Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Saas-Almagell

NOU!

Nu există încă evaluări.

Informaţii despre domeniul schiabil
Heidbodme
Cel mai înalt punct: 2.400 m
Cel mai jos punct: 1.672 m
Cota staţiune: 1.672 m
Instalaţii pe cablu: 7
Teleschiuri: 5
Telescaune: 2
Telecabine: 0
Total pârtii: 12 km
Pârtii:
4 km
Pârtii:
8 km
Pârtii:
0 km

Oferte ski Saas-Almagell - simpatică stațiune pentru familii!

Saas-Almagell

Valea Saas, cu ale sale chei și cu versanții abrupți impresionează încă de la sosire. Saas-Almagell, cea mai sudică localitate a Văii Saas este o stațiune ideală pentru familii, păstrându-și caracterul tipic de sat de munte din cantonul Wallis. Datorită situării sale la o altitudine de cca. 1600 m, stațiunea are probabilitate ridicată a zăpezii, de aici putând să ajungeți direct în domeniul schiabil Saas-Almagell, cu ai săi 12 km de pârtii.

Din localitatea învecinată Saas-Fee aveți legătură directă cu domeniul glaciar, prin intermediul numeroaselor gondole. La 3500 m înălțime vă așteaptă Vf. Mittelallalin cu "Threes!xty", restaurantul rotativ situat la cea mai matre altitudine din lume, cu o panoramă impresionantă! Un etaj mai jos se află intrarea la pavilionul de gheață cu o suprafață de 5000 m², cu o temperatură constantă de -1°C, care vă oferă detalii despre lumea Ghețarului Fee, vechi de mii de ani. Pe lângă schi în Saas-Almagell vă stau la dispoziție o multitudine de activități: relaxare pe șezlong la barurile în aer liber de lângă pârtii ori tradiționalele restaurante din centrul stațiunii, plus o viață de noapte activă.

Valea Saas

Valea Saas este înconjurată de 18 vârfuri de peste 4000 m şi astfel oferă o vedere impresionantă! Instalaţiile pe cablu duc până la 3573 m altitudine, de unde se deschide un evantai de pârtii de 147 km cu toate gradele de dificultate. Renumitul "Metro Alpin", o instalaţie subterană, vă duce sub gheţar până la Mittelallalin, unde vă așteaptă o culisă montană de neuitat. Domeniul schiabil este deosebit de atractiv și pentru oaspeții internaționali, deoarece aici se desfășoară de ex. FIS Snowboard World Cup Freestyle, spectaculoasa competiție Glacier Bike Downhill sau concursul Allalin. Ultimul concurs de la sfârșitul sezonului și cea mai lungă coborâre din lume, de la o altitudine de 3573 m până în localitatea situată la 1800 m!

Cele patru localități de la poalele pârtiilor sunt bine conectate între ele prin intermediul autobuzelor, astfel că vă puteți bucura pe deplin de ziua la schi! Fiecare dintre ele are farmecul propriu: sate potrivite pentru familii, cu căsuțe confortabile în stilul cabanelor din cantonul Wallis ori districte impregnate de stilul après-ski. Cu siguranță aici veți găsi diversitate!

Drum Saas-Almagell

  • Tren: Visp (cca. 30 km, apoi cu Postbus), Interlaken (cca. 110 km)
  • Avion: Sion (cca. 75 km), Berna-Belp (cca. 230 km), Geneva (cca. 230 km)

Cazare în Saas-Almagell

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Saas-Almagell

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex