Newsletter

Cu Newsletter-ul nostru vă asiguraţi numeroase avantaje

Mai multe informaţii de călătorie

Informaţii de călătorie Coronavirus

Ultima actualizare: 09.12.2022

Nu stă nimic în calea unei vacanțe la schi

 • Restricțiile privitoare la Corona au fost eliminate în țările alpine și restul destinațiilor noastre
 • Purtarea măștilor în instalațiile pe cablu închise nu mai este acum obligatorie, însă recomandată
 • Pentru șederi, intrarea în restaurante și baruri nu sunt necesare teste
 • La cele mai multe din destinații în cazul unui test pozitiv nu mai este obligatorie, însă recomandată

 • Mai jos găsiți condițiile actuale în diferitele țări de destinație.

  Garanție Corona - banii înapoi!

  Dacă pe perioada rezervată de dvs. unitatea de cazare rezervată sau domeniile schiabile incluse în skipass-ul rezervat se închid din cauza pandemiei Corona aveţi dreptul la anularea gratuită a vacanţei. Este valabil şi în cazul în care călătoria nu este posibilă din cauza închiderii graniţelor ţării de destinaţie.
  În acest caz puteţi anula gratuit prin e-mail cu 12 zile înainte de data intrării. Anularea gratuită nu este posibilă în cazul în care rezervarea se face cu mai puţin de 12 zile înainte de intrare şi motivul solicitării anulării gratuite era deja cunoscut la momentul plasării comenzii. Anularea trebuie să fie efectuată cel târziu cu 7 zile înainte de sosire (până la ora 15:00).

  Plata deja efectuată pentru vacanţa dvs. va fi transferată în termen de 14 zile de la anulare. În sezonul 2019/2020, precum şi în iarna 2020/2021 am rambursat integral turiştilor noştri plăţile efectuate pentru sejururi care nu s-au putut efectua din cauza pandemiei. Mai mult, sumele achitate de către turişti în cazul achiziționării unui pachet turistic sunt asigurate prin intermediul Fondului German de Asigurare Călătorii (DRSF).

  Pentru eficienţa modificărilor rezervărilor în funcţie de data intrării a vacanţei vă rugăm să ne contactaţi cel mai devreme cu 12 zile dacă doriţi să anulaţi rezervarea. Vă rugăm să ţineţi cont că, datorită volumului mare de cereri, acestea vor fi prelucrate cronologic, în funcţie de data intrării şi nu putem garanta un răspuns mai rapid.

  Condiții actuale de călătorie

  Vă rugăm să vă informaţi despre condiţiile de călătorie pe pagina oficială a Ministerului de Externe

  Link-uri importante cu informaţii despre virusul Corona în destinaţiile noastre