Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător : nu este important Snowpark : nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri : nu este important Instalaţii pe cablu : nu este important Ţară : indiferent
Km de pârtii schi fond : indiferent Evaluările turiştilor : indiferent Preţ de persoană : indiferent
Familii cu copii : nu este important Après-Ski : nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Informaţii despre regiune

Skirama Dolomiti

Cel mai înalt punct: 3.016 m
Cel mai jos punct: 800 m
Instalaţii pe cablu: 145
Teleschiuri: 26
Telescaune: 95
Telecabine: 24
Total pârtii: 368 km
Pârtii:
150 km
Pârtii:
218 km
Pârtii:
48 km

Regiune de schi Skirama Dolomiti

Skipass-ul combinat "Combi (5+1)" este valabil 5 zile în toate pârtiile din domeniul schiabil Paganella precum şi o zi în celelalte domenii ale Skirama Dolomiţi, cum ar fi Folgarida-Marilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Passo Tonale, Pejo, Monte Bondone sau Folgaria.

Domeniul schiabil din jurul Madonna di Campiglio se întinde până la 2.550 m altitudine şi cuprinde în total în jur de 50 km pârtii, acoperite de 19 de instalaţii pe cablu. Intrarea în domeniul schiabil se face prin staţii de vale situate foarte comod chiar în vale. Pârtiile în marea lor majoritate cu grad de dificultate redus sau mediu sunt foarte potrivite pentru începători şi cei care care caută o experienţă liniştită la schi. Dar şi pentru experţi există posibilităţi: renumita pârtie FIS „3-Tre“, unde se desfăşoară competiţia mondială de slalom bărbaţi, precum şi „Spinale Direttissima“, la Monte Spinale vor face nivelul de adrenalină să crească garantat!

Domeniul schiabil "Folgarida-Marilleva" vă pune la dispoziţie 62 de kilometri de pârtie între 1300 şi 2180 m şi 26 de instalaţii pe cablu. Spaţiul schiabil este compus majoritar din coborâri uşoare sau medii dar prezintă şi câteva pârtii negre cum ar fi "Nera Folgarida", cu 1,8 km lungime.

La Folgaria domeniile schiabile Costa, Francolini, Fondo Piccolo, Fondo Grande, Malga Ortesino, Serrada şi Fiorentini împreună cu Lavarone alcătuieşte un carusel de schi la altitudini între 1150 şi 1850 m, cu legătură la domeniul schiabil Fiorentini şi vă permite accesul la 31 instalaţii pe cablu şi un total de 102 km de pârtii. Domeniul are în general pârtii de dificultate medie, dar se găsesc destule pârtii şi penrtu începători sau experţi. Cima Sommo Alto – Costa (Emozioni) are 2,5 km lungime şi o diferenţă de nivel de 400 m este cea mai lungă din domeniul schiabil şi foarte potrivită pentru începători. Cealaltă extremă este Fondo Grande (Martinella Nord) de 1,5 km - o provocare chiar şi pentru cei cu experienţă.

Cu skipass-ul "Pinzolo" aveţi acces la un domeniu schiabil ideal pentru familii, mai mic dar de excelentă calitate în jurul vârfului Doss del Sabion, cu un total de 32 km de pârtii. 10 instalaţii pe cablu acoperă diferenţa de altitudine între 800 şi 2.100 m altitudine. Pantele în marea lor majoritate lejere sau de dificultate medie sunt perfecte pentru primele încercări pe plăci. În plus există un program de vacanţă special pentru cei mici, încă un punct de atracţie pentru familii.

În îndrăgitul "Monte Bondone" aveţi acces la cei 20 km de pârtii ai acestui minunat domeniu schiabil, acoperiţi de 6 instalaţii pe cablu şi suficiente instalaţii de producere artificială a zăpezii. Coborâri variate oferă multă distracţie, pentru începători şi avansaţi.

Domeniul schiabil aflat la cea mai mare înălţime din Skirama Dolomiţi are 100 km de pârtii, în apropiere de Passo Tonale, care ajung până la înălţimi de 3000 m!.
Click aici pentru harta mărită

Cazare în regiunea Altopiano della Paganella

Harta Măreşte

Caută…
: Regiune de schi Altopiano della Paganella
În acest moment nu există oferte disponibile