Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Werfenweng

139 Nr. evaluări:

98 % Rată recomandări:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 8,8

Domeniu schiabil Werfenweng

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.834 m Telecabine: 2
Cel mai jos punct: 902 m Total pârtii: 27 km
Cota staţiune: 902 m
Pârtii:
11 km
Instalaţii pe cablu: 9
Pârtii:
15 km
Teleschiuri: 5
Pârtii:
1 km
Telescaune: 2

Domeniu schiabil Werfenweng

Cu skipass-ul "Werfenweng" vă stau la dispoziţie 27 km de pârtii şi nouă instalaţii pe cablu. Domeniul schiabil situat la o altitudine de în jur de între 1000 până la 1850 m este situat în o vale laterală a Salzach şi este foarte potrivit pentru familii. Instalaţii de înzăpezire moderne şi cu mare acoperire în domeniu sunt în funcţionare până în Aprilie. Pentru copii şi începători există chiar la staţia de vale a cabinei de 8 locuri Ikarus, în Zaglau, un teritoriu de antrenament dedicat lor.

Tot în Zaglau-Arena găsesc şi snowboarderii şi schiorii un funpark cu diverse obstacole, cu diferite grade de dificultate. Numeroase coborâri uşoare şi medii vă aşteaptă la Ladenberg (1716 m) şi Bischlinghöhe (1834 m). Şi freeriderii au destule de făcut, având în vedere condiţiile de de zăpadă: Delicatese deosebite sunt coborârea panoramică până la staţia de vale Rosnerköpfl şi derdeluşul de la Strussingalm – ambele cu 6 km.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Werfenweng

Având în vedere că Werfenweng este o mică aşezare cu un domeniu schiabil compact, pentru familii, oferta de Après-Ski este surprinzătoare. La cabanele din domeniul schiabil găsiţi garantat distracţie, un îndrăgit punct de întâlnire înainte coborârii definitive în vale fiind terasa Bischlinghöhe. Mai târziu atmosfera se încinge la Eiky Treff, la staţia de vale a instalaţiei Ikarus, şi la Stoa Alm la staţia de vale a Dorfbahn. Din când în când organizează şi cazările cu restaurant din localitate petreceri animate, la care Après-Ski se întinde până târziu în seară.

Adevărul este însă că în Werfenweng serile sunt mai degrabă liniştite. Datorită unui concept de mobilitate foarte avansat aveţi posibilitatea de a explora împrejurimile la activităţi gratuite, şi după încheierea zilei de schi: pe schiurile înguste de schi fond, la săniuş, la o plimbare idilică cu trăsura sau la Lama-Trekking. După patinaj pe lacul Wengsee vă puteţi încălzi la primitoarea Seealmstüberl.

Pe iubitorii de drumeţii îi aşteaptă în jurul Werfenweng mai multe trasee mai mici şi mai mari potrivite pentru familii. Mergeţi prin fermecătorea natură înzăpezită a Wengerau şi ajungeţi în 30 minute la localul Tennenblick sau în jur de o oră la Gamsblickalm. Pe drum treceţi de exemplu pe lângă prima bancă pentru drumeţi cu instalaţie fotovoltaică. Werfenweng este considerat în plus un hotspot pentru parapantă: la Bischling condiţiile sunt de multe ori ideale pentru experienţa de neuitat!

Snowpark: Jam Park Werfenweng

La Zaglau-Arena mai sus de staţia de vale Ikarus găsiţi Jam Park Werfenweng. Set-up-ul parcului este îngrijit zilnic şi promite în orice moment o experienţă deosebită de shred. Diversele rails, boxe şi kickere sunt cu mai multe grade de dificultate, în aşa fel încât face toţi banii şi pentru începători şi pentru avansaţi.

Domeniul schiabil Werfenweng nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Werfenweng

Raportul pentru Werfenweng este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,5 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Werfenweng

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Werfenweng

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex