Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Les Villages du Bachat

150 Nr. evaluări:

87 % Rată recomandări:

Cazare 7,3
Staţiune 8,3
Domeniu schiabil 8,4

Domeniu schiabil Chamrousse

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.250 m Telecabine: 1
Cel mai jos punct: 1.400 m Total pârtii: 90 km
Cota staţiune: 1.700 m
Pârtii:
45 km
Instalaţii pe cablu: 16
Pârtii:
35 km
Teleschiuri: 8
Pârtii:
10 km
Telescaune: 7

Domeniu schiabil Chamrousse

Cu skipass-ul "Chamrousse" vă stau la dispoziţie 16 instalaţii pe cablu şi 38 pârtii cu în total peste 90 km lungime. Domeniul schiabil Massif de Belledonne (1650 – 2250 m) oferă o vedere neobişnuită atât asupra masivelor înconjurătoare cu peste 4000 m altitudine cât şi asupra depresiunii. Datorită situării sale geografice la extrema vestică a Alpilor, unde se scutură norii de zăpadă, Chamrousse este considerată ca fiind extrem de sigură în ceea ce priveşte zăpada. Mai sus de Chamrousse 1650 pârtiile olimpice îi aşteaptă cei mai ambiţioşi. Pe lângă pârtiile roşii şi albastre puteţi găsi şi pârtii negre – dificultate mare.

La Chamrousse 1750 în schimb vă stau la alegere numeroase coborâri mai uşoare şi câteva frumoase posibilităţi de zăpadă adâncă. Legătura între aceste două zone parţiale este în plus perfect asigurată. În general pârtiile din Roche Béranger sunt potrivite pentru familii cu copii. Datorită snowpark-ului său mare Chamrousse şi-a făcut un nume ca "Espace Freestyle" şi există chiar şi un park pentru copii. O altă specialitate o constituie pârtia cu nocturnă "Gaboureaux" la Chamrousse 1650, care pe durata vacanţelor şcolare franceze din februarie este deschisă şi noaptea, cu o vedere superbă asupra luminilor din Grenoble.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Chamrousse

După amiaza vă aşteaptă la relaxare terasele de la instalaţiile pe cablu din Chamrousse 1750 şi 1700 precum şi spaţia de munte. Cine pe seară are chef de o bere şi muzică bună, poate să se bucure de ambele la "K-Dox" în Chamrousse 1700. Numeroase terase însorite şi cafenele vă îmbie la o după-amiază de relaxare iar zonele comerciale şi magazinele Chamrousse 1650 şi 1750 la cumpărături. La restaurante vi se servesc printre altele specialităţi tipice savoiarde cum ar fi Crêpes, Fondue sau Raclette. Activităţi sportive în afara pârtiilor sunt patinajul, excursii prin zăpadă, parapanta şi snow-mobilul. Asistenţa de sejur vă oferă un program atractiv, de exemplu cine, deja tradiţionale, cu fondue sau raclette sau săniuş.

Snowpark: Snowpark Sunset Park Chamrousse

În Chamrousse există mai multe posibilităţi de a se da după placul inimii freestyle. "Sunset Park" se află la cca. 1900 m altitudine, lângă staţia Chamrousse 1750 şi are 500 m lungime. Pe lângă 5 kickere vă aşteaptă numeroase boxe, rails şi alte obstacole cu diferite grade de dificultate. Există în plus şi porţiuni de boardercross şi skicross şi o Chill Zone, pentru o pauză între 2 rides. Mai jos de "Sunset Park" găsiţi "Kids Funpark", care este excelent şi pentru copii şi începători.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Chamrousse nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor Chamrousse

Raportul pentru Chamrousse este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri

Alte criterii

Après-Ski

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex