Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Valmeinier

4.089 Nr. evaluări:

96 % Rată recomandări:

Staţiune 8,7
Domeniu schiabil 8,9

Domeniu schiabil Galibier-Thabor

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.750 m Telecabine: 2
Cel mai jos punct: 1.430 m Total pârtii: 160 km
Cota staţiune: 1.800 m
Pârtii:
60 km
Instalaţii pe cablu: 30
Pârtii:
85 km
Teleschiuri: 11
Pârtii:
15 km
Telescaune: 17

Domeniu schiabil Galibier-Thabor

Cu skipass-ul "Valmeinier (Galibier Thabor)" puteţi alege dintre 31 instalaţii de transport pe cablu şi 88 pârtii cu o lungime totală de 160 km. Din cea de-a cincea zonă de schi ca mărime din Savoia fac parte staţiunile Valmenier 1500, Valmeinier 1800 şi Valloire (skipass-ul se poate ridica doar în Valmeinier).

Deasupra simpaticului sat de vacanţă Valmeinier se întind, la Le Gros Crey, pantele nesfârşite cu pârtii de vis pentru carving pe de-o parte şi fantasticele posibilităţi de schi pe zăpadă adâncă pe cealaltă parte a văii. Pe snowboarderi îi aşteaptă în Crey du Quart, la Valloire, un Snow-Park cu Halfpipe şi o pistă de Boardercross. Pentru schi în nocturnă vă stau la dispoziţie în Valmeinier 1800 şi pârtii cu n nocturnă. Altitudinea la care este situată această zonă de schi (70% este la peste 2000 m) şi cele peste 400 de tunuri de zăpadă garantează practic existenţa zăpezii.

Orelle, situată la doar 18 km de Valmeinier vă permite un acces perfect la zona Val Thorens, centrul 3 Vallées. Această excursie la cea mai mare regiune de schi a lumii este o ocazie pe care nu trebuie să o pierdeţi!
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Valmeinier

Schiul nocturn este în Franţa la mare căutare. Aşa se face că şi în domeniul potrivit pentru familii, foarte variat Galibier Thabor distracţia pe plăci continuă şi după lăsarea întunericului. În zona de vale a staţiunii Valmeinier se află un mic domeniu schiabil cu nocturnă care invită la schi şi după programul normal, de zi. În zona Valmeinier 1800 se află o pârtie luminată, de cca. 600 m lungime. Telescaunul cu 4 locuri Pré Aynard circulă până la 1949 m, de unde începe pârtia cu grad de dificultate mediu şi continuă până în vale, sfârşindu-se practic chiar la uşile barurilor şi refugiilor de aici. Din Valloire, de cealaltă parte a domeniului schiabil, puteţi lua instalaţiile pe cablu pentru a ajunge la pârtia cu nocturnă. Înapoi aveţi la dispoziţie un skibus care traversează drumul montan, de cca. 10 km.

Après-Ski Valmeinier

În Valmeinier, accentul este pus mai degrabă pe calitate decât pe dimensiune. Cabanele confortabile sunt ceva mai mici iar bucătăria este mai degrabă tradiţională. După schi numeroase terase şi cafenele vă aşteaptă la Après-Ski, iar seara puteţi alege dintre diverse baruri, restaurante, cinematografe şi o discotecă.

În plus vă stau la dispoziţie un patinoar în aer liber, diverse trasee pentru excursii în împrejurimile satelor, o sală de bowling, săniuş, parapantă şi căţărări. Şi pentru toţi cei care nu se satură de schi de două ori pe săptămână găsiţi şi nocturnă (în funcţie de condiţiile meteo).

Snowpark: Lac de la Vieille Valmeinier

În domeniul schiabil Galibier Thabor vă aşteaptă "Snowpark du Lac de la Vieille". Este situat pe Crey du Quart între 2200 - 2400 m altitudine, la instalaţia pe cablu "Chateau Ripaille" - practic exact între Valmeinier şi Valloire. În acest park freesteylerii nu se pot plânge de lipsă de posibilităţi: îi aşteaptă o mare varietate de Rails și Kicker cu 4 diferite nivele de dificultate, albastru, verde, roșu și negru care permite fiecărui schior să-şi dezvolte abilitățile personale.

Pe lângă pârtiile uşoare şi medii experţii sunt invitaţi să încerce Big Airs şi Handrails. Pe lîngă o porţiune de boardercross potrivit şi pentru începători mai găsiţi în snowpark-ul "Lago della Vecchia" şi un Halfpipe de 120 m.

Cei care vor să se distreze între rides sau la sfârşitul zilei sunt aşteptaţi în Chill zone şi cu ceva noroc pot savura şi un grătar suculent. Din aceste motive merită vizitat deci neapărat "Snowpark du Lac de la Vieille"!

Domeniul schiabil Galibier-Thabor nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor Galibier-Thabor

Raportul pentru Galibier-Thabor este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri

Alte criterii

Après-Ski

Cazare în Valmeinier

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Valmeinier

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex