorii curajoși. Săriturile mici și boxele, cum ar fi Wave Box de 6 m, Kinky Box de 8 m sau Mammuth Box de 9 m, umplu o pantă de 550 m și oferă o intrare adecvată în lumea freestylerilor. În plus, există trei Easypark-uri pentru începători absoluți în zonele Francolini, Alpe di Folgaria-Coe și Costa, cu sărituri mici.

În domeniul schiabil Lavarone, "Prinze Park" este punctul de atracție pentru totţi doritorii de senzaţii tari. Acesta este situat pe pantele blânde ale pârtiei albastre 7 de pe muntele Tablat și poate fi schiat atât de începători, cât și de schiori avansați. Kickers plat face ușor de început și există chiar și o linie pentru copii pentru cei mai tineri freestylers. Pe de altă parte, freestylerii avansați vor găsi o mulțime de cutii distractive, inclusiv o kickbox de 7 m, jumpbox, piramidă, flatbox, rainbow box și o mega butter box. Cei care preferă să sară și să alunece cu muzică își pot conecta iPod-ul la un sistem stereo.

Domeniul schiabil Folgaria-Lavarone nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Folgaria-Lavarone

Raportul pentru Folgaria-Lavarone este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Folgaria

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Folgaria

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex