Newsletter

Cu Newsletter-ul nostru vă asiguraţi numeroase avantaje

Mai multe informaţii de călătorie

Informaţii de călătorie Coronavirus

Rezervaţi-vă acum vacanţa la schi pentru iarna 2020/2021 în condiţii speciale - cu dreptul la anulare gratuită până pe data de 30.09.2020!


23.06.2020

Dragi iubitori ai sporturilor de iarnă,

Mulţi dintre dumneavoastră se întreabă în aceste timpuri dacă o vacanţă la schi va fi posibilă iarna următoare, în ciuda pandemiei virusului Corona. Noi ca expert în vacanţe la schi suntem în contact permanent cu Oficiile Turistice, hotelierii şi operatorii instalaţiilor pe cablu din staţiunile de schi din Europa şi nu numai. Toţi operatorii de servicii turistice din domeniu se lucrează din greu la asigurarea măsurilor necesare pentru desfăşurarea vacanţelor dvs. la schi în sezonul 2020/2021 în siguranţă. Dovadă că se înregistrează paşi importanţi în acest sens o demonstrează deschiderea domeniile glaciare schiabile pe timpul verii, precum şi a instalaţiilor pe cablu respective. Informaţii noi referitoare la iarna viitoare veţi primi prin intermediul Newsletter-ului precum şi pe pagina noastră de Facebook, în limba engleză. În plus, vă punem la dispoziţie mai jos link-uri valoroase cu măsurile şi hotărârile luate privitoare la destinaţiile noastre turistice. Valabil azi este faptul că domeniile schiabile au plănuit să deschidă în iarna 2020/2021!

Ştiri actuale vacanţe la schi 2020/2021


Interviu cu Thomas Bartel, director executiv SnowTrex (lb. engleză): Vacanţe la schi în timpul pandemiei Corona: argumente pro concediu la schi!

Domeniile schiabile glaciare sunt deschise: din mai s-au deschis domeniile glaciare ale gheţarilor Kitzsteinhorn, Hintertux, Kaunertal, Mölltal, Dachstein şi Stilfser Joch după pauza impusă de virusul Corona. Aceste decizii au fost bazate pe măsurile impuse de autorităţile relevante.

Telescaunele sunt catalogate inofensive: Virologul Prof. Alexander Kekulé explică în MDR Podcast (lb. germană) Kekulés Corona-Kompass (23.05.2020) "nu este nici un motiv pentru oprirea din circulaţie a telescaunelor."

Comportament adecvat pe munte: Camera de Comerţ a Austriei ne arată cum (lb. germană) trebuie să ne comportăm în siguranţă pe munte în timpul pandemiei.

Bucurii fără risc: anulare gratuită până la 30.09.2020 şi alte avantaje

Tocmai în aceste vremuri mai grele este important să ne bucurăm de lucrurile pozitive în viaţă, cum este desigur şi vacanţa la schi. Astfel că vă oferim cu drag dreptul de anulare gratuită până la 30.09.2020 la noua dvs. rezervare. Bineînţeles că acest drept se aplică şi la datele de călătorie la mare căutare cum este perioada Crăciunului, Revelionului, Vacanţa de Iarnă ori cea de Paşte. Mai mult, după 30.09.2020 sunt în continuare valabile condiţiile noastre culante de schimbare şi anulare a rezervării dvs.În plus, respectăm legislaţia în vigoare în cazul în care călătoria nu poate avea loc datorită pandemiei virusului Corona. În ultimele săptămâni am rambursat integral turiştilor noştri plăţile efectuate pentru sejururi care nu s-au putut efectua din cauza pandemiei. Mai mult, sumele achitate de către turişti sunt asigurate prin intermediul asigurării de insolvenţă.

Mereu informaţi cu newsletter

Doriţi să primiţi automat noutăţi privind tema vacanţelor la schi şi virusul Corona? Nici o problemă: abonați-vă la newsletter şi rămâneţi mereu la curent cu ultimele informații.

Link-uri importante cu informaţii Corona în destinaţiile noastre