Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Bormio

159 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,5
Domeniu schiabil 9,1

Domeniu schiabil Bormio

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.012 m Telecabine: 2
Cel mai jos punct: 1.225 m Total pârtii: 50 km
Cota staţiune: 1.225 m
Pârtii:
14 km
Instalaţii pe cablu: 15
Pârtii:
34 km
Teleschiuri: 8
Pârtii:
2 km
Telescaune: 5

Domeniu schiabil Bormio

Skipass-ul "Bormio" este valabil şi în afara staţiunii Bormio, în zonele de schi Valdidentro şi Santa Caterina/Valfurva , cu un total de 36 instalaţii şi 110 km de pârtii. De la Bormio două instalaţii pe cablu vă duc rapid la Cima Bianca (3012 m), muntele local. Pârtii minunate, largi şi deasupra limitei de vegetaţie vă duc în vale - dintre acestea face parte coborârea de cupă mondială "Stelvio".

O adevărată delicatesă coborârea neagră Betulle, cu 2 km lungime. O atracţie deosebită este cea mai lungă coborâre din Bormios "Cima Bianca- Bormio", care acoperă pe 8 km lungime un total de 1787 m diferenţă de altitudine. Posibilităţi de freeride vă aşteaptă în zonele "Ortler" şi "Cevedale", pe când boarderii se pot distra la snow-park-ul "Bormio 2000" la staţia de mijloc, la 200 m altitudine cu Super Pipe, Rails şi Jumps. Pârtia cu nocturnă "Stelvio" se mândreşte cu 3 km lungime - cu toate acestea presupune ceva experienţă. Zona de schi Valdidentro constă în principal din pârtii de dificultate medie şi redusă, pe când la Santa Caterina vă aşteaptă teritoriul campioanei olimpice şi mondiale Deborah Compagnoni cu pârtii în marea lor majoritate negre şi roşii.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Bormio

Pasionații sporturilor de iarnă din Lombardia se pot delecta și cu schiul pe timp de noapte. Așadar, nu este surprinzător că stațiunea de schi Bormio are o astfel de pârtie. Schiul de noapte în Bormio, în Sondrio, Italia, are loc pe o pârtie foarte specială. Proiectoarele luminează faimoasa pistă de Cupa Mondială "Stelvio", unde se organizează în fiecare an curse de schi. Coborârea abruptă este considerată una dintre cele mai dificile curse din Cupa Mondială. Pentru oaspeții care practică în mod normal sporturi de iarnă, traseul nu este la fel de solicitant, dar numai schiorii avansați ar trebui să se aventureze pe pârtia marcată cu roșu.

Pârtia are o lungime de 3 km și oferă o mulțime de varietate pe munte. În fiecare joi, telecabina 8 Bormio își prelungește orele de funcționare, astfel încât distracția de seară pe "Stelvio" durează de la ora 20:00 la 23:00.

Après-Ski Bormio

În timpul zilei refugiile confortabile vă invită la o pauză. Oricine vrea să practice sport în afara pârtiilor are posibilitatea de a alege între printre altele patinaj sau parapanta. Există de asemenea o piscină interioară, solar, sauna şi un fitness-center. Şi seara Bormio este şi rămâne o staţiune plină de viată! Centrul oferă numeroase cafenele confortabile, baruri şi pub-uri, restaurante tipice şi pizzerii, precum şi o discotecă. Vă recomandăm o plimbare prin centrul vechi pitoresc. În diversele băi termale ale Bormio veţi găsi relaxarea necesară după o zi obositoare pe plăci. Pentru toti iubitorii de shopping merită făcută o excursie de o zi la domeniul schiabil şi paradisul de cumpărături Livigno. Aici vă aşteaptă "Duty free" articole de marcă la un preţ de chilipir!

Snowpark: Bormio Bormio

"Snowpark Bormio" are 3 lines de oferit, fiecare cu un nivel diferit de dificultate. Easy Line are pe lângă 3 fun boxes, de 2, 3 şi 5 metri lungime şi un kicker şi este un teritoriu ideal pentru începători. Avansaţii şi experţii se simt bine în schimb pe Medium Line şi pe Rails Line. Diverse obstacole, de la Step Up, un bonk ball de 3 m şi o box de 9 m până la 2 kickere cu tables de 5 şi respectiv 10 m.

Un Shape-Team se ocupă să fie zilnic asigurate condiţii perfecte în park şi un setup creativ.

Domeniul schiabil Bormio nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Bormio

Raportul pentru Bormio este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,5 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Bormio

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Bormio

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex