Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Les 2 Alpes

1.738 Nr. evaluări:

92 % Rată recomandări:

Staţiune 8,7
Domeniu schiabil 8,8

Domeniu schiabil Les 2 Alpes

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.560 m Telecabine: 7
Cel mai jos punct: 1.280 m Total pârtii: 200 km
Cota staţiune: 1.650 m
Pârtii:
110 km
Instalaţii pe cablu: 52
Pârtii:
56 km
Teleschiuri: 26
Pârtii:
34 km
Telescaune: 19 Rute de schi: 27 km

Domeniu schiabil Les 2 Alpes

Cu skipass-ul "Les 2 Alpes" apasionații de sporturi de iarnă sunt duși în câteva minute până la ghețarul de la 3.560 m cu rapidul Jandri Express și cu Métro Dôme Express. De aici vă puteți bucura pe deplin de cei 227 de kilometri de pârtii (inclusiv trasee de schi) din Les 2 Alpes - ce priveliște!Teleschiul decuplabil Diable cu 6 locuri vă duce fără probleme direct în domeniul schiabil. Schiorii cu mai multă experienţă vor găsi aici câteva pârtii de zăpadă adâncă și trasee de schi, în timp ce schiorii obișnuiți au la dispoziție o gamă variată de pârtii roșii și albastre. Recomandăm şi cea mai lungă pârtie din domeniul schiabil: din cel mai înalt punct al ghețarului, sunt aproape 16 km până la Mont de Lans, punctul cel mai de jos. Pe drum veți depăși o altitudine de 2.280 de metri! Cea mai dificilă coborâre pentru dependenții de adrenalină este "La Fée 5". Cu pantele sale abrupte, este o plăcere absolută pentru schiorii experimentați. De asemenea, foarte frumos de schiat este și pe "Vallée Blanche 1", mai ales dimineața când este inundată de soare.

Absolut unică este zona pentru începători - pentru că nu este situată, ca de obicei, în vale, ci "on the top", adică la aproape 3600 m altitudine. Aceasta înseamnă zăpadă perfectă pentru primele încercări în orice moment! Pentru începători şi familii există opţiuni şi în regiunea "La Toura", unde existp numeroase instalaţii pentru salturi, rails şi o mini-pipe care a fost creat ca loc de joacă pentru toată familia.

Un punct de atracție absolut este snowpark-ul situat pe ghețar, la 2.600 m deasupra nivelului mării, care este unic în Europa, cu două halfpipes, o pistă de boardercross, numeroase jumps și alte obstacole. După aceea, vă puteți relaxa la Chillarea cu muzică și băuturi și puteți urmări cum alți freestyleri fac trucuri spectaculoase. Nu degeaba aici se organizează în mod regulat diverse concursuri și evenimente.

În perioada 17.12.2022 - 17.03.2023 și în perioada 25.03.2023 - 21.04.2023, aveți posibilitatea suplimentară de a utiliza domeniile schiabile din Grande Galaxie cu un skipass de 6 zile: Cu acesta puteți schia și în Alpe d'Huez/Oz/Vaujany (249 km de pârtii), în Serre-Chevalier (250 km), Puy St. Vincent (75 km), Via Lattea/Sestrière (400 km) și Montgenèvre Voie Lactée (75 km), adică puteți alege din peste 1.200 km de pârtii!

La Oficiul de turism al Les 2 Alpes vă stă la dispoziţie o zonă Wi-Fi.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Les 2 Alpes

Aşa cum se obişnuieşte în multe domenii schiabile în Franţa şi în domeniul schiabil Les 2 Alpes aveţi posibilitatea să vă destindeţi pe pârtie după căderea întunericului. Astfel noaptea devine zi în Les 2 Alpes: după orarul normal al instalaţiilor pe cablu se continuă distracţia pentru toată lumea, inclusiv familii cu copii mici, la schi la nocturnă. Direct în centrul staţiunii este un mic domeniu schiabil dotat cu nocturnă, deschis în fiecare săptămână. O pârtie de aproape 500 m este luminată şi vă aşteaptă la distracţie pe plăci. Teleschiul Lutins îi transportă pe toţi, de la mic la mare la pârtia netedă verde, potrivită pentru copii. Informaţii referitoare la programul de schi seara primiţi la Biroul de Turism local.

Après-Ski Les 2 Alpes

Trecerea de la schi la "Après-Ski" se face fără s-o simţiţi căci nu doar apartamentele sunt chiar lângă pârtie ci şi barurile de Après-Ski, de exemplu Smithy’s Tavern. Mulţi din oaspeţi îşi încheie ziua de schi la "Smokey Joes", destinaţi perfectă pentru Après-Ski şi mâncare Tex-Mex. Deja la prânz revin "acasă" primii schiorii iar până pleacă ultimii este târziu în seară.

Dacă nu vă este îndeajuns puteţi continua la dans în una din numeroasele discoteci din Les 2 Alpes, cum este L’Avalanche Club. În plus au loc periodic festivale, concerte şi alte evenimente, în aşa fel încât nu veţi duce lipsă de acompaniament muzical pentru vacanţa dvs.

Şi sălile de bowling sau Laser Game asigură ore de distracţie în afara pârtiilor. Pentru toţi cei care vor activitate şi după închiderea pârtiilor, se oferă diferite activităţi outdoor, cum ar fi Ice Glider (un fel de scooter pe zăpadă), plimbări cu utilajele de zăpadă sau parapantă pentru vederi şi experienţe inegalabile. Plictis nu face parte din vocabular în Les 2 Alpes.

Snowpark: Freestyle Land Snowpark Les 2 Alpes

Snowpark-ul "Freestyle Land", pe care iarna îl găsiţi la cota 2600 în Toura şi vara la cota 3200 chiar pe gheţar, reprezintă de ani buni un îndrăgit loc de întâlnire pentru freestyleri. Nu fără motiv are loc aici în fiecare an competiţia "Uni Champ Contest", unde se întrec la boarden şi freeski studenţii din Germania.

Park-ul "de iarnă" de la Toura nu duce lipsă de nimic pe ale sale 24 de hectare. Parcursul de slopestyle este compus din 3 kickere, 3 rails, un hip - cu legătură la 2 quarterpipes şi încheiat cu o s-rail. Kicker-ul de 4 m înălţime cu table de 20-25 m din Big Air Zone permite accesul la slopestyle line după un jump şi terminarea parcursului cu hip-ul. La Axe Pipe stă la dispoziţie o table multi-funcţională, un Step Up Gap Kicker şi o Up Rail, cere duc către o quarter-pipe şi o Down Rail la final. O half-pipe de 120 metri lungime şi 5 metri înălţime este preparată zilnic optim de o echipă cum multă experienţă.

Pe lângă toate aceste opţiuni pentru freestyle park-ul pune la dispoziţie şi o Kids Area, o Beginners Area cu Hoops şi Tables, o zonă specială de rails cu box şi rails pentru începători şi avansaţi şi câteva kickere de dificultate medie. Nu lipsesc bineînţeles nici zonele boardercross.

Oferta parcului din Les 2 Alpes este completată ideal de o Chillout Area confortabilă, care are sound perfect şi grătar generos. Există şi o Visitor Area, cu vedere bună la instalaţiile park-ului, aşa se pot simţi parte din comunitatea specială a boarderilor şi spectatorii şi profita de atmosfera relaxată.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Les 2 Alpes nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor Les 2 Alpes

Raportul pentru Les 2 Alpes este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,3 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Les 2 Alpes

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Les 2 Alpes

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex