Evaluările turiştilor

Nendaz

206 Nr. evaluări:

94 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,3
Domeniu schiabil 8,5
Informaţii despre domeniul schiabil
Printse
Cel mai înalt punct: 2.700 m
Cel mai jos punct: 1.400 m
Cota staţiune: 1.400 m
Instalaţii pe cablu: 44
Teleschiuri: 32
Telescaune: 7
Telecabine: 5
Total pârtii: 220 km
Pârtii:
43 km
Pârtii:
159 km
Pârtii:
18 km

Vacanță ski Quatre Vallées – Schi la superlativ!

Nendaz

Nendaz (1.400 m), situat pe un platou însorit, vă oferă o panoramă de vis asupra culisei montane a Alpilor Bernei şi Vaud şi asupra văii Rhône. Cea mai centrală localitate din Quatre Vallées are o istorie de peste 1000 ani, cum o dovedesc numeroasele monumente. În schimb, infrastructura este cea a unei staţiuni foarte moderne, cu peste 20 restaurante, cca. 20 cafenele şi baruri precum şi 4 discoteci, diverse magazine şi instituţii culturale. Înainte de a porni în descoperirea vieţii de noapte, vă recomandăm să degustaţi în unul din aceste confortabile restaurante specialităţi regionale, cum ar fi Raclette, Fondue - acompaniate bineînţeles de un vin bun. Instalaţiile urcă chiar de la margine staţiunii şi localurile sunt de asemenea foarte aproape.

4 Vallées

Faimoasele 4 Vallées fac parte fără îndoială din staţiile obligatorii pentru un schior. Vă pune la dispoziţie 81 instalaţii pentru 412 km pârtii şi rute schi, dintre care peste 250 km sunt de nivel mediu până la abrupte. În plus cele „Patru văi“ sunt un adevărat paradis pentru împătimiţii zăpezii adânci. În centru este situat Mont Fort, cu ai săi 3.330 m. Coborârea până în vale la Le Châble este de 15 km lungime, cu o diferenţă de altitudine de peste 2.500 m!

Şapte localităţi vă stau la dispoziţie cu multe posibilităţi de distracţie - pe pârtii şi în afara lor, fie la cumpărături, restaurante sau la un bar. În ciuda faptului că zona este foarte cunoscută şi vizitată, Quatre Vallées reuşit să-şi păstreze farmecul alpin tradiţional.

Drum Nendaz

  • Tren: Sion (cca. 15 km)
  • Avion: Sion (cca. 15 km), Berna (cca. 166 km), Geneva (cca. 163 km),

Cazare în Nendaz

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Nendaz

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter