Newsletter

Cu Newsletter-ul nostru vă asiguraţi numeroase avantaje

Mai multe informaţii de călătorie

Informaţii de călătorie Coronavirus

Vacanţă la schi pentru iarna 2020/2021 cu Garanţia Corona - banii înapoi!

Ultima actualizare: 02.03.2021

Este posibilă vacanţa la schi în iarna 2020/2021?

Situația rămâne în continuare dinamică, și la fel de repede se modifică şi măsurile de siguranţă la destinație - de altfel diferite în diversele țări alpine. Vă rugăm să verificaţi în acest sens Condiţiile actuale de călătorie Noi ca expert în vacanţe la schi suntem în contact permanent cu Oficiile Turistice, hotelierii şi operatorii instalaţiilor pe cablu din staţiunile de schi din Europa şi nu numai. Toţi operatorii de servicii turistice din domeniu se lucrează din greu la asigurarea măsurilor necesare pentru desfăşurarea vacanţelor dvs. la schi în sezonul 2020/2021 în siguranţă. Şi chiar dacă se va întâmpla ca anumite domenii schiabile sau unităţi de cazare să se închidă nu vă faceţi griji, căci toţi turiştii noştri beneficiază de Garanţia Corona - garantarea rambursării banilor!

Garanţia Corona - banii înapoi

Dacă pe perioada rezervată de dvs. unitatea de cazare rezervată sau domeniile schiabile incluse în skipass-ul rezervat se închid din cauza pandemiei Corona aveţi dreptul la anularea gratuită a vacanţei. Este valabil şi în cazul în care a fost emisă o avertizare de călătorie oficială pentru destinaţia rezervată, de către Ministerul de Externe (ori echivalentul acestuia a ţării de reşedinţă) sau călătoria nu este posibilă din cauza închiderii graniţelor ţării de destinaţie. În acest caz puteţi anula gratuit prin e-mail cu 10 zile înainte de data intrării.

Pentru eficienţa modificărilor rezervărilor în funcţie de data intrării a vacanţei vă rugăm să ne contactaţi cel mai devreme cu 10 zile, cel mai târziu cu 2 zile înainte de check-in, dacă doriţi să anulaţi rezervarea. Vă rugăm să ţineţi cont că, datorită volumului mare de cereri, acestea vor fi prelucrate cronologic, în funcţie de data intrării şi nu putem garanta un răspuns mai rapid.

Plata deja efectuată pentru vacanţa dvs. va fi transferată în termen de 14 zile de la anulare. În sezonul trecut am rambursat integral turiştilor noştri plăţile efectuate pentru sejururi care nu s-au putut efectua din cauza pandemiei. Mai mult, sumele achitate de către turişti sunt asigurate prin intermediul asigurării de insolvenţă.

Condiții actuale de călătorie

Vă rugăm să vă informaţi despre condiţiile de călătorie pe pagina oficială a Ministerului de Externe

Link-uri importante cu informaţii despre virusul Corona în destinaţiile noastre