Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Valfréjus

3.491 Nr. evaluări:

95 % Rată recomandări:

Staţiune 8,1
Domeniu schiabil 7,6

Domeniu schiabil Valfréjus & La Norma

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.750 m Telecabine: 2
Cel mai jos punct: 1.350 m Total pârtii: 135 km
Cota staţiune: 1.550 m
Pârtii:
57 km
Instalaţii pe cablu: 22
Pârtii:
63 km
Teleschiuri: 11
Pârtii:
15 km
Telescaune: 9

Domeniu schiabil Valfréjus & La Norma

În La Norma & Valfréjus oaspeţii au parte de distracţie pe zăpadă în stadiu pur. Domeniile schiabile farmecă cu pârtii incredibile şi vederi panoramice în Alpii Savoiei. Între 1.350 - 2.750 m altitudine vă stau la dispoziţie 23 de instalaţii pe cablu pentru sporturilor de iarnă pe 135 de km de pârtii pentru schi şi snowboard.

Skipass-ul "ESKI-MO" vă permite accesul la 347 de km de pârtii în 5 domenii schiabile. Astfel, pe lângă pârtiile din Valfréjus puteţi schia zilnic în La Norma precum şi câte o zi în fiecare din domeniile Aussois, Val Cenis Vanoise, Bessans şi Bonneval sur Arc. În aceste domenii schiabile predomină pârtiile uşoare sau medii, dar există şi pârtii cu grad de dificultate ridicat (negre). Domeniile schiabile sunt accesibile cu skibus-ul gratuit.

În plus, Valfréjus este cunoscut în Franţa pentru coborârile sale pe zăpadă adâncă! La Boarder Cross Park puteţi învăţa şi exersa ceva Tricks. Idilica coborâre prin pădure se termină chiar în localitate,iar 76 instalaţii de zăpadă artificială contribuie la siguranţa de zăpadă.

Localitatea Orelle, situată la numai 18 km depărtare de Valfréjus este un punct de pornire perfect pentru zona Val Thorens, cel mai înalt punct din regiunea Les 3 Vallées. Nu rataţi posibilitatea de a schia în cea mai mare regiune de schi a lumii! Ca titular al unui skipass ESKI-Mo beneficiaţi la destinaţie de tarife reduse la biletele de o zi în Val Thorens şi întreaga 3 Vallées.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Valfréjus

În simpatica Valfréjus există mai multe baruri unde pot petrece după lăsarea nopţii cei pasionaţi de Après-Ski. La Disco "K2 Club" vă aşteaptă zilnic DJ populari.

Diverse restaurante cu gastronomie franceză şi tradiţională le stau la dispoziţie celor care îşi doresc o seară mai liniştită. Centrul Valfréjus - cu pasajul său comercial şi diferitele instalaţii de petrecere a timpului liber şi sport - nu lasă loc de plictiseală.

Cei care vor să petreacă o zi fără schi pot alege între excursii pe zăpadă, patinaj sau căţărări. Seara puteţi încerca derdeluşul cu nocturnă cu nu mai puţin de 2 km lungime!

Snowpark: Snowpark Valfréjus

În domeniul schiabil al Valfréjus nu există nici un snowpark, dar accesul la 3 Vallées prin Orelle se află la doar 18 km depărtare. Cu skipass-ul dvs. "ESKI-MO" primiţi aici reducere la biletul de o zi.În cel mai mare domeniu schiabil al Europei nu veţi duce lipsă de posibilităţi de freestyle, în nu mai puţin de 3 park-uri de clasă superioară.

În Val Thorens vă aşteaptă "Val Thorens Snowpark", între 2500 şi 2600 m altitudine, cu 600 m lungime şi cca. 70.000 de metri pătraţi în sectorul "Plateaux", lângă cabina "Gand Fond". Următorul - "Moon Park" - se află în Méribel-Mottaret, este creaţia Ho5Park şi oferă multe posibilităţi şi pentru cei mici cu parcursul său "Mini Moon".

În cele din urmă, în Méribel vă aşteaptă în cele din o experienţă unică: "DC Area 43 Snowpark", imaginat şi creat de DC Shoes Europe. Ca sprijin au avut echipa Hill Technics, din care face parte şi shaperul super-pipe al European X-Games, Benjamin Ravanel. Sub aceste auspicii tehnice favorabile s-a născut un parc cu caracteristice extravagante şi instalaţii de lux.

Domeniul schiabil Valfréjus & La Norma nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor Valfréjus & La Norma

Raportul pentru Valfréjus & La Norma este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri

Alte criterii

Après-Ski

Cazare în Valfréjus

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Valfréjus

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex