Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Informaţii despre domeniul schiabil
SuperDévoluy & La Joue du Loup
Cel mai înalt punct: 2.510 m
Cel mai jos punct: 1.470 m
Cota staţiune: 1.500 m
Instalaţii pe cablu: 23
Teleschiuri: 17
Telescaune: 5
Telecabine: 1
Total pârtii: 100 km
Pârtii:
60 km
Pârtii:
30 km
Pârtii:
10 km
Evaluările turiştilor

Le Hameau du Puy [Preţ economic]

693 Nr. evaluări:

93 % Rată recomandări:

Cazare 7,9
Staţiune 8,3
Domeniu schiabil 8,3

Domeniu schiabil SuperDévoluy & La Joue du Loup

Domeniu schiabil SuperDévoluy & La Joue du Loup

Cu skipass-ul "SuperDévoluy & La Joue du Loup" vă stau la dispoziţie 23 de instalaţii de transport pe cablu, care acoperă 100 km de pârtie, cu o diferenţa de altitudine de 1000 m. Chiar din SuperDévoluy pornesc câteva instalaţii, aşa ca aici practic nu s-a auzit de noţiunea de coada.

Noua instalaţie "Pré Renard" asigură o altă legătură între SuperDévoluy şi La Joue du Loup şi duce utilizatorii SnowPark-ului rapid din nou la start. Reţeaua permite explorarea pârtiilor uşoare şi medii până la La Joue du Loup iar terenul cu pante însorite, poale cu umbră şi minunate coborâri garantează o experienţă variată.

Mai exigentă este zona de vârf, unde se găsesc pârtii cu nume promiţătoare cum ar fi "Le Mur" (Zidul). Cu telescaunul cu 6 locuri "Le Sommarel", ajungeţi viteză ridicată în cele mai înalte porţiuni ale domeniului schiabil.

Freeriderii sunt aşteptaţi în special la Combe Ratin sau la Tête de la Cluse cu posibilităţi excelente. O delicatesă pentru fanii snowboardului sunt cei 10.000 m² ai "Mushroom Park", la 2000 m altitudine cu Quarterpipe, Big Airs, Tables şi un Boardercross. Zăpada este asigurată nu doar de localizarea şi altitudinea pârtiilor ci şi de numeroasele instalaţii de zăpadă artificială.

Interesant pentru părinţi: Domeniul schiabil are distincţia "Famille Plus Montagne", pentru domenii cu infrastructură deosebit de bună pentru familii. Copii mici de la 15 luni în sus sunt supravegheaţi în staţiune sau la grădiniţa de schi jumătate sau zi întreagă, iar părinţii pot închiria la destinaţii lucruri greu de transportat cum ar fi pătuţuri de copii sau cărucior. Există şi un derdeluş şi un parc de joacă.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski SuperDévoluy

După-amiaza, terase însorite şi cafenele invită vizitatorii la relaxare şi delectare. După o zi obositoare, vă recomandăm o vizită la băile de aburi sau la saună. Peisajul înconjurător superb poate fi cel mai bine apreciat făcând schi fond (cca. 35 km) sau drumeţii cu rachete de zăpadă (30 km de trasee).

O atracţie deosebită este de exemplu snowmobilul. Pentru seri liniştite puteţi găsi în oraş numeroase baruri confortabile şi un cinematograf iar pe cei doritori de distracţie îi aşteaptă discoteci unde pot petrece după pofta inimii. Vi se oferă un program atractiv, ca de exemplu o masă cu fondue sau raclette sau un tur al barurilor locale.

Snowpark: Snowpark Mushroom's Park SuperDévoluy

Cu skipass ajungeţi până la park-ul situat la cota 2000 - "Mushroom's Park", pe care şi-l împart şi Joue du Loup şi Super Dévoluy. Pe o suprafaţă de 2 ha park-ul oferă tot ce îşi poate dori un freestyler. Cu lines cu toate gradele de dificultate este bine pregătit cu distracţie pentru toate tipurile de rideri. Atât la Chill Zone cât şi în restul teritoriului se aude muzica potrivită locului. Pe lângă rails-urile şi kickerele obişnuite, se află aici şi un Big Airbag pe care puteţi exersa ultimele tricks şi o porţiune de Boardercross. Park-ul este pregătit şi shaped zilnic, aşa vizitatorii se pot da în orice moment în siguranţă.

Domeniul schiabil SuperDévoluy & La Joue du Loup nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa