Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Vaujany (Alpe d'Huez)

1.089 Nr. evaluări:

98 % Rată recomandări:

Staţiune 8,9
Domeniu schiabil 9,4

Domeniu schiabil Alpe d'Huez grand domaine Ski

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.330 m Telecabine: 18
Cel mai jos punct: 1.125 m Total pârtii: 250 km
Cota staţiune: 1.250 m
Pârtii:
70 km
Instalaţii pe cablu: 67
Pârtii:
130 km
Teleschiuri: 27
Pârtii:
50 km
Telescaune: 22

Domeniu schiabil Alpe d'Huez grand domaine Ski

Cu skipass-ul "Grand Domaine Ski" aveţi acces la domeniile schiabile din Alpe d'Huez, situate în principal pe partea de sud/sud-vest şi astfel în marea lor majoritate foarte însorite. De la Vaujany ajungeţi la pârtii cu foarte modernele cabine Vaujany-Alpette Vajany-Villette în doar câteva minute. Domeniul schiabil (1125 - 3330 m), cu 250 de km de pârtii şi 67 instalaţii pe cablu este considerat ca fiind deosebit de sigur în ceea ce priveşte existenţa zăpezii: 80% din pârtii sunt mai sus de 1.800 m!

Pârtia cea mai spectaculoasă, "La Sarenne" începe de la gheţarul Sarenne şi coboară pe partea anterioară a Blanc Pic până în vale. Cu 16 km lungime este una dintre cele mai lungi pârtii din Europa! Pentru "experţi" este rezervată abrupta pârtie neagră "Le Tunnel" care duce de la Blanc Pic printr-un tunel pe un teren mogul de-a lungul a 3 km. Nu la fel de dificile, dar totuşi constituind o provocare vă aşteaptă pârtiile roşii de la Dôme Petits Rousses. În special coborârea "Bartavelles" oferă în general condiţii excelente de zăpadă pe fundalul impresionanţilor pereţi montani şi a văii învecinate. Începători vor găsii pârtii pe măsura la marginea Alpe d'Huez şi Vaujany. Condiţiile pentru snowboard sunt şi ele ideale aici: Fun-park-ul de la telescaunul Le Lac Blanc îl recomandăm doar celor cu multă experienţă, al doilea este în schimb ceva mai simplu. În Vaujany s-a deschis un Snow-Park pentru începători.

În sezonul 2016/17, instalaţia pe cablu Signal a fost transformată într-una combi, formată dintr-o gondolă de 10 locuri şi un telescaun de 8 locuri şi transportă peste 3370 de pasionaţi ai sporturilor de iarnă pe oră.În plus, pentru sezonul 2020/21, a fost adăugat noul telescaun confortabil Clos Giraud, care combină scaunele și cabinele, pentru noua conexiune a zonelor Monfrais și l'Alpette. Acest lucru creează noi oportunități pentru un acces mai confortabil la pârtii mai variate și permite în special copiilor să ajungă mult mai repede în zona de schi pentru începători. Construcția noii telecabine l'Eau d'Olle Express a creat, de asemenea, o intrare rapidă în zona de schi, în aproximativ 8 minute, din satul Allemond prin stația Oz en Oisans. Astfel, nu mai este nevoie să se meargă pe drumul de munte, care este de două ori mai lung, iar schiorii pot ajunge direct la poalele pârtiilor și la teleschiuri, care îi duc mai adânc în zona de schi.

Cu skipass-ul inclus aveţi posibilitatea de a intra o dată la piscina acoperită şi la patinoarul din Vaujany. Din 21.12.2019 până la 13.03.2020 şi între 21.03.2020 - 10.04.2020 aveţi posibilitatea cu skipass-ul de 6 zile de a folosi domeniile schiabile din Grande Galaxie: mergeţi 2 zile la Les 2 Alpes (225 km) şi câte o zi la Serre Chevalier (250 km), Puy St. Vincent (75 km) şi în domeniile schiabile din jurul Sestrières şi Montgenèvre, în Via Lattea (Italia, 400 km). Pentru a folosi instalaţiile din unul din ultimele două, arătaţi skipass-ul la casa de bilete pentru a primi un document doveditor.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Vaujany (Alpe d'Huez)

În zilele de miercuri turiștii care își petrec vacanța la schi în Vaujany, în Franța, ar trebui să-și economisească întotdeauna energia. Când se întunecă și se lasă noaptea, motto-ul de aici este: pe pârtie la schi nocturn! Pârtiile iluminate pentru schi nocturn din Alpe d'Huez sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru schiorii avansați și fac din schi sau snowboarding o experiență cu totul specială. În domeniul schiabil Alpe d'Huez Grand Domaine Ski atât cei mici, cât și cei mari au la dispoziție 3 km de pârtii. Priveliștea pârtiilor albe care strălucesc ușor noaptea la lumina lunii este ceva ce nu trebuie ratat de către pasionații sporturilor de iarnă!

Après-Ski Vaujany (Alpe d'Huez)

În Vaujany puteţi începe relaxarea după o zi plină la schi la piscina "Espace Loisirs", cu tobogan, saună şi centru fitness. Vă stau la dispoziţie şi un patinoar, pe care se organizează o dată pe săptămână o seară disco. Pe lângă numeroasele restaurante găsiţi aici şi unele baruri unde puteţi petrece până în zori. În învecinata Alpe d'Huez la 25 km câteva discoteci şi numeroase baruri si cafenele asigură varietatea necesară în ceea ce priveşte viaţa de noapte. Distracţie vă aşteaptă şi la "Avalanche Bar" sau "Smithy's Tavern", unde au loc des spectacole cu muzică live, pe când pentru dans vă stau la dispoziţie cluburile la modă "L'Igloo" si "The Stage One". O varietate de activităţi posibile, cum ar fi Eisrallye, Skidooing, Snowshoe şi drumeţii de iarnă, derdeluş şi diferite sporturi de interior la Palais des Sports la Alpe d'Huez face şi din ziua "în afara pârtiilor" o adevărată aventură! O sugestie specială pentru toţi prietenii adrenalinei acţiune este alpinismul pe peretele de 200 m de la cheile Sarenne. Pe cei pasionaţi de shopping îi aşteaptă în staţiune diferite posibilităţi. Cine vrea să afle mai multe despre peisajele şi istoria Vaujany poate să viziteze muzeele din zonă, "Maison de la Faune" şi "L'Espace Patrimoine" sunt nu doar foarte informative ci oferă şi diverse activităţi.

Snowpark: Snowpark Alpe d'Huez Vaujany (Alpe d'Huez)

În Vaujany şi în întreaga regiune a Alpe d’Huez se află 2 2 snowpark. Unul este park-ul pentru începători Montfrais de la Vaujany, cu diverse slides şi jumps. Aici se pot da şi exersa după plac începători şi avansaţi.

Al doilea park este mai degrabă rezervat experţilor dintre freestyleri. Vă aşteaptă lângă teleschiul "troncon" cu Big Air Kicker de peste 10 metru lungime de cucerit. În plus park-ul dispune de diverse slides, rais şi boxes, o porţiune de boardercross şi - dacă stratul de zăpadă o permite - de o half-pipe. Gradele de dificultate ale kickerelor şi rails-urilor este marcat asemănător pârtiilor cu verde, albastru, roşu şi negru în funcţie de gradul de dificultate.

Domeniul schiabil Alpe d'Huez grand domaine Ski nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor Alpe d'Huez grand domaine Ski

Raportul pentru Alpe d'Huez grand domaine Ski este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,2 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Vaujany (Alpe d'Huez)

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Vaujany (Alpe d'Huez)

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex