Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Harrachov

102 Nr. evaluări:

87 % Rată recomandări:

Staţiune 9,4
Domeniu schiabil 8,0

Domeniu schiabil Sportareal Harrachov

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.020 m Telecabine: 0
Cel mai jos punct: 650 m Total pârtii: 8 km
Cota staţiune: 650 m
Pârtii:
4 km
Instalaţii pe cablu: 5
Pârtii:
3 km
Teleschiuri: 2
Pârtii:
1 km
Telescaune: 3

Domeniu schiabil Sportareal Harrachov

Zona de schi Harrachov se află în Parcul National Riesengebirge. Se întinde de la localitatea cu acelaşi nume (640 m) peste muntele Čertova Hora până la 1020 m altitudine. Pârtiile de schi foarte bine preparate , cu o lungime de 8 km şi 5 instalaţii de cablu îşi aşteaptă aici turiştii, pentru o distracţie garantată! Tunurile de zăpadă şi instalaţiile de producere artificială a zăpezii sunt acolo pentru a asigura un sezon alb de până la 5 luni pe an! Porţiunea neagră de pârtie "sjezdovka cerna" este cea mai dificilă din toată zona. Această pârtie "sjezdovka cerena" este accesibilă cu telescaunul care duce şi la pârtie de sărituri şi care oferă o privelişte minunată asupra întregii zone! Aici există şi pentru începători trasee mai scurte, unde să poată deprinde primele mişcări pe schiuri.. Skipass-ul „Skiregion.cz“ (deja inclus în preţul sejurului) are 40, 5 km de pârtii, şi este skipass-ul care oferă lungimea cea mai mare de pârtii din Cehia. Acest skipass include pe deasupra, zonele Paseky (10 km) , Rejdice (3,5 km) und Prichovice (3,5 km).
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Harrachov

Și în Republica Cehă, în apropiere de granița cu Polonia, puteți transforma noaptea în zi pe pârtii. În jurul Harrachovului, pârtiile vă invită la schi de noapte de mai multe ori pe săptămână. Nu numai zona de schi Harrachov, ci și zonele de schi nocturn din împrejurimi, cum ar fi zona de schi Skiareál Šaldoland, oferă oaspeților lor multe oportunități de a schia până seara. Cei care dețin abonamentul de schi "Ski Region CZ" pot folosi pârtiile de la Rejdice și Prychovice, care se află la doar o aruncătură de băț, pentru schi de noapte. Pentru cei care doresc să folosească doar orele de seară, există bilete care sunt valabile doar pentru plăcerea de a schia în nocturn

Après-Ski Harrachov

Din Harrachov nu lipseşte nici distracţia de "Après-Ski". Barurile, restaurantele şi discotecile îşi aşteaptă în fiecare seară iubitorii de distracţii! Discotecile Discoland şi Sklářská chalupa vă aşteaptă la distracţie până la ore târzii din noapte!

O coborâre cu săniuţa pe derdeluş sau pârtia de bob sau o partidă de golf de sală - nu vă vor lăsa cu nesiguranţă indiferenţi! Alte posibilităţi de relaxare sunt bowling-ul, o plimbare până la pârtia de sărituri sau până la Cabana de Sticlă Novy Svet. Posibilităţile de shopping din zonă sunt de asemenea nenumărate. Nu trebuie ratată nici o vizită la fabrica de bere locală, berea cehă fiind renumită pentru calitatea sa!

Snowpark: Snowpark Harrachov

Freestylerii de toate tipurile sunt aşteptaţi cu drag la snowpark-ul Harrachov. Funpark-ul este situat chiar lângă instalaţia pe cablu şi oferă cu diferite kickere şi raisl precum şi o rampă în U obstacole destule şi variate. Sezonul se lungeşte considerabil datorită instalaţiilor de producere artificială a zăpezii.

Acest parc este o alternativă reuşită pentru pârtiile marcate şi deosebit de potrivită pentru iubitorii de adrenalină.

Domeniul schiabil Sportareal Harrachov nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Cehia

Raportul experţilor Sportareal Harrachov

Raportul pentru Sportareal Harrachov este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(2,9 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri

Alte criterii

Après-Ski

Cazare în Harrachov

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Harrachov

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex