Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Courchevel

57 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 9,0

Domeniu schiabil Courchevel

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.738 m Telecabine: 10
Cel mai jos punct: 1.300 m Total pârtii: 150 km
Cota staţiune: 1.550 m
Pârtii:
66 km
Instalaţii pe cablu: 56
Pârtii:
66 km
Teleschiuri: 29
Pârtii:
18 km
Telescaune: 17

Domeniu schiabil Courchevel

Skipass-ul "Courchevel" vă permite accesul la 150 de km în un domeniu schiabil cu pârtii foarte variate şi multe inovaţii. În ultimul timp mai multe instalaţii pe cablu au fost mărite. Instalaţia pe cablu de 6 persoane "La Forêt" înlocuieşte "Aiguille du Fruit" de 4 persoane. Instalaţia pe cablu de 6 persoane de mare viteză vine să înlocuiască atât instalaţiile de 3 cât şi cele de 4 locuri. Cabina de 10 locuri "Grangettes", care leagă Courchevel 1550 cu 1850, va fi complet înnoită în sezonul care vine şi va reduce durata unui drum pe jumătate.

Numeroasele pârtii verzi şi albastre oferă posibilităţi minunate de a învăţa să schiaţi şi se află în special în partea de jos, majoritar în pădure şi astfel ideal protejate de vânt. Dar şi pentru avansaţii şi experţi zona face toţi banii, pârtiile roşii şi negre sunt foarte variate. Coborârea abruptă de la Saulire este în special recomandată celor care caută un plus de adrenalină. În plus Courchevel are o atracţie deosebită şi pentru boarderi: WoodPark-ul de la instalaţia Plantrey. Iar family park-ul de la instalaţia Verdons este potrivit şi pentru începători. Din iarna 2018/19 s-a deschis şi un "Slalom Park". Aici vă puteţi întrege cu prietenii sau doar cu voi înşivă, contra cronometru. În plus la Courchevel au loc pe 17 decembrie competiţia de slalom gigant feminin.

Avansaţilor şi schiorilor cu experienţă le recomandăm totuşi extinderea la skipass-ul "Les 3 Vallées" (v. regiunea de schi).

La oficiul de turism şi în unele staţii de vale aveţi la dispoziţie hotspots Wi-Fi.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Courchevel

Franța este cunoscută pentru gama sa largă de pârtii și pentru traseele panoramice. Cele 3 Vallées sunt deosebit de impresionante datorită mărimii și diversității lor, așa că schiul nocturn nu trebuie ratat în cea mai mare zonă de schi conectată din lume. Zona de schi Courchevel oferă această oportunitate. Aici, în fiecare miercuri, pârtia "Verdons" și parcul pentru familii sunt iluminate pentru oaspeți până seara târziu. Schiatul la lumina reflectoarelor este o experiență foarte specială și este acompaniat chiar și de muzică aici, în Familypark, care este difuzată pe tot parcursul serii. Pe pârtia Verdons, fiecare pasionat de schi nocturn are ocazia de a încheia seara cu viraje relaxate. Nocturnele pot ajunge pe pârtie și în parcul de familie iluminat cu telecabina Verdons cu 8 persoane. Restaurantul "Les Verdons" oferă băuturi răcoritoare de seară în timpul orelor de funcționare prelungite și chiar dincolo de acestea.

Après-Ski Courchevel

În timp ce în Courchevel 1550 aveţi posibilitate de a închia ziua liniştit în unul din multele baruri sau restaurante, domeniile mai ridicate Courchevel 1650 şi 1850 sunt ideale pentru petrecăreţi. Oferta de baruri şi cluburi este absolut fantastică, puteţi dansa şi petrece până în zori.

În eleganta Courchevel 1850 vă stau la dispoziţie şi magazine, restaurate Gourmet, studiouri Fitness şi multe altele încă. Şi iubitorii de natură se pot aştepta la o ofertă variată, ca de exemplu drumeţii cu rachetele de zăpadă sau o partidă de derdeluş de 2 km între Courchevel 1850 şi Courchevel 1550, iluminată până la 19:30.

Snowpark: Family Park Snowpark Courchevel

Staţiunea Courchevel în Les 3 Vallées se mândreşte cu un "Family Park" o adresă de notat pentru toţi fanii freestyle. Situat pe pârtia "Verdons" vă aşteaptă cu instalaţii de bază considerabile şi posibilităţi şi pentru începători şi pentru avansaţi, de la Big Air Bags la rails şi kickere, de la boxe la boardercross. Cireaşa de pe tort este instalaţia cu nocturnă.

Cei pentru care „Family Park“ nu este suficient găsesc la Courchevel în plus o porţiune de cross, Wood Park cu lines Easy, Medium şi Pro Line şi o nouă porţiune de slalom. Pe copii îi aşteaptă în plus "Western Park", care este amenajat pe tema cowboy şi indieni şi asigură multă distracţie.

În toată regiunea 3 Vallées vă aşteaptă numeroase alte opţiuni de a etala abilităţile de freestyle: de exemplu în Méribel spectacularul "DC Area 43 Snowpark" şi park-ul "casei" din Val Thorens.

Domeniul schiabil Courchevel nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor Courchevel

Raportul pentru Courchevel este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,8 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Courchevel

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Courchevel

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex