Award
Evaluările turiştilor

Le Corbier (Les Sybelles)

370 Nr. evaluări:

90 % Rată recomandări:

Staţiune 8,2
Domeniu schiabil 8,7

Domeniu schiabil Les Sybelles

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.620 m Telecabine: 1
Cel mai jos punct: 1.100 m Total pârtii: 310 km
Cota staţiune: 1.550 m
Pârtii:
71 km
Instalaţii pe cablu: 68
Pârtii:
217 km
Teleschiuri: 39
Pârtii:
22 km
Telescaune: 28

Domeniu schiabil Les Sybelles

"Les Sybelles" (1100 m - 2620 m) este una din cele mai mari regiuni de schi din Franţa şi oferă peste 310 km de pârtii de dificultate medie şi 68 de instalaţii pe cablu în şase diverse domenii schiabile. Le Corbier, Saint Sorlin d’Arves, St. Jean d’Arves, La Toussuire, Les Bottières şi St. Colomban des Villards sunt numele acestor domenii, care se disting datorită versatilităţii şi dispun de legături perfecte prin l’Ouillon (2431 m).

Pe lângă cei 200 km de pârtii roşii - condiţiile sunt ideale şi pentru începători şi familii cu copii. Regiunea este cunoscută datorită ofertei largi de pârtii albastre de calitate, care asigură diversitate şi pentru schiorii mai puțin experimentați. Pârtiile din Le Corbier sunt în mare parte albastre, astfel încât începătorii și copiii pot ajunge cu ușurință în sat. Chiar și schiorii mai experimentați se vor distra pe cei peste 200 km de pârtii de dificultate medie și aproape 22 km de pârtii negre.

În plus faţă de ofertele pentru familii Les Sybelles oferă condiţii foarte bune de zăpadă adâncă de exemplu la l’Ouillon, Bellard şi Grand Truc. Cei cărora le place rapid pe pante pregătite se pot distra pe neagra "Casse pipe". Pe snowboarderi îi aşteaptă un snowpark, iar pentru schi în nocturnă vă stau la dispoziţie două pârtii.

Înainte de începerea sezonului de iarnă 2022/23, domeniul schiabil a investit recent o mulțime de bani în prima sa telecabilă cu 10 locuri, Côte du Bois. Telecabina înlocuiește telescaunul de 4 locuri Côte du Bois cu același nume și leagă zona de vale din La Toussuire de zona de mijloc, de unde, prin alte telescaune, se face legătura cu Ouillon și Le Corbier.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Le Corbier (Les Sybelles)

Schiorii și snowboarderii dornici de mai multe coborâri după o zi lungă pe pârtii își pot prelungi seara în La Toussuire. Acolo, schiul nocturn sub lumina reflectoarelor este oferit în fiecare marți, de la ora 17:15 în timpul sărbătorilor de Crăciun și de la ora 17:45 de la jumătatea lunii februarie până la jumătatea lunii martie, pe o pârtie ușoară, lungă de 300 m, la telescaunul Petite Verdette. Același lucru este valabil și pentru pista Lièvre din St Jean d'Arves. Acolo, pârtia de coborâre este iluminată pe o lungime de 500 m și întotdeauna joia, în timpul vacanțelor școlare franceze, între orele 18:00 și 20:00.

Après-Ski Le Corbier (Les Sybelles)

Le Corbier nu se compară bineînţeles de nici o formă cu staţiunile austriece sau alte bastioane ale Après-Ski-ului, dar oferă totuşi şi multe posibilităţi de întremare şi petrecere a timpului liber. În plus faţă de refugii şi restaurante în domeniul schiabil vă aşteaptă în staţiune o discotecă şi un pub precum şi multe cafenele şi restaurante - uşor de accesat de-a lungul întregii zile, deoarece Le Corbier se află chiar la poalele pârtiei.

Cine vrea o dată o altă perspectivă, poate rezerva la faşa locului zboruri cu parapanta. Dar şi pentru cei mai puţini ambiţioşi există destule posibilităţi - de la o piscină acoperită şi SPA cu saună şi baie de aburi până la snowtubing.

Snowpark: Snowpark Sy'X Park Le Corbier (Les Sybelles)

În "Les Sybelles", numele celui mai mare funpark care îi aşteaptă cu porţile deschise pe toate tipurile de freestyleri este "Sy'X Park". Situat în L'Ouillon în La Toussiere la 2100 - 2370 m deasupra nivelului mării îi aşteaptă cu module roşii şi negre rezervate avansaţilor şi experţilor în ale freestyle. Boxe mari, table şi kicker inspiră creativitate şi dezvoltă abilităţile vizitatorilor. În plus există şi un "Easy Park" cu module albastre şi verzi perfecte pentru începători. De asemenea domeniul schiabil oferă un boardercross sofisticat.

Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Les Sybelles nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor Les Sybelles

Raportul pentru Les Sybelles este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Le Corbier (Les Sybelles)

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Le Corbier (Les Sybelles)

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter