Newsletter

Cu Newsletter-ul nostru vă asiguraţi numeroase avantaje

Mai multe informaţii de călătorie

Informaţii de călătorie Coronavirus

Ultima actualizare: 20.09.2022

Este posibilă vacanţa la schi în iarna 2022/2023?

Momentan nu stă nimic în calea desfăşurării vacanţelor la schi în destinaţiile noastre - purtarea măştii este încă parţial obligatorie în mijloace de transport în comun şi spaţii închise. Actual pers. nevaccinate trebuie să prezinte un test negativ rapid şi - în funcţie ţările de destinaţie - li se pot impune restricţii, chiar şi interzicea cazării sau a intrării în țara de destinație. Mai jos găsiţi link-urile cu informaţii relevante pentru destinaţiile noastre.

În funcţie de vârstă şi destinaţie - copiii sunt trataţi ca persoanele vaccinate (fără dovada vaccinării ori prezentarea de test negativ).Dacă pe perioada rezervată de dvs. unitatea de cazare rezervată sau domeniile schiabile incluse în skipass-ul rezervat se închid din cauza pandemiei Corona aveţi dreptul la anularea gratuită a vacanţei. Este valabil şi în cazul în care călătoria nu este posibilă din cauza închiderii graniţelor ţării de destinaţie.
În acest caz puteţi anula gratuit prin e-mail cu 12 zile înainte de data intrării. Anularea gratuită nu este posibilă în cazul în care rezervarea se face cu mai puţin de 12 zile înainte de intrare şi motivul solicitării anulării gratuite era deja cunoscut la momentul plasării comenzii. Anularea trebuie să fie efectuată cel târziu cu 7 zile înainte de sosire (până la ora 15:00).

Plata deja efectuată pentru vacanţa dvs. va fi transferată în termen de 14 zile de la anulare. În sezonul 2019/2020, precum şi în iarna 2020/2021 am rambursat integral turiştilor noştri plăţile efectuate pentru sejururi care nu s-au putut efectua din cauza pandemiei. Mai mult, sumele achitate de către turişti în cazul achiziționării unui pachet turistic sunt asigurate prin intermediul Fondului German de Asigurare Călătorii (DRSF).

Pentru eficienţa modificărilor rezervărilor în funcţie de data intrării a vacanţei vă rugăm să ne contactaţi cel mai devreme cu 12 zile dacă doriţi să anulaţi rezervarea. Vă rugăm să ţineţi cont că, datorită volumului mare de cereri, acestea vor fi prelucrate cronologic, în funcţie de data intrării şi nu putem garanta un răspuns mai rapid.

Condiții actuale de călătorie

Vă rugăm să vă informaţi despre condiţiile de călătorie pe pagina oficială a Ministerului de Externe

Link-uri importante cu informaţii despre virusul Corona în destinaţiile noastre