Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Fiè allo Sciliar

94 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,1
Domeniu schiabil 9,4

Domeniu schiabil Val Gardena/Alpe di Siusi

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.518 m Telecabine: 14
Cel mai jos punct: 1.236 m Total pârtii: 178 km
Cota staţiune: 880 m
Pârtii:
52 km
Instalaţii pe cablu: 84
Pârtii:
105 km
Teleschiuri: 29
Pârtii:
21 km
Telescaune: 41

Domeniu schiabil Val Gardena/Alpe di Siusi

Cu skipass "Val Gardena/Alpe di Siusi" aveţi acces la 178 km de pârtii şi 84 de instalaţii pe cablu în superba culisă oferită de Dolomiţi. Domeniul schiabil cu multă zăpadă şi ideal pentru familii Alpe di Siusi vă pune sub plăci 60 de km de pârtii în marea lor majoritate albastre şi roşii "deschis". Începătorii şi cei cu un stil liniştit de schi se bucură în special de coborârile largi de la instalaţiile Laurin şi Florian, în timp ce cei mai sportivi vor prefera porţiunile de slalom şi viteză. Pârtia de slalom calificată ca fiind "neagră" de la Puflatsch este cea mai dificilă coborâre de aici şi acoperă o diferenţă de altitudine de 250 m! Şi la Snow-Park-ul de la Alpe di Siusi cu kickern, rails şi boxes vă aşteaptă multe ore de distracţie.

Pentru şi mai multă varietate puteţi profita de legătura la Val Gardena prin St. Ulrich. Prin extinderea la "Dolomiti Superskipass" puteţi folosi toţi cei 1.200 km de pârtii în 12 domenii schiabile, printre care se află şi Sella Ronda, spectaculoasa înconjurare de o zi a grupei Salla pe schiuri şi pe cablu!

În cele mai importante puncte de legătură din domeniul schiabil "Val Gardena/Alpe di Siusi" aveţi acces şi la hotspot-uri Wi-Fi gratuite. Şi în domeniile schiable ale skipass-ului "Dolomiti Superski" vă stau de asemenea la dispoziţie hotspot-uri Wi-Fi gratuite la diverse staţii ale instalaţiilor pe cablu şi în localuri.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Fiè allo Sciliar

Lucrurile sunt destul de liniștite în idilicul Fiè allo Sciliar. Aici există numeroase restaurante, unde puteți savura mâncăruri naționale și internaționale. Barurile și cafenelele drăguțe îndulcesc ziua cu delicatese locale.

Castelul medieval Prösels și biserica parohială, cu un amvon frumos, oferă o varietate culturală. Binecunoscutele băi de fân Völser oferă relaxare. Băile naturale presărate cu ierburi medicinale ajută la relaxare, alungă oboseala și ameliorează tensiunea.

Cei care preferă un program mai sportiv îndrăznesc să facă o plimbare pe una dintre cele șapte pârtii de derdeluş din Fiè și de pe Alpe di Siusi. Peisajul de iarnă poate fi explorat, de asemenea, în cadrul unei drumeții - cu sau fără rachete de zăpadă - sau al unei plimbări cu sania trasă de cai. Idilicul Völser Weiher - unul dintre cele mai frumoase și mai curate lacuri de scăldat din Italia în timpul verii - devine iarna un patinoar natural, unde puteți face ture de bazin.

Snowpark: Snowpark Seiser Alm Fiè allo Sciliar

Dolomiții nu oferă doar o panoramă fascinantă, ci și o ofertă de succes pentru toți fanii de freestyle din rândul dumneavoastră. Cei cărora le place riscul se vor simți cu siguranță ca acasă în "Snowpark Seiser Alm". Pe o lungime de peste 1,5 kilometri, un total de aproximativ 70 de obstacole și-au găsit locul și oferă o gamă bună pentru toți fanii adrenalinei, de la începători la profesioniști.

În zona superioară a parcului, Easy Line vă invită să faceți primele sărituri și vă oferă diverse kicker și boxe. Toți riderii avansați și experți vor găsi o linie medie și una pro de-a lungul întregului parc - cu o linie de kicker pentru 5 persoane, două linii de rail și o linie de kicker deosebit de dificilă pentru experți. Chiar și iubitorii de natură își merită banii în parc cu o "linie de lemn". Obstacolele de aici sunt realizate în întregime din lemn. Diferitele evenimente oferă hrană creativă pentru gândire și varietatea necesară.

Domeniul schiabil Val Gardena/Alpe di Siusi nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Val Gardena/Alpe di Siusi

Raportul pentru Val Gardena/Alpe di Siusi este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Fiè allo Sciliar

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Fiè allo Sciliar

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex