Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Informaţii despre domeniul schiabil
Val Cenis Vanoise
Cel mai înalt punct: 2.800 m
Cel mai jos punct: 1.300 m
Cota staţiune: 1.400 m
Instalaţii pe cablu: 28
Teleschiuri: 13
Telescaune: 13
Telecabine: 2
Total pârtii: 125 km
Pârtii:
73 km
Pârtii:
42 km
Pârtii:
10 km
Evaluările turiştilor

Les Alpages de Val Cenis[Preţ economic]

885 Nr. evaluări:

96 % Rată recomandări:

Cazare 8,5
Staţiune 8,7
Domeniu schiabil 8,1

Domeniu schiabil Val Cenis Vanoise

Domeniu schiabil Val Cenis Vanoise

Skipass-ul "Val Cenis Vanoise" vă permite să utilizaţi un total de 125 de km de pârtii bătătorite şi 28 de instalaţii de transport pe cablu în domeniile schiabile Val Cenis şi Termignon. Telescaunul cu 6 locuri "La Turra" a fost construit în 2008 şi permite trecerea la domeniul schiabil Termignon. Într-adevăr, este una dintre cele mai rapide instalaţii din Europa, astfel încât timpul de aşteptare este foarte redus.

Domeniul schiabil de pe versantul nord-vestic a Cenis Mont este foarte sigur în ceea ce priveşte zăpada. Mai multe refugii vă invită să faceţi o mică pauză de refacere sau pur şi simplu să vă relaxaţi la soare. Deosebit de frumoase sunt traseele împădurite care duc în vale. Veţi găsi canioane şi ţevi naturale interesante în afara pârtiilor marcate. În timp ce coborârea care începe la o altitudine de 2800 m "Michèle Jacot de la Met" este o adevărată provocare şi pentru schiorii cu multă experienţă - pârtia de începători "Escargot "(rom.:" Melcul) este la rândul ei cea mai lungă din Europa. Pentru entuziaşti există două SnowPark-uri la diferite altitudini cu Boardercross.

La cca. 35 km la Orelle găsiţi accesul perfect la domeniul schiabil Val Thorens, centrul Les 3 Vallées. Nu puteţi pierde ocazia de a face o incursiune în cel mai mare domeniu schiabil din lume!

Cu skipass-ul "ESKI-MO" aveţi acces la pârtiile din Val Cenis Vanoise, precum şi câte o zi în domeniile schiabile Aussois, La Norma, Valfréjus şi Bonneval sur Arc. La oricare din domenii ajungeţi comod cu skibus-ul gratuit şi aveţi astfel acces la peste 300 de km de pârtii!
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Val Cenis

Doritorii de schi după lăsarea întunericului nu trebuie să rateze oferta din domeniul schiabil Val Cenis Vanoise. În fiecare joi se prelungesc orele de funcţionare pe pârtia "La Colomba", astfel încât amatorii de schi la nocturnă pot profita de schi sub clar de lună între orele 20:00 şi 22:00. Pârtia are o lungime de cca. 1,5 km şi este potrivită chiar şi pentru cei mici, fiind declarată pârtie verde. Puteţi porni pe schiuri direct din Lanslevillard.

Après-Ski Val Cenis

Après-ski-ul începe la prânz, atunci când vă puteţi întâlni pentru o pauză la soare pe terasele refugiilor sau restaurantelor domeniului schiabil, pentru întărire şi refacere. Pentru o seară plăcută vă stau la dispoziţie mai multe restaurante, cu specialităţi pe toate gusturile, de la cele locale la cele internaţionale, cum ar fi pizza. Recomandată este de o vizită la Creperie - nu puteţi pierde ocazia de a gusta aceste specialităţi tipic franceze.

Mai multă distracţie vă aşteaptă la un pahar în diversele baruri şi pub-uri, unde puteţi încheia o zi la schi în mod cât se poate de plăcut, în timp ce o discotecă are grijă de cei mai petrecăreţi.

Pentru cei care doresc să petreacă o zi fără schi există mai multe alternative atractive: de la plimbări cu sania trasă de câini şi săniuş până la parapantă sau snowshoeing prin peisajul înzăpezit. Relaxare găsiţi de exemplu în zona de SPA cu o suprafaţă de 150 m² "Aqua Spa Institut". În plus vă aşteaptă o piscină interioară, un patinoar şi un centru de bowling pentru divertisment.

Snowpark: Snowpark Val Cenis

Skipass-ul vă permite accesul la 2 snowpark-uri în Val Cenis, care se află ambele lângă pantele cu zăpadă adâncă. Şi porţiunile de boardercross sunt tot aici. Dacă prezentaţi skipass-ul dvs. "ESKI-MO" primiţi reducere la intrarea pe toată ziua. Cel mai mare snowpark al Europei vă stă la dispoziţie cu tot felul de modalităţi freestyle, astfel că vă aşteaptă simultan trei snowpark-uri de extra-clasă.

Cine caută o gamă mai largă de posibilităţi de freestyle, este binevenit în Les 3 Vallées. Până la punctul de acces din Orelle sunt cca. 35 km de parcurs. În cel mai mare domeniu schiabil din lume nu se pune vorba de o singură specialitate, ca să menţionăm doar două nu pierdeţi ocazia de a vă da în Val Thorens şi în "DC Area 43 Snowpark" în Meribel. Cel din urmă a beneficiat la conceperea sa de ideile shaperului super-pipe folosit pentru European X-Games - Benjamin Ravanel - şi nu lasă nici o dorinţă neîndeplinită! O excursie la Les 3 Valées este astfel alegerea perfecte pentru cei care caută experienţe deosebite în freestyle şi freeride!

Domeniul schiabil Val Cenis Vanoise nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa