Award
Evaluările turiştilor

Cavalese

173 Nr. evaluări:

95 % Rată recomandări:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 9,3

Domeniu schiabil Val di Fiemme-Obereggen

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.388 m Telecabine: 10
Cel mai jos punct: 860 m Total pârtii: 111 km
Cota staţiune: 1.000 m
Pârtii:
37 km
Instalaţii pe cablu: 45
Pârtii:
57 km
Teleschiuri: 10
Pârtii:
17 km
Telescaune: 25

Domeniu schiabil Val di Fiemme-Obereggen

Skipass-ul "Val di Fiemme-Obereggen" este valabil în cele foarte diferite 5 domenii schiabile Alpe Cermis, Alpe Luisa-Bellamonte, Lavazé-Oclini, Passo Rolle şi Ski Center Latemar. Astfel schiorii pot alege dintre multe pârtii cu toate gradele de dificultate - mai exact 111 km, la altitudini între 860 şi 2388 m, acoperite de 45 de instalaţii pe cablu.

Pentru începători cele mai potrivite sunt cele de pe versantele sudice ale Alpe Lusia. Experţii în schimb sunt aşteptaţi la pârtia abruptă de Olimpiadă de pe Alpe Cermis, mai sus de Cavalese – aici diferenţa de altitudine acoperită este de în total 1400 m la o lungime a pârtiei de 7,5 km.

Pentru snowboarderi există în plus câteva Snow-Park-uri, printre altele la Ski Center Latemar cu rails, boxen, kicker, o half-pipe şi multe altele, iar pentru free-rideri domeniul schiabil cu zăpadă foarte sigură are porţiuni de vis! În Val di Fiemme circulă un skibus gratuit care asigură legătura dintre diversele localităţi şi domenii schiabile.

Din iarna 2016/2017 vă aşteaptă combinaţia instalaţiei pe cablu Laner, formată dintre telescaunul cu 6 locuri şi telecabina cu 8 locuri din centrul de schi Latemar. Cu aceasta aveţi acces uşor şi la noua pârtie de săniuş de cca. 750 m lungime. În decembrie 2016 s-a deschis un refugiu montan din lemn şi sticlă în Oberholzlift, cu terasă cu panoramă şi bar, care vă invită la o pauză binemeritată. În Alpe Cermis se află paradisul copiilor "Cermislandia", cu noile pârtii de săniuş şi tubby, precum şi un loc nou pentru exerciţii la şcoala de schi. În lounge-barul modern "La Baita Tonda" vă puteţi încălzi după o zi de schiat şi relaxa.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Cavalese

În Cavalese puteți schia nu numai în timpul zilei, dar o dată pe săptămână puteți să vă țineți schiurile legate și după lăsarea întunericului. În domeniul schiabil Alpe Cermis se oferă 2,5 km de pârtii la nocturnă. Dacă acest lucru nu este de ajun, puteți experimenta fascinația schiului nocturn de trei ori pe săptămână în domeniul schiabil nocturn din Obereggen. Există multe oferte aici: Pe lângă cei 2,5 km de pârtie de tobogan, există și 1,5 km de pârtie pentru schi pe timp de noapte. Pentru snowboarderi și freeskieri există chiar și o ofertă suplimentară în Night-Snowpark: opt obstacole sunt pregătite pentru coborâri nocturne. Schiul pe timp de noapte în domeniile schiabile din jurul Cavalese este inclus chiar și în skipass-ul de mai multe zile Val di Fiemme-Obereggen.

Après-Ski Cavalese

În toate domeniile schiabile din Val di Fiemme există numeroase posibilităţi de a încheia ziua în mod liniştit şi plăcut. La revenirea de pe pârtii sunteţi aşteptaţi la refugiile tradiţionale pentru a profita de ultimele raze de soare, vă bucura de peisajele minunate sau încheia ziua cu foarte gustoasele specialităţi culinare ale regiunii. Vă puteţi desigur hotărî şi pentru unul din numeroasele baruri şi localuri de noapte, cu muzică şi atmosferă de petrecere. În special în Cavalese vă aşteaptă localuri cu gastronomie excelentă, locală sau internaţională şi baruri şi pub-uri. Diverse pub-uri vă stau la dispoziţie pentru seri de petrecere. Şi altele din localităţile înconjurătoare ale Val di Fiemme au şi de discoteci şi baruri pentru seri mai animate. "Cermisfera Fashon Lounge Bar" chiar la finalul pârtiei Olimpia 3 este un loc ideal nu doar pentru pentru se bucura de ultimele raze de soare la finalul unei zi pline la schi, ci şi din contră un loc de pornire pentru pârtia cu nocturnă.

Valea este în plus o destinaţie ideală şi pentru iubitorii de drumeţii şi natură. Fanii plimbărilor cu rachetele de zăpadă au şi ei la dispoziţie trasee cu diverse grade de dificultate pentru a explora împrejurimile, la fel şi pentru cei care practică nordic walking. Deosebit de romantică este cu siguranţă o plimbare cu rachetele de zăpadă la lumina lunii sau săniuş sun stele de-a lungul pârtiei cu nocturnă din Obereggen, care este deschisă de mai multe ori pe săptămână până la ora 22:00. Din iarna 2016/2017, cu noua istalaţie pe cablu combi Laner din Latemar, aveţi facilitat accesul la noua pârtie de derdeluş cu cca. 750 m lungime, care porneşte din Almgasthaus Epircher-Laner şi continuă până la staţia de vale a telescaunului Absam-Maierl. În total sunt în Eggental 9 pârtii de derdeluş.

Snowpark: Morea Snowpark, Obereggen Snowpark Cavalese

Domeniul schiabil Val di Fiemme/Obereggen este un paradis adevărat pentru amatorii sporturilor de iarnă. O panoramă fascinantă şi în medie între 8 şi 10 zile însorite, aveţi condiţii peferecte pentru relaxare sau distracţie. Şi pe freestyle îi aşteaptă multe posibilităţi pentru a încerca noi salturi. Snowpark-ul "Morea" din Bellamonte Alpe Lusia este situat în zonă însorită şi liniştită pe panta sudică, la instalaţia "Fassane Morea" la 1970 m altitudine. 49 obstacole diferite, boxe, rails, Picnic Table & Co. promit multă distracţie şi începătorilor şi avansaţilor.

În domeniul schiabil Pampeago-Obereggen vă aşteaptă în plus şi snowpark-ul "Obereggen" Snowpark. La pârtia Pampeago Piste vă aşteaptă lines Easy, Medium şi Pro, o halfpipe, boardercross şi Banked Slalom pentru fiecare nivel de cunoştinţe. În plus pentru copii există un Kids Learn Park. În Clubhouse cu Chillarea vă puteţi relaxa cu muzică bună şi băuturi reci. O atracţie specială este Nightpark-ul deschis marţea, joia şi vinerea, până la ora 22:00. O selecţie de 8 obstacole este luminată şi seara, pentru cei care nu vor să se culce devreme!

Domeniul schiabil Val di Fiemme-Obereggen nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Val di Fiemme-Obereggen

Raportul pentru Val di Fiemme-Obereggen este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,3 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Cavalese

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Cavalese

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter