Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Cervinia

11 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,7
Domeniu schiabil 9,7

Domeniu schiabil Breuil-Cervinia - Valtournenche

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.883 m Telecabine: 5
Cel mai jos punct: 1.524 m Total pârtii: 150 km
Cota staţiune: 2.050 m
Pârtii:
45 km
Instalaţii pe cablu: 23
Pârtii:
95 km
Teleschiuri: 6
Pârtii:
10 km
Telescaune: 12

Domeniu schiabil Breuil-Cervinia - Valtournenche

Cu skipass-ul "Breuil-Cervinia Valtourneche" aveţi acces la 156 de km de pârtii şi 19 instalaţii pe cablu. Domeniul schiabil al Breuil-Cervinia este datorită situării la altitudine ridicată - 1.562 - 3.899 m - foarte sigur în ceea ce priveşte zăpada şi convinge în special cu situarea de vis în partea sudică a Matterhorn. Aici vă aşteaptă coborâri largi şi plăcute, una din cele mai cunoscute şi lungi fiind Ventina - are peste 20 km lungime şi duce de la Plateau Rosà până la Cervinia şi acoperă nu mai puţin de 2000 m de diferenţă de nivel. Începătorilor le stau la dispoziţie teritorii line în apropiere de staţiune la Plan Maison şi în general pârtii bine bătute în întregul domeniu schiabil. Mai multe spaţii dedicate copiilor şi baby-parks vă aşteaptă cu coboare fermecate şi parcursuri pentru primele alunecări, în timp ce freeriderii pot profita de numeroase coborâri controlate şi asigurate de zăpadă adâncă. Cei care caută o injecţie specială de adrenalină o găsesc la Heliskiing pe Monte Rosa, iar la snowpark vă stau la dispoziţie tables slides şi jumps în "Breuil-Cervinia Valtourneche Internazionali" aveţi acces şi la partea elveţiană, domeniilor schiabile Breuil-Cervinia şi Valtournenche li se adaugă astfel marea zonă a Zermatt. De la intrarea în Cervinia până la trecerea fronterei la cheile Theodul şi Rothorn vă stau sub plăci 360 km, mereu cu vedere directă la impresionantul Matterhorn. Nu uitaţi însă paşaportul!

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Cervinia

"Etoile" şi "Bianconiglio" – aceste două nume trebuie memorate bine de orice pasionat de Après-Ski, în cele două discoteci din Cervinia nu stă nimic în calea petrecerii după o zi plină de acţiune. Dar puteţi şi să terminaţi ziua relaxat şi liniştit, de exemplu la Passion American Bar, cu o băutură bună şi nişte antipasti. Specialităţi delicioase vă aşteaptă şi la diversele refugii din domeniul schiabil şi restaurante din staţiune - tort de mere cu Calvados sau vârfuri de sparanghel cu brânză fontina – cu atât mai gustoase savurate cu o vedere fantastică asupra Matterhorn!

Nici în timpul zilei nu duceţi lipsă de activităţi, de la heliskiing, parapantă şi snowboke trecând prin căţărări pe gheaţă şi patinaj, până la drumeţii prin peisajul înzăpezit sau o plimbare romantică cu sania trasă de cai - nimic nu este imposibil!

Snowpark: IndianPark Snowpark Cervinia

"IndianPark" la Plan Maison este un funpark numai bun pentru freestylerii mai curajoşi şi pentru ski şi snowboard crosser. Aria extinsă de "joacă", situată mai sus de Breuil – Cervina, este compusă din un parcurs lung de 400 m, cu o lăţime de 100 m. Pe rails şi kicker se distrează toţi snowboarderii şi freestylerii, de la începători la experţi, cu coloană sonoră şi des şi evenimente.

Pe partea elveţiană vă aşteaptă şi "Snowpark Zermatt", cu o superpipe de 80 m şi alte obstacole.

Domeniul schiabil Breuil-Cervinia - Valtournenche nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Breuil-Cervinia - Valtournenche

Raportul pentru Breuil-Cervinia - Valtournenche este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Cervinia

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Cervinia

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex