Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Wörgl

104 Nr. evaluări:

93 % Rată recomandări:

Staţiune 8,4
Domeniu schiabil 9,5
Informaţii despre domeniul schiabil
SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental
Cel mai înalt punct: 1.869 m
Cel mai jos punct: 620 m
Cota staţiune: 511 m
Instalaţii pe cablu: 81
Teleschiuri: 30
Telescaune: 35
Telecabine: 16
Total pârtii: 288 km
Pârtii:
126 km
Pârtii:
127 km
Pârtii:
35 km

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" vă permite acces la 288 km de pârtii. Skiwelt Wilder Kaiser - Brixental este unul din cele mai moderne şi mai mari domenii schiabile din lume. În domeniul schiabil cu multe premii internaţionale transportul schiorilor între diferiţii munţi schiabili este asigurat de 81 de instalaţii moderne moderne pe cablu. Pe iubitării de aventură şi adrenalină îi aşteaptă în domeniu nu mai puţin de 5 snowpark-uri şi fun-areas, în timp ce freeriderii îşi găsesc eldorado-ul mai sus de limta de vegetaţie - Hopfgarten este punctul lor de pornire preferat, versanţii largi oferă multe posibilităţi în zăpadă adâncă în afara pârtiilor.

Dar şi familiile sunt binevenite şi găsesc infrastructură potrivită aici! Numeroase şcoli de schi se ocupă cu drag de cei mici, în timp ce părinţii pot explora în linişte domeniul schiabil.

Cine preferă coborâri lungi fără întreruperi trebuie să încerce coborârea de vale de 7 km de la Hohen Salve, către Söll. În general găsiţi aici coborâri de vale către toate staţiunile domeniului schiabil. Pentru un maxim de adrenalină recomandăm "Alpseite" - cu o inclinaţie de 80 %, această coborâre de la Choralpe până la staţia de mijloc este o autentică provocare şi pentru cei cu mai multă experienţă.

Printre atracţiile deosebite din domeniul schiabil se numără şi o porţiune cu măsurare viteză şi o porţiune de competiţie. Cu funcţia "Skiline" puteţi retrăi ziua la schi confortabil de acasă, iar "SkiMovie" în Westendorf oferă posibilitatea de a se filma la schi şi a descărca mai târziu clip-ul.

Cel mai apropiat punct de acces în domeniul schiabil "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" pornind din Wörgl este la cca. 5 km în Hopfgarten.

Cu extinderea la Super Ski Card (v. regiunea de ski) profitaţi de şi mai mare distracţie la schi: Cu acest skipass vă stau sub plăci în 22 de regiuni de schi în TIrol şi Salzburg nu mai puţin de 938 instalaţii pe cablu şi 2750 de kilometri de pârtii!
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Wörgl

Turiștii care vor să schieze pe pârtii până târziu în noapte vor avea cu siguranță parte de o vacanță de iarnă pe cinste în SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. În Söll, Brixen și Westendorf, unele teleschiuri sunt deschise și seara.

Iubitorii schiului de noapte ar trebui să planifice cu siguranță o excursie de seară la Söll. În Söll se află cea mai mare zonă de schi nocturn din Austria. De miercuri până sâmbătă, 10 kilometri de pârtii pot fi parcurse și seara și sunt iluminate cu proiectoare. În aceste zile, telecabina Hochsöll și telescaunele Keat și Hexen6er funcționează până la ora 21:30, iar schiorii și snowboarderii au posibilitatea de a explora cele cinci pârtii. Arena de distracție "Hans im Glück", pista de tobogan nocturnă de la telecabina Hochsöll și diferite cabane de schi rămân deschise și completează distracția de seară.

Iubitorii de zăpadă vor găsi, de asemenea, pârtii deschise până târziu în noapte în Brixen și Westendorf. La telescaunul Schusterbühel din Brixen se află o pistă albastră de 300 de metri, care este iluminată până la ora 19:00. În Westendorf, pasionații de sporturi de iarnă își pot da frâu liber pe pârtia de antrenament de la telescaunul cu 4 locuri. Pârtia lungă de 500 m este deschisă până la ora 21:00.

În cele trei domenii schiabile din Söll, Brixen și Westendorf se percepe o taxă pentru schiatul pe timp de noapte.

Après-Ski Wörgl

În SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental există o mulțime de oportunități après-ski. În timpul pauzelor, 81 de stații de răcoritoare vă invită să zăboviți, iar după închiderea telescaunelor, petrecerea continuă în numeroasele baruri cu umbrele de la stațiile de la vale din întreaga zonă de schi. Atunci când își închid ușile la o oră târzie, petrecăreții pot face o tură suplimentară la "Party Mouse".

Dar chiar și departe de viața de petrecere, există multe de făcut după o zi de schi. Familiilor li se recomandă să se bucure de o coborâre distractivă pe una dintre numeroasele piste de tobogan. În zona de schi există chiar și o pistă de tobogan nocturnă de aproape 4 km, care este o adevărată experiență pentru tineri și vârstnici. De asemenea, se oferă plimbări cu sania trasă de cai, drumeții de iarnă și cu rachete de zăpadă. Wörgl oferă, de asemenea, o gamă largă de alte sporturi.

Snowpark: Crazy Cangaroo Park Wörgl

Freestylerilor le stau la dispoziție în SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental nu mai puțin de 4 snowpark-uri excepţionale și diferite.

În Ellmau de exemplu "Intersport Kaiserpark" la instalaţia pe cablu Tanzbodenbahn de la Hartkaiser. Cu easy, medium și pro lines. Mai mult, în parc este şi o kicker line cu kickere deosebite În zona de chill al parcului vă puteți relaxa între coborâri sau după o zi de freestyle și atmira talentul celorlalți vizitatorii ai park-ului.

În Söll vă așteaptă Crazy Kangaroo Park Söll. Și aici găsiți diferite lines cu diferite grade de dificultate, la telescaunul Rinner.

O atracție deosebită o constituie "Big Playground", în SkiWelt Westendorf. Acest snowpark iese în evidență datorită dimensiunilor și amplasării sale. Tocmai Super-Cross-Line cu toate gradele de dificultate, îi atrage pe aventurieri. La refugiul park-ului merită să mergeți și doar pentru a vedea trucurile celorlați.

Celor mici le recomandăm Mini Playground pe zona de exersare, tot din Westendorf şi parcursul "Hans in Glück" în SkiWelt Söll.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Raportul pentru SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Wörgl

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Wörgl

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex