Evaluările turiştilor

La Norma

499 Nr. evaluări:

97 % Rată recomandări:

Staţiune 8,6
Domeniu schiabil 8,1
Planul pârtiilor
Valfréjus & La Norma
Informaţii despre domeniul schiabil
Valfréjus & La Norma
Cel mai înalt punct: 2.750 m
Cel mai jos punct: 1.350 m
Cota staţiune: 1.350 m
Instalaţii pe cablu: 22
Teleschiuri: 11
Telescaune: 9
Telecabine: 2
Total pârtii: 135 km
Pârtii:
57 km
Pârtii:
63 km
Pârtii:
15 km

Vacanță ski La Norma - Desfătare pe zăpadă!

La Norma

La o altitudine de 1.350 m, satul La Norma se află direct între Masivul de la Vanoise și Valea Arcului, în Alpii Savoiei. Fascinaţia acestei localităţii vine în special de la șarmul ei care i se datorează lipsei de mașini și a faptului că este situată pe un platou împădurit. Întreaga zonă oferă o priveliște panoramică de cel mai înalt nivel, care poate fi savurată în special la restaurantele montane. Caracteristic micului orăşel sunt casele de lemn îngrijite şi micile magazine.

Primitorul centru este perfect pentru o după-amiază la cumpărături şi în plus situat chiar lângă pârtii şi instalaţii. În localitatea cu infrastructură prietenoasă pentru copii şi familii cei mici sunt aşteptaţi de grădiniţele de schi pe când pe adulţi îi aşteaptă numeroase posibilităţi de agrement în afara pârtiilor. Specială este posibilitatea de căţărări pe gheaţă pe cascada îngheţată în apropiere de La Norma! Seara vă puteţi răsfăţa în diferitele restaurante sau cu o plimbare prin satul frumos iluminat.

Valfréjus - La Norma - Aussois

În Alpii farncezi de vest vă aşteaptă pitoreasca vale Maurienne, în conjurată de majestoasele vârfuri de peste 3000 m ale masivului Vanoise. Aici îşi are izvorul şi râul Arc. Prin pasurile alpine mari şi frumoase Col de l’Iseran şi Col du Mont Cenis accesul la Valea Maurienne este posibil fără probleme din toate direcţiile. Regiunea are o infrastructură perfectă pentru schi, în unul din cele mai cunoscute domenii schiabile din lume dar şi trasee excelente de drumeţii şi posibilităţi de relaxare la aer curat - nu degeaba Vanoise şi fauna şi flora sa variate au fost declarate deja în 1963 Parc National. Un alt motiv de a vizita Haute Maurienne sunt competiţiile anuale de biatlon care au loc aici.

Drum La Norma

  • Tren: Gare de Modane (cca. 5 km)
  • Avion: Chambéry-Aix les Bains (cca. 120 km), Torino (cca. 125 km), Grenoble (cca. 180 km), Lyon-Saint Exupéry (cca. 190 km), Geneva (cca. 190 km)

Cazare în La Norma

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski La Norma

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter