Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Orelle

60 Nr. evaluări:

79 % Rată recomandări:

Staţiune 6,6
Domeniu schiabil 9,3

Domeniu schiabil Val Thorens-Orelle

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.230 m Telecabine: 8
Cel mai jos punct: 1.800 m Total pârtii: 150 km
Cota staţiune: 819 m
Pârtii:
76 km
Instalaţii pe cablu: 30
Pârtii:
59 km
Teleschiuri: 7
Pârtii:
15 km
Telescaune: 15

Domeniu schiabil Val Thorens-Orelle

Cu skipass-ul "Val Thorens-Orelle" vă stau la dispoziție 150 km de pârtii și 29 instalații pe cablu la altitudini de până la 3230 m. Aici visul de a pleca în fiecare zi din alt loc și imaginea pistelor nesfârșite devine realitate. Legătura perfectă dintre instalațiile pe cablu și pârtii, coborârile libere nesfârșite și pornirile de vis prin păduri și pe pășuni alpine sunt semnele distinctive ale pârtiilor care îți taie răsuflarea din Orelle/Val Thorens.

Diversitatea pârtiilor oferă ceva fiecărui tip de schior - de la coborâri ușoare pentru exerciții până la unele mai abrupte și coborâri prin zăpadă adâncă.Unele dintre aceste pante se găsesc în imediata apropiere a instalațiilor pe cablu, însă altele sunt accesibile numai pe jos. Pentru snowboarderi există posibilitatea directă de a se da după bunul plac pe traseul Boardercros spre Val Thorens, trecând peste Vf. "Cime de Caron".

Cui nu îi este de ajuns, poate beneficia cu skipass-ul "3 Vallées" de 600 km de pârtii incredibile cu 166 de instalații pe cablu. De pe pantele celor trei văi pitorești, de pe masivul glaciar cu Vf .Grande Casse (3852 m), cel mai înalt vârf cu orientare către Moûtiers, se desfășoară în cadrul panoramei montane cu vedere spre Mont Blanc, un paradis de zăpadă prăfuită cu o suprafață de 250 km².Și înainte să porniți: bucurați-vă de priveliștea uluitoare a celor peste 1000 de vârfuri montane ale Alpilor italieni, elvețieni și francezi!
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Orelle

Schiatul pe timp de noapte pe pârtiile iluminate este o experiență specială, foarte populară în Franța. Astfel, există și posibilitatea de a schia în nocturnă în cea mai mare zonă de schi din lume, 3 Vallées. Zona de schi Courchevel oferă posibilitatea de a schia sub lumina reflectoarelor în fiecare miercuri, în orele serii. În acest scop, telecabina de 8 persoane "Verdons" își prelungește orele de funcționare. Pârtia de coborâre "Verdons" și parcul iluminat pentru familii oferă distracție variată la schi. Restaurantul "Les Verdons" oferă mâncare și băuturi pentru cei care se culcă noaptea chiar și după ora de închidere prelungită a telescaunului. Cu toate acestea, punctul culminant este parcul pentru familii, unde distracția pe schiuri este însoțită de muzică pe tot parcursul serii.

Après-Ski Orelle

În Orelle, în ceea ce priveşte Après-Ski-ul este mai degrabă liniştit. Aici, puteţi de exemplu după o zi de schiat să vă relaxaţi într-un restaurant, să vă lăsaţi răsfăţaţi la spa sau să vă bucuraţi în timpul unei drumeţii de minunatul peisaj montan.

Pentru doritorii de mai multă acţiune există posibilitatea unei excursii în Valmeinier, la cca. 17 km depărtare. Aici puteţi alege seara între baruri diverse, restaurante, cinema sau discotecă. În plus este şi un patinoar în aer liber, mai multe cărări pentru drumeţii în împrejurimile satelor, o sală de bowling, drumeţii cu ghid cu rachetele de zăpadă, un derdeluş cât şi diferite posibilităţi de zbor cu parapanta şi căţărări pe gheaţă. Pentru cei care nu se satură de schi este şi posibilitatea de schi nocturn, de două ori pe săptămână (depinde de sezon).

Snowpark: Val Thorens Snowpark Orelle

Cu skipassul dvs. aveţi acces în cel mai înalt domeniu schiabil al Europei - Val Thorens - la un snowpark la înălţime! Între 2500 m şi 2600 m altitudine vă aşteaptă în sectorul "Plateaux", lângă cabina "Gand Fond", "Val Thorens Snowpark" cu 600 m lungime şi o suprafaţă de cca. 70.000 m². Găsiţi diverse şi variate module precum rails, tables şi boxes cu diferite grade de dificultate - marcate verde, albastru, roşu şi negru. Aşa pot atât începătorii cât şi experţii să profite maxim. Oferta este completată şi de multe competiţii la care puteţi participa.

Cei cărora nu le ajunge pot exersa şi perfecţiona tricks la hips-quarter sau la jump-air. Chiar pe lângă parc trece un teleschi, cu care puteţi ajunge repede din nou sus. După o zi "grea" de freestyle - sau chiar în timpul ei - vă puteţi relaxa la Chill-Zone, cu sound pe măsură. Val Thorens oferă şi o fun slope cu peste 50 module pe o distanţă de 900 m, cum ar fi tuneluri de zăpadă, poduri şi multe altele.

Cine vrea şi mai mult, poate să facă o vizită vecinei staţiuni Méribel care vă aşteaptă cu 2 snowpark-uri excelente, "Elements Park" conceput de echipa Ho5Park şi "DC Area 43 Snowpark".
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Val Thorens-Orelle nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor Val Thorens-Orelle

Raportul pentru Val Thorens-Orelle este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,8 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Orelle

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Orelle

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex