Newsletter

Cu Newsletter-ul nostru vă asiguraţi numeroase avantaje

Mai multe informaţii de călătorie

Informaţii de călătorie Coronavirus

Rezervaţi-vă acum vacanţa la schi pentru iarna 2020/2021 cu Garanţia Corona - banii înapoi!

Ultima actualizare: 17.09.2020

Este posibilă vacanţa la schi în iarna 2020/2021?

Da! Vacanţele la schi în sezonul 2020/2021 sunt posibile. Noi ca expert în vacanţe la schi suntem în contact permanent cu Oficiile Turistice, hotelierii şi operatorii instalaţiilor pe cablu din staţiunile de schi din Europa şi nu numai. Toţi operatorii de servicii turistice din domeniu se lucrează din greu la asigurarea măsurilor necesare pentru desfăşurarea vacanţelor dvs. la schi în sezonul 2020/2021 în siguranţă. Şi chiar dacă se va întâmpla ca anumite domenii schiabile sau unităţi de cazare să se închidă nu vă faceţi griji, căci toţi turiştii noştri beneficiază de Garanţia Corona - garantarea rambursării banilor!

Garanţia Corona - banii înapoi

Dacă cu o zi înaintea sosirii dvs. unitatea de cazare rezervată sau domeniile schiabile incluse în skipass-ul rezervat se închid din cauza pandemiei Corona aveţi dreptul la anularea gratuită a vacanţei. Este valabil şi în cazul în care a fost emisă o avertizare de călătorie oficială pentru destinaţia rezervată, de către Ministerul de Externe sau călătoria nu este posibilă din cauza închiderii graniţelor ţării de destinaţie.

Plata deja efectuată pentru vacanţa dvs. va fi transferată în termen de 14 zile de la anulare. În sezonul trecut am rambursat integral turiştilor noştri plăţile efectuate pentru sejururi care nu s-au putut efectua din cauza pandemiei. Mai mult, sumele achitate de către turişti sunt asigurate prin intermediul asigurării de insolvenţă.

Ştiri actuale vacanţe la schi 2020/2021

Interviu cu Thomas Bartel, director executiv SnowTrex (lb. engleză): Vacanţe la schi în timpul pandemiei Corona: argumente pro concediu la schi!

Telescaunele sunt catalogate inofensive: Virologul Prof. Alexander Kekulé explică în MDR Podcast (lb. germană) Kekulés Corona-Kompass (23.05.2020) "nu este nici un motiv pentru oprirea din circulaţie a telescaunelor."

Campania de testare "Ospitalitate sigură" în Austria: pentru siguranţa turiştilor şi a gazdelor acestora a început de la 1 septembrie campania de testare regulată a angajaţilor din domeniul turismului şi a gastronomiei.

Domeniile schiabile glaciare sunt deschise: din mai s-au deschis domeniile glaciare ale gheţarilor Kitzsteinhorn, Hintertux, Kaunertal, Mölltal, Dachstein şi Stilfser Joch după pauza impusă de virusul Corona. Aceste decizii au fost bazate pe măsurile impuse de autorităţile relevante.

Condiții actuale de călătorie

Aflați aici condițiile actuale de intrare pentru toate destinațiile noastre!

Link-uri importante cu informaţii despre virusul Corona în destinaţiile noastre