Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Fiesch

24 Nr. evaluări:

94 % Rată recomandări:

Staţiune 8,9
Domeniu schiabil 9,3
Informaţii despre domeniul schiabil
Aletsch Arena
Cel mai înalt punct: 2.869 m
Cel mai jos punct: 1.845 m
Cota staţiune: 1.049 m
Instalaţii pe cablu: 38
Teleschiuri: 18
Telescaune: 9
Telecabine: 11
Total pârtii: 104 km
Pârtii:
42 km
Pârtii:
50 km
Pârtii:
12 km
Rute de schi: 15 km

Oferte ski Fiesch – Însoritul sat de vacanță din regiunea Aletsch!

Fiesch

Satul de vacanță Fiesch este centrul turistic al văii Fieschertal, fiind situat chiar la intrarea acesteia, la o altitudine de 1049 m. Prin localitate curge râul "Weisswasser", care își are izvoarele în apele cristaline care provin din topirea ghețarul Fiescher, șerpuind pe pantele însorite până la vărsarea sa în fluviul Ron.

Mica localitate este punctul ideal de pornire pentru practicare diverselor sporturi montane în domeniul Aletsch. Legătura directă prin intermediul instalației pe cablu cu Aletsch Arena permite celor mai activi cele mai bune condiții pentru schi alpin, schi fond, tururi de schi, drumeții cu rachetele de zăpadă, derdeluș și chiar zbor cu parapanta. Satul Fiesch este situat la baza Munților Eggishorn, care vă invită la distracție pe placă sau pe tălpici, iar stația de vârf vă așteaptă la o altitudine de 2869 m cu o priveliște superbă. Aici aveți o panoramă de jur împrejur a Alpilor Bernezi de 4000 m cu ale lor trei vârfuri binecunoscute: Eiger, Mönch și Jungfrau, a impunătorilor ghețari Aletsch și Fiescher, iar pe vreme senină se poate zări chiar Matterhorn-ul.

Aletsch Arena

O vacanță la Aletsch Arena este sinonimă cu relaxare și natură pură: în localitățile turistice de vale Mörel-Filet, Betten, Fieschertal, Fiesch și Lax puteți ajunge cu ușurință cu mașina, în vreme ce stațiunile balneare Riederalp, Bettmeralp și Fiescheralp la Ghețarul Aletsch, pot fi accesate cu gondola, aici autoturismele fiind interzise.

În Aletsch Arena vă așteaptă panorame de neuitat a celor mai frumoși munți de peste 4000 m din cantonul Wallis. La terasă însorită de deasupra Văii Ron-ului vă puteți bucura de superlativul priveliștilor asupra Alpilor.

În domeniul schiabil Aletsch Arena, iubitorii de schi și snowboard au la dispoziție 104 km de pârtii, care mai de care mai interesante. „Schweizer Alpen Jungfrau-Aletsch“ face parte din patrimoniul UNESCO și uimește prin cea mai lungă limbă de ghețar din Alpi ce se întinde pe o distanță de 23 km lungime.

Mai mult, Aletsch Arena are 72 km de cărări pentru drumeții montane, precum și diverse posibilități pentru zbor cu parapanta, schi nocturn, derdeluș și multe alte activități de iarnă.

Drum Fiesch

  • Tren: Fiesch (în localitate), Brig (cca. 20 km)
  • Avion: Sion (cca. 75 km), Berna (cca. 150 km), Geneva (cca. 230 km)

Cazare în Fiesch

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Fiesch

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex