Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Königsleiten

493 Nr. evaluări:

97 % Rată recomandări:

Staţiune 8,4
Domeniu schiabil 9,2

Domeniu schiabil Zillertal Arena

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.500 m Telecabine: 14
Cel mai jos punct: 580 m Total pârtii: 147 km
Cota staţiune: 1.600 m
Pârtii:
49 km
Instalaţii pe cablu: 52
Pârtii:
87 km
Teleschiuri: 18
Pârtii:
11 km
Telescaune: 20 Rute de schi: 3 km

Domeniu schiabil Zillertal Arena

Skipass-ul „Zillertaler Superskipass“ vă pune la dispoziţie 542 km de pârtii în Zillertal Arena, la instalațiile pe cablu din Mayrhofen, în Ski- și Gletzerwelt Zillertal 3000, precum și în domeniul schiabil Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch, plus 66 km de pârtii în Wildkogel-Arena la Bramberg. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren (v. regiunea de schi). Din câţiva ani Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile, aşa vă puteţi bucura de zăpadă şi soare şi împărţi bucuria imediat şi cu cei dragi de acasă (v. regiunea de schi).

Königsleiten vă oferă acces direct la Zillertal Arena şi astfel la cei 147 km de pârtii ai Zell am Ziller. Aici - în cel mai întins domeniu schiabil din Zillertal - 52 instalaţii pe cablu vă transportă comod la altitudini de până la 2500 m. De aici puteţi alege între diversele provocări. Experţii o pot accepta pe cea constituită de coborârea neagră "Abfahrt Nr. 6" ("Coborârea Nr. 6") la Krummbachtal, cu 964 m diferenţă de altitudine. Coborârea de vale cea mai lungă, cu 10,4 km duce de la Stoanmandl prin Ebenfeld până la staţia de vale Isskogl.

Nu puteţi pierde ocazia de a profita de "Hot Zone Snowpark" în Gerlos. Park-ul nu lasă nimic de dorit pe o suprafaţă de 30.000 m². Mega-Halfpipe (100 m lungime), Easy Line pentru începători, Pro Line pentru avansaţi şi Kicker Line pentru cei mai curajoşi sunt doar câteva din argumentele parcului - cărora li se alătură instalaţia de sunet, web-cam şi noua chill-area. Zillertal Arena are multe altele de oferit, ca de exemplu cele 3 diferite porţiuni "SkiMovie". Aici performanţele se filmează şi vă stau apoi la dispoziţie pentru download gratuit. Pârtiile pentru copii, şcoala şi grădiniţa cu program special pentru copii au grijă de cei mici.

Pe lângă Isskogelbahn, circulă acum şi noul Dorfbahn din Gerlos direct în inima Arenei Ziller. Telecabina cu 10 locuri construită în sezonul 2016/2017 are o staţie de vale impunătoare, cu magazin de articole sportive, închiriere echipament şi depozit echipament, precum şi de peste 200 locuri de parcare. Din sezonul 2018/19 noul telescaun de mare viteză cu 6 locuri "Larmach" in Königsleiten vă aşteaptă cu scaune încălzite şi protecţie de vânt.

O altă atracţie specială în Zillertal este Gheţarul HIntertux, und vă recomandăm să faceţi o excursie - datorită dimensiunilor şi pârtiilor sale cu standard ridicat este considerat printre cei mai buni gheţari schiabili din lume.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Königsleiten

Cine are chef de Après-Ski, acela găseşte în Zillertal Arena multe căbănuţe şi baruri de Après-Ski, pentru a face o pauză sau pentru distracţie după ziua de schi. Tradiţional este de exemplu rusticul"Sportkeller", care oferă distracţie în companie. La "Hannes' Alm" care se află direct la staţia de vale a instalaţiei Sonnwendbahn, veţi petrece de neuitat până târziu în noapte. Mai liniştit şi relaxant este în "Schatzi Alm Bar" sau în "Musik Cafe Castello".

Derdeluşul din Königsleiten, cu o lungime de 950 m oferă şi după o z de schi, o coborâre palpitantă pentru cei mici şi cei mari. De asemenea, aveţi posibilitatea în Königsleiten şi împrejurimi să vă plimbaţi cu trăsura cu cai sau să călăriţi şi să descoperiţi împrejurimile.

Cei care doresc să încerce o nouă aventură sport au posibilitatea de a încerca căţărarea pe gheaţă care va avea la cascada Untersulzbachl. De asemena pârtia din parcul naţional "Nationalparkgebiet" este un loc preferat de freerider şi de skitouren. Pentru excursii este recomandată cascada Krimml, care este cea mai mare cascadă din Europa, cu o înălțime de 380 m. Această cascadă de renume mondial Krimml, un adevărat spectacol al naturii aflat la 13 km distanţă, merită vizitat şi în timpul iernii.

Snowpark: Action-Park Kreuzwiese, Snowpark Gerlos, Funpark Hochkrimml Königsleiten

În Zillertal Arena nu lipsesc posibilităţile de a vă arăta abilităţile şi creativitatea în freestyle. Snowpark-ul din Gerlos, situat la o altitudine de 2020 de metri și întins pe o suprafață de 30.000 de metri pătraţi între Vorkogellift și Ebenfeld Express.

Aici au de unde alege şi începătorii şi avansaţii, primii pot să își dezvolte abilitățile nou-dobândite pe Beginner Line pe un set-up uşor dar compact iar pentru restul riderilor există o Medium-Line, în mijlocul parcului cu obstacole mereu exigente. Pe linia Pro se pot da experţii şi pot acumula airtime.

Deosebită în snowpark in Gerlos este şi linia de pentru copii, Kids Line, astfel nu este exclus nimeni de la freestyle. Cine vrea apoi să se relaxeze după o zi lungă, este bine venit la noua Chill Area cu Sound System dintre cele mai bune, de unde îi puteţi urmări pe ceilalţi la urmăriți alții la muncă.

Cei care caută şi mai multă distracţie este numai bine în Zillertal Arena. Pe lângă snowpark in Gerlos există şi o halfpipe de 100 m lungime și 18 m lățime în apropiere de halfpipe Fussalmexpress și situate în celula "Action Park Kreuzwiese", care oferă importante puncte de atracție. Aici vin dependenţii de adrenalină la snakerun, bagjump "BMW xDrive Cup SkiMovie", secțiunea și "BMW xDrive Speed ​​Check"

Funparcul Hochkrimml se află direct la Filzsteinbahn oferă condiții excelente pentru începători și copii care doresc să își îmbunătățească abilitățile.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Zillertal Arena nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Zillertal Arena

Raportul pentru Zillertal Arena este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,6 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Königsleiten

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Königsleiten

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex