Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Valloire

65 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 10,0
Domeniu schiabil 10,0

Domeniu schiabil Galibier Thabor

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.750 m Telecabine: 2
Cel mai jos punct: 1.430 m Total pârtii: 160 km
Cota staţiune: 1.430 m
Pârtii:
60 km
Instalaţii pe cablu: 30
Pârtii:
85 km
Teleschiuri: 11
Pârtii:
15 km
Telescaune: 17

Domeniu schiabil Galibier Thabor

Cu skipass-ul "Galibier Thabor" veţi putea alege între 33 de instalaţii pe cablu şi 86 de piste pe o lungime totală de 160 km. Domeniul schiabil a cincea ca şi mărime din Savoia, cuprinde staţiunile Valloire, Valmeinier 1500 şi Valmeinier 1800.

Deasupra frumosului sat de munte Valmeinier se răspândesc de-a lungul Le Gros Crey nenumărate pante cu fantastice pârtii potrivite pentru carving şi foarte largi pentru începători şi pentru cei care caută o experienţă liniştită de schi, partea opusă a dealului dispune de mai puţine instalaţii pe cablu şi pârtii preparate, oferă în schimb oportunități fantastice pentru schiori de off-piste. Snowboarderii găsesc la Crey du Quart din Valloire un snowpark amenajat cu halfpipe şi o pistă boardercross. Înălţimea domeniului schiabil - 70% din el se află la peste 2000 m altitudine - iar cele mai mult de 400 de tunuri de zăpadă garantează siguranţa de zăpadă.

Mai doriţi şi alte posibilităţi? Doar la cca. 23 km de distanţă de Valloire se află Orelle şi astfel accesul la giganticul "Les 3 Vallees ", cel mai mare domeniu schiabil compus din lume. În Orelle primiţi cu skipass-ul pentru Valloire o reducere considerabilă pentru skipass-ul de o zi la Val Thorens.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Valloire

În Franţa schiul la nocturnă face parte din ofertă. Şi în variatul domeniu schiabil Galibier Thabor aveţi posibilitatea seara să vă bucuraţi de schi după lăsarea serii. Din Valloire schiorii care vor să se dea pe plăci şi seara pot ajunge în cealaltă parte a domeniului schiabil prin intermediul instalaţiei pe cablu. Micul dar frumosul domeniu schiabil cu nocturnă este situat în porţiunea de vale a staţiunii Valmeinier şi oferă posibilitatea de a schia şi în afara programului. O pârtie de 600 m lungime cu nocturnă se află în Valmeinier 1800. Cu telescaunul Pré Aynard, cu 4 locuri se ajunge la cota 1 949 m, de unde începe pârtia roşie ce duce până în vale. Astfel că pârtia se termină direct la baruri, unde vă puteţi relaxa după experienţa pe schiuri. Skibus-ul de seară vă transportă apoi confortabil cei 10 km înapoi către Valloire.

Après-Ski Valloire

Oferta de schi şi sporturi de iarnă este cea mai importantă dar nu duceţi lipsă nici de pub-uri și baruri în Valloire. În Bowling Club-ul "La Mafayo" vă puteţi distra jucând bowling sau biliard şi savurând un cocktail în atmosferă animată. Puteţi alege însă şi pub-ul "Le Moussequif" sau Cafenea "Mast'Rock" cu muzică live şi concerte, în timp ce cei interesaţi de Après-Ski se pot bucura pur şi simplu de o bere bună. La cât de mic este Valloire are totuşi propria fabrică de bere - acesta fiind chiar fabrica de bere la cea mai mare altitudine din Franţa. Berea preparată din apă proaspătă din gheţar are un gust şi mai delicios! În fiecare vineri puteţi bea berea Hopfentropfen direct la fabrică. Seara de Après-Ski continuă cu intrare gratuită la clubul "Le Slalom".

După schi şi distracţie vă puteţi relaxa în saună, hamam şi jacuzzi la fitness center "Le Val Form". Valloire este de asemenea atractiv datorită numeroaselor evenimente și activități în aer liber: excursii, plimbare cu sania trasă de câini sau zbor cu parapanta - aici fiecare găseşte ceva pe placul său!

Snowpark: Snowpark Lago della Vecchia Valloire

În domeniul schiabil Galibier Thabor vă aşteaptă snowpark-ul "Lago della Vecchia". Este situat pe Crey du Quart între 2200 - 2400 m altitudine, la instalaţia pe cablu "Chateau Ripaille" - practic exact între Valmeinier şi Valloire. În acest park freesteylerii nu se pot plânge de lipsă de posibilităţi: îi aşteaptă o mare varietate de Rails și Kicker cu 4 diferite nivele de dificultate, albastru, verde, roșu și negru care permite fiecărui schior să-şi dezvolte abilitățile personale. Un Big Airbag asigură siguranţa necesară. <

Pe lângă pârtiile uşoare şi medii experţii sunt invitaţi să încerce Big Airs şi Handrails. Pe lîngă o porţiune de boardercross potrivit şi pentru începători mai găsiţi în snowpark-ul "Lago della Vecchia" şi un Halfpipe de 120 m.

Cei care vor să se distreze între rides sau la sfârşitul zilei sunt aşteptaţi în Chill zone şi cu ceva noroc pot savura şi un grătar suculent. Din aceste motive merită vizitat deci neapărat snowpark-ul "Lago della Vecchia"!

Domeniul schiabil Galibier Thabor nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor Galibier Thabor

Raportul pentru Galibier Thabor este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri

Alte criterii

Après-Ski

Cazare în Valloire

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Valloire

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex