Newsletter

Cu Newsletter-ul nostru vă asiguraţi numeroase avantaje

Mai multe informaţii de călătorie

Informaţii de călătorie Coronavirus

Vacanţă la schi pentru iarna 2021/2022

Ultima actualizare: 05.10.2021

Este posibilă vacanţa la schi în iarna 2021/2022?

Nu stă nimic în calea folosirii instalaţiilor pe cablu din destinaţiile noastre de către persoanele vaccinate şi cele care prezintă dovada trecerii prin boală (masca mai este obligatorie parțial). Actual pers. nevaccinate trebuie să prezinte un test negativ rapid, iar în Austria (în funcţie de gradul de ocupare al spitalelor) un test PCR. 

În funcţie de vârstă şi destinaţie - copiii pot fi scutiţi de prezentarea unui test negativ:
  • până la împlinirea vârstei de 12 ani în Austria, Italia, Franța
  • până la împlinirea vârstei de 16 ani în Elveția
  • până la împlinirea vârstei de 6 ani în Germania

Garanţia Corona - banii înapoi

Dacă pe perioada rezervată de dvs. unitatea de cazare rezervată sau domeniile schiabile incluse în skipass-ul rezervat se închid din cauza pandemiei Corona aveţi dreptul la anularea gratuită a vacanţei. Este valabil şi în cazul în care călătoria nu este posibilă din cauza închiderii graniţelor ţării de destinaţie.
În acest caz puteţi anula gratuit prin e-mail cu 10 zile înainte de data intrării. Anularea gratuită nu este posibilă în cazul în care rezervarea se face cu mai puţin de 10 zile înainte de intrare şi motivul solicitării anulării gratuite era deja cunoscut la momentul plasării comenzii. Anularea trebuie să fie efectuată cel târziu cu trei zile înainte de sosire (până la ora 15:00).

Plata deja efectuată pentru vacanţa dvs. va fi transferată în termen de 14 zile de la anulare. În sezonul 2019/2020, precum şi în iarna 2020/2021 am rambursat integral turiştilor noştri plăţile efectuate pentru sejururi care nu s-au putut efectua din cauza pandemiei. Mai mult, sumele achitate de către turişti sunt asigurate prin intermediul asigurării de insolvenţă.

Pentru eficienţa modificărilor rezervărilor în funcţie de data intrării a vacanţei vă rugăm să ne contactaţi cel mai devreme cu 10 zile dacă doriţi să anulaţi rezervarea. Vă rugăm să ţineţi cont că, datorită volumului mare de cereri, acestea vor fi prelucrate cronologic, în funcţie de data intrării şi nu putem garanta un răspuns mai rapid.

Condiții actuale de călătorie

Vă rugăm să vă informaţi despre condiţiile de călătorie pe pagina oficială a Ministerului de Externe

Link-uri importante cu informaţii despre virusul Corona în destinaţiile noastre