Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Morillon

27 Nr. evaluări:

88 % Rată recomandări:

Staţiune 8,4
Domeniu schiabil 9,0

Domeniu schiabil Grand Massif

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.480 m Telecabine: 8
Cel mai jos punct: 697 m Total pârtii: 265 km
Cota staţiune: 1.100 m
Pârtii:
135 km
Instalaţii pe cablu: 67
Pârtii:
95 km
Teleschiuri: 34
Pârtii:
35 km
Telescaune: 25

Domeniu schiabil Grand Massif

Grand Massif reuneşte 5 staţiuni montane de schi în unul din cele mai mari domenii schiabile din Franţa. Cu 265 km de pârtii la altitudini între 697 şi 2480 m acesta nu lasă nimic de dorit! Pârtiile la altitudine de la Lac de Gers, Grandes Platières şi Tête Pelouse sunt preferate în special de cei cu experienţă. Dar şi pe începători îi aşteaptă destule pârtii albastre mai uşoare.

O delicatesă specială este coborârea de 14 km de la Flaine la Sixt Fer à Cheval, cu vedere atât asupra Mont Blanc precum şi a zonei naturale protejate alăturate. Cu un pic de noroc puteţi descoperi şi căţărători pe gheaţă, care îşi pun abilităţile la încercare pe cascadele îngheţate.

Experții preferă pârtiile de la Lac de Gers, Grandes Platières și Tête Pelouse. Un paradis al freeriderilor este "Combe de Gers", un traseu de 2,5 km de zăpadă adâncă pe care se cuceresc 800 de metri de altitudine. Pe de altă parte, cei care practică freestyle se pot distra în diversele parcuri de zăpadă răspândite în toată zona.

Și cei mici au fost luați în considerare: nu numai că vor găsi zone de antrenament în apropierea satului, dar și un Kidz Park în Morillon, cu whoops și bank-uri pentru primele lor încercări de freestyle. Marvel Safari este un traseu educativ forestier cu panouri informative despre floră și faună. Ei sunt pe mâini bune la grădinița de schi.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Morillon

În Morillon, accentul este pus mai mult pe plăcere decât pe o petreceri zgomotoasă după o zi pe pârtii. Seara savurați specialitățile Savoy într-o atmosferă confortabilă într-unul dintre numeroasele restaurante - cu brânzeturi delicioase sau o tartiflette, de exemplu. Dacă doriți, puteți merge la Madison Pub sau la barul Le Bon Coin pentru socializare.

Cu toate acestea, activitățile de petrecere a timpului liber oferite în afara pârtiilor nu se încheie aici. Biroul de turism organizează un program variat de activități, de la spectacole la curse de sanie și concerte. Frumoasa lume montană oferă, de asemenea, o mulțime de oportunități pentru drumeții cu rachete de zăpadă. Traseele atractive duc de-a lungul malurilor râului Giffre în vale, de exemplu. Printre activitățile mai neobișnuite se numără ski-joring, în care sunteți tras de un cal în timp ce stați pe schiuri sau plimbările cu sania trasă de câini. Morillon are două derdeluşuri și un patinoar. În caz de vreme nefavorabilă puteţi opta oricând pentru piscina interioară.

Snowpark: Snowpark HO5 Park Morillon

Domeniul schaibil Grand Massif are mai multe parcuri de distracții. Unul dintre cele mai populare este parcul HO5 de pe pârtia Calcédoine din Flaine. Aici, cei care practică freestyling pot alege între kicker, rail și boxe de diferite grade de dificultate. Unic este "Ze Forest", un traseu cu viraje abrupte și maluri care vă poartă prin pădure.

Domeniul schiabil Grand Massif nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor Grand Massif

Raportul pentru Grand Massif este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,1 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Morillon

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Morillon

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex