Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Bardonecchia

43 Nr. evaluări:

91 % Rată recomandări:

Staţiune 8,8
Domeniu schiabil 8,2

Domeniu schiabil Bardonecchia

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.694 m Telecabine: 1
Cel mai jos punct: 1.300 m Total pârtii: 100 km
Cota staţiune: 1.312 m
Pârtii:
54 km
Instalaţii pe cablu: 23
Pârtii:
38 km
Teleschiuri: 13
Pârtii:
8 km
Telescaune: 9

Domeniu schiabil Bardonecchia

Cu skipass-ul "Bardonecchia" aveţi acces ll în total 100 km pârtii şi 23 instalaţii de transport pe cablu pentru un minunat concediu la schi. Toate competiţiile de snowboard din cadrul Jocurilor olimpice de la Torino din 2006 s-au desfăşurat la Bardonecchia: slalom gigant paralel, Boardercross şi Halfpipe. Dar nici pentru schiorii oferta nu este mai prejos.

Zona mai mare a domeniului compus din două părţi începe la Campo Smith şi este potrivită atât pentru începători cât şi pentru avansaţi. Pârtiile foarte bine întreţinute oferă, datorită instalaţiilor moderne de zăpadă artificială şi altitudinii, o siguranţă foarte ridicată în ceea ce priveşte existenţa zăpezii. Zona Jaffereau“ (2800 m), situată de cealaltă parte a staţiunii, este foarte îndrăgită de cei cu multă experienţă. Activităţile disponibile aici în afara pârtiilor sunt foarte bune şi, în plus, peisajul este senzaţional!

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Bardonecchia

    Chiar de-a lungul pârtiilor puteţi găsi numeroase baruri şi restaurante, unde puteţi să vă adunaţi forţele. Odată în vale, diverse cafenele cu terase şi baruri vă invită la Après-Ski. Mai târziu vă aşteaptă restaurantele confortabile cu specialităţi locale şi vin. Cei care mai au energie chiar după o zi de schi, găsesc în Campo Smith un Centru de Fitness complet echipat, printre altele cu saună şi zonă de masaj. În plus există o piscină acoperită, un patinoar, posibilităţi de excursii, tenis, baschet şi volei. Pentru oaspeţii săi, Bardonecchia pune la dispoziţie în „Palazzo delle Feste“ un program variat de spectacole şi evenimente.

Snowpark: Snowpark Bardonecchia

Snowpark-ul Bardonecchia face inimile tuturor snowboarderilor şi freestylerilor să bată mai tare: De la kickere, rails şi boxe până la o half-pipe olimpică complet iluminată se oferă aici de toate. Lungimea half-pipe este de 130 m lungime, lăţimea de 18 m şi 6 m. Întregul funpark este dotat cu instalaţie de sunet şi există în plus şi o zonă launge cu Wi-Fi gratuit, canapele, jocuri electronice, zonă "Skullcandy" şi un bar pentru pauze de relaxare.

Snowpark-ul a fost astfel conceput ca să fie bineveniţi aici sporttivii cu toate nivelele de cunoştinţe, de la începător la profesionist. Pentru fiecare există o zonă separată: pentru avansaţi Red Park, pentru începători Blue Park şi Burton Park, care este potrivit şi pentru copii. În 2013/2014 a fost inaugurată şi JIBBING PRO Piste, care duce 600 m prin pădure.

Domeniul schiabil Bardonecchia nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Bardonecchia

Raportul pentru Bardonecchia este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri

Alte criterii

Après-Ski

Cazare în Bardonecchia

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Bardonecchia

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex