Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Zams

191 Nr. evaluări:

93 % Rată recomandări:

Staţiune 8,2
Domeniu schiabil 8,2

Domeniu schiabil Venet

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.212 m Telecabine: 1
Cel mai jos punct: 780 m Total pârtii: 22 km
Cota staţiune: 767 m
Pârtii:
6 km
Instalaţii pe cablu: 7
Pârtii:
15 km
Teleschiuri: 3
Pârtii:
1 km
Telescaune: 3 Rute de schi: 2 km

Domeniu schiabil Venet

Cu skipass-ul "Venet" aveţi acces liber la cei 22 kilometri de pârtii şi 7 instalaţii pe cablu ale regiunii de Vacanţă TirolWest! Pârtiile uşoare sau medii se întind la altitudini între 780 m şi 2.212 m. Partea sudică cu versantele scurte şi pârtiile line este potrivită mai de grabă pentru începători şi cei care nu au mai fost de ceva timp de plăci.

Pe partea nordică cu zăpadă sigură veţi găsi pârtiile mai provocante. La coborârea în direcţia Rifenal parcurgeţi 1.250 m şi o diferenţă de altitudine de 1.400 m, dacă zăpada o permite coborârea este posibilă până în vale.

În afara pârtiilor se află posibilităţi minunate pentru freerider şi tururi de schi, astfel nici cei cu mai multă experienţă nu se pot plânge de lipsă de activitate! Pe Krahberg la 2.212 m altitudine se află pe lângă noul restaurant panoramic şi paradisul pentru copii cu covor fermecat, instalaţie de antrenament şi loc de joacă pentru copii, unde cei mici pot să se familiarizeze cu distracţia pe zăpadă. Există desigur şi o pârtie cu nocturnă, la reifenlift

Şi noul Fun-Parc la instalaţia Hütten vă oferă jumps şi slides pentru schiori şi snowboard. O adevărată delicatesă este "Big Air Bag", o enormă pernă de aer, training special pentru sărituri şi o grămadă de distracţie.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Zams

Puteţi termina ziua liniştit la revenirea de pe pârtii în una din numeroasele refugii tradiţionale. După o masă sănătoasă puteţi comenta şi vă aminti ziua la schi în companie bună şi veselă. Dar nu doar pe munte ci şi în vale vă stau la dispoziţie localuri - restaurante şi cafenele care abia aşteaptă să vă răsfeţe cu specialităţi regionale. Baruri şi pub-uri confortabile sunt o altă modalitate de petrecere a serii, de viaţa de noapte în localitatea vecină Landeck (cca. 3 km) puteţi profita până în zori de discoteca din inima oraşului.

Dacă ceea ce vă doriţi este continuarea în mişcare vă aşteaptă derdeluşuri, patinoare, plimbări cu săniile trase de cai, drumeţii pe zăpadă sau oferte de spa.

Snowpark: Panorama Lifestyle Park Zams

Pârtii largi şi sigiliu de calitate a a landului Tirol reflectă atractivitatea domeniului schiabil Venet pentru freerideri. Sunteţi şi dvs. un freereider? Atunci cu siguranţă o să vă placă acest domeniu schiabil. Numeroase jump în zonă deschisă, munţi înzăpeziţi şi sociabilitatea tirolezilor face ca locul să pară un paradis unde se simt în largul lor wide boarderii.

Un funparc oferă obstacole suplimentare care permit cele mai mari salturi. Începând cu "Panorama-Lifestyle-Park" pentru snowboarderi și schiori unde îşi pot pune talentul la încercare. Pe lângă obstacolele obişnuite punctul culminant reprezintă "Big Star Bag". Perna de aer face ca fiecare salt să se termine blând şi astfel câştigă încredere şi începătorii cu salturile la înălțime.

Domeniul schiabil Venet nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Venet

Raportul pentru Venet este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,5 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Zams

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Zams

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex