Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Aprica

64 Nr. evaluări:

93 % Rată recomandări:

Staţiune 8,5
Domeniu schiabil 8,8

Domeniu schiabil Aprica

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.270 m Telecabine: 2
Cel mai jos punct: 1.162 m Total pârtii: 50 km
Cota staţiune: 1.180 m
Pârtii:
27 km
Instalaţii pe cablu: 16
Pârtii:
15 km
Teleschiuri: 10
Pârtii:
8 km
Telescaune: 4

Domeniu schiabil Aprica

Skipass-ul "Aprica" vă permite accesul la 50 km de pârtii la altitudini de până la 2.270 m, de acoperit comod cu cele 16 instalaţii pe cablu. Aici vă puteţi pune schiurile chiar la cazare şi schia până la staşia de vale. Domeniul schiabil este dominat de pârtii uşoare şi medii, există însă şi câteva negre.

Deosebit de frumoasă este "Superpanoramica", cu cei 6 km ai săi fiind cea mai lungă pârtie din domeniul schiabil, cu o vedere uimitoare aupra domeniului schiabil. O provocare pentru schiorii cu experienţă este "Magnolta inferioare", cu cca. 2 km lungime. În ciuda climei blânde şi însorite Aprica este un domeniu schiabil foarte sigur în ceea ce priveşte zăpada şi în plus peste 80% din pârtii pot acoperite şi cu zăpadă artificială. Funpark-ul "Initial" cu kickere, boxe şi wallrides variate este destinaţia perfectă pentru freestyler şi dispune chiar de propria instalaţie pe cablu şi instalaţie de nocturnă.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Aprica

În însoritul Sondrio, schiatul nu este o plăcere doar în timpul zilei. Seara, multe dintre pârtiile din Italia sunt iluminate și sunt accesibile pentru a putea schia mai mult timp. Domeniul schiabil Aprica cu aproximativ 50 de km de pârtii, oferă, de asemenea, schi nocturn. La poalele Monte Palabione, două pârtii albastre sunt iluminate pentru schiul nocturn. Teleschiurile de antrenament din apropierea văii funcționează în câteva seri pe săptămână în timpul iernii. Orarul este afişat la avizier, la destinaţie.

Après-Ski Aprica

Seara în Aprica o puteţi petrece la fel ca şi ziua pe pârtie, deoarece refugiile vă invită să mai petreceţi aici câteva ore plăcute. Après-Ski Baradello Show & Snack Bar sau Bar Ombrello sunt puncte de întâlnire îndrăgite. Numeroase baruri şi locale îi aşteaptă pe iubitorii de petrecere şi după coborârea în sat. Dacă vreţi totuşi să petreceţi seara mai dibamic aveţi de unde alege: de la patinoar, tururi de schi ghidate şi drumeţii cu rachetele de zăpadă până la perete de gheaţă artificial penrtu căţărări. Pe cei cu gusturi mai liniştite îi aşteaptă numeroase restaurante cu delicioase specialităţi locale. Şi piscina acoperită cu instalaţii de spa vă oferă multe ore de relaxare.

Snowpark: Funpark "Initial" Aprica

Snowboard Snowpark Initial în Aprica dispune de numeroase obstacole cum ar fi kickere, boxe şi wallrides. Câte 2 lines de slide şi respectiv jumps sunt perfecte atât pentru începători, cât şi pentru snowboarder şi freestyelerii care vor să conceapă sau să perfecţioneze noi trucuri. Distracţia nu are limite şi inima fresstylerilor va bate mai tare. Park-ul are în plus instalaţii proprii de transport şi de nocturnă şi este astfel deschisă şi seara.

Domeniul schiabil Aprica nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Aprica

Raportul pentru Aprica este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,5 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Aprica

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Aprica

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex