Award
Evaluările turiştilor

Campitello

63 Nr. evaluări:

88 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,7
Domeniu schiabil 9,5

Domeniu schiabil Val di Fassa-Carezza

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.625 m Telecabine: 12
Cel mai jos punct: 1.200 m Total pârtii: 110 km
Cota staţiune: 1.448 m
Pârtii:
35 km
Instalaţii pe cablu: 39
Pârtii:
64 km
Teleschiuri: 5
Pârtii:
11 km
Telescaune: 22

Domeniu schiabil Val di Fassa-Carezza

Skipass-ul "Val di Fassa – Carezza" acoperă în jur de 110 km pârtii şi permite folosirea a circa 39 instalaţii, în zonele Alba, Canazei, Campitello, lacul Carezza, Pozza şi Vigo, între 1 220 şi 2 625 m altitudine. Aici vă aşteaptă numeroase domenii de Freeride şi domenii cu zăpadă adâncă precum şi coborâri de dificultate în mare majoritate medie. Celor cu multă experienţă le stă la dispoziţie faimoasa "Tomba" la Ciampedie iar pasionaţii de schi în nocturnă sunt aşteptaţi în schimb la Pozza.

Domeniul schiabil local al Campitello se află la Col Rodella (2.485 m): Aici vă aşteaptă coborâri de dificultate medie, versanţii largi şi însoriţi sunt perfecţi pentru coborâri liniştite, dar şi pentru snowboarderi. Instalaţiile de transport pe cablu pentru Sella Ronda pornesc direct chiar din Campitello - ai săi 40 km care înconjoară masivul Sella sunt obligatorii pentru orice pasionat de schi! Numeroase refugii împânzesc pârtiile şi vă invită la o gustare şi un pic de relaxare la soare.

Cu skipass-ul "Dolomiti Superski" (extindere contra cost) puteţi profita nu doar de Sella Ronda, ci şi de peste 1.200 km pârtii şi 450 instalaţii în 12 domenii schiabile!

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Campitello

Italia are de oferit un domeniu schiabil cu nocturnă sau altul, unde vă puteţi da şi seara, după orele de funcţionare normale, pe pârtii. La câţiva km de Campitello di Fassa găsiţi deja la Stadionul de Ski al Pozza di Fassa pârtia Aloch. În fiecare miercuri şi vineri, de la 19:30 la 22:00 pârtiile sunt iluminate cu nocturnă. Cei cu experienţă pot face câteva coborâri aici pe în jur de 1,6 km de pârtie (dificultate medie şi ridicată) şi seara. Pârtia este îndrăgită şi ca loc de desfăşurare al anumitor competiţii de slalom, snowboard şi carving precum şi pentru cantonament de echipele profesionale. Cei care au un skipass valabil pentru mai multe zile (Val di Fassa-Carezza, Dolomiti Super Ski sau Silver) pot intra gratuit pentru schi în nocturnă. Dar şi fără skipass puteţi cumpăra bineînţeles un bilet la faţa locului.

Après-Ski Campitello

Campitello este după Canazei cea mai îndrăgită localitate din Valea Fassa şi oferă pe lângă distracţia pe plăci multe alte posibilităţi de agrement! Multe refugii vă aşteaptă la un pahar, mai târziu petrecerea se mută la baruri, pub-uri şi discoteci. Pentru cei care caută ceva mai liniştit există multe frumoase restaurante, care vă aşteaptă cu delicatese regionale şi locale.

Nici de posibilităţi de agrement nu veţi duce lipsă: pentru activităţi sportive vă da stă la dispoziţie un centru cu perete de căţărări, ice-stock şi un patinoar natural. Mai multă dispoziţie de distracţie găsiţi în la doar 2 km situata, unde barurile şi discotecile au uşile deschise până târziu în noapte. Vă recomandăm să asistaţi la procesia cu costume de carnaval, dacă sunteţi aici în această perioadă.

Snowpark: Snowparks Dolomiti Park, Buffaure und Christomannos Campitello

Domeniul schiabil "Val di Fassa-Carezza" este pentru freestyler un adevărat paradis. Puteţi alege între mai multe funpark-uri. Parcul Dolomiti se află în mijlocul domeniului schiabil Belvedere. 3 linii diferite de kickers pentru începători, avansaţi şi experţi vă stau la dispoziţie la fel şi o zonă de jibbing cu boxe, rails şi corenrs, o secţiune slopestyle şi un big airbag.

În noul Buffaure Snowpark, unde ajungeţi cu telecabina Pozza-Buffaure, vă stau la dispoziţie atât o Easy, cât o Medium Line, cu diferite kickers, rails, tanks şi boxe.

La Passo di Costalunga freestyleri se pot distra în snowpark-ul Christomannos. Caracteristica specială a acestui parc este cu siguranţă panorama şi amplasarea în un teritoriu declarat Patrimoniu Natural Mondial. Priveliştea către Latemar şi Catinaccio garantat merită o sesiune de fotografii unice. Parcul dispune de diverse boxe şi rails.

Domeniul schiabil Val di Fassa-Carezza nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Val di Fassa-Carezza

Raportul pentru Val di Fassa-Carezza este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,2 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Campitello

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Campitello

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter