Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Andalo

235 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 8,0
Domeniu schiabil 8,0

Domeniu schiabil Paganella

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.125 m Telecabine: 2
Cel mai jos punct: 1.030 m Total pârtii: 34 km
Cota staţiune: 1.040 m
Pârtii:
10 km
Instalaţii pe cablu: 18
Pârtii:
23 km
Teleschiuri: 4
Pârtii:
1 km
Telescaune: 12 Rute de schi: 1 km

Domeniu schiabil Paganella

Cu skipass-ul "Paganella" vă stau la dispoziţie 35 km de pârtii (inclusiv ture de schi) şi 18 instalaţii pe cablu la altitudini între 1030 şi 2125 m. Din Andalo şi învecinata Fai della Paganella ajungeţi repede şi fără probleme la domeniul schiabil variat. Pârtiile au în marea lor majoritate un grad de dificultate mediu sau redus, sunt ideale pentru familii şi duc în părţile de jos prin păduri de conifere.

Legendara pârtie de cupă Mondială "3-Tre" este însă pregătită pentru experţi, care doresc să se măsoare cu "eroi" cum ar fi Zeno Colò, care în anul 1950 a scris aici adevărată istorie sportivă. Puteţi încerca şi coborârea olimpică de 5 km, care acoperă 1075 m diferenţă de nivel. Chiar şi echipa naţională de schi a Statelor Unite şi-a stabilit centrul de training european aici, unde se antrenează sportivii pentru disciplinele de combinaţie, super-g şi slalom gigant. Variante minunate cu zăpadă adâncă găsiţi la vârful Paganella, iar boarderii pot profita de snowpark-ul Dosson.

Domeniul schiabil oferă şi pentru familii cu copii o mare varietate de alegeri. Patru pârtii de antrenament la diferite altitudini sunt concepute ca şi mici pârtii pentru începători. La cabana Pian Dosson la 1450 m altitudine pe copii îi aşteaptă un parc de joacă şi unde pot face primele încercări pe schiuri, iar la 1333 m altitudine veţi găsi parcul de copii Gagglia cu un mini-snowtubing.

Skipass-ul "Combi (5+1)" este valabil pentru toate pârtiile din domeniul schiabil Paganella timp de 5 zile iar pentru o zi puteţi alege una din următoarele domenii schiabile: Folgarida-Marilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Passo del Tonale, Pejo, Monte Bondone sau Folgaria.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Andalo

Și în Italia, tot mai multe stațiuni de schi oferă posibilitatea de a schia pe timp de noapte. Schiul pe timp de noapte devine din ce în ce mai popular, iar majoritatea stațiunilor de schi își echipează treptat cel puțin o mică parte a pârtiilor cu proiectoare. În Andalo, în zona de schi Paganella din Dolomiți, oaspeții au ocazia să cucerească pârtiile și pe timp de noapte. Telecabina Andalo-Doss Pelà își prelungește orele de funcționare de două ori pe săptămână, pentru cei care nu dorm. Așadar, schiorii de noapte își merită banii în fiecare marți și vineri, între orele 19:30 și 22:30. Pârtia Cacciatori 1, care are o lungime de aproximativ 3 km, oferă tot ceea ce face inima unui schior să bată mai repede. Cabana Dosson oferă băuturi răcoritoare până seara târziu.

Après-Ski Andalo

Nici în ceea ce priveşte Après-Ski nu veţi duce lipsă de nimic: cum este de aşteptat într-o localitate din Italia puteţi experimenta aici Dolce Vita şi mâncarea bună pe care o servesc numeroasele restaurante şi refugii sau vă relaxa la o cafea pe una din terase. Dacă căutaţi ceva mai dinamic vizitaţi centrul sportiv al Andalo, unde vă aşteaptă printre altele un patinoar dar şi "AquaIn", centrul de Spa şi Cosmetică cu piscină acoperită. Aici vizitatorii se pot răsfăţa cu un masaj sau pur si simplu profita de saună şi baia de aburi. Viaţa de noapte vă aşteaptă în "Artcafé la Floca" sau la "Discoteca Shuttle", unde puteţi dansa şi petrece până în zori.

Snowpark: Snowpark Dosson Andalo

Freestyler se pot da după plac în domeniul schiabil "Paganella", la snowpark-ul "Dosson". Ajungeţi aici cu telecabina "Andalo-Doss Pelá". Ca obstacole vă stau la dispoziţie printre altele o Picnic Table, un Jib Tank şi boxen pentru diferite nivele de cunoştinţe. Acestora li se alătură un Big Air Bag, unde puteţi exersa fără frica unei aterizări dureroase.

Domeniul schiabil Paganella nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Paganella

Raportul pentru Paganella este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Andalo

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Andalo

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex