Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Waidring (Steinplatte)

183 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 8,8

Domeniu schiabil 3 Länder Freizeit-Arena

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.860 m Telecabine: 10
Cel mai jos punct: 640 m Total pârtii: 171 km
Cota staţiune: 778 m
Pârtii:
84 km
Instalaţii pe cablu: 61
Pârtii:
74 km
Teleschiuri: 32
Pârtii:
13 km
Telescaune: 19 Rute de schi: 3 km

Domeniu schiabil 3 Länder Freizeit-Arena

Cu skipass-ul "3 Länder Freizeit-Arena" aveţi acces în total la 171 km pârtii şi 61 instalaţii pe cablu. Pe lângă domeniile schiabile Steinplatte Waidring, Winklmoosalm - Reit im Winkl sunt incluse şi domeniile St. Johann in Tirol/Oberndorf, Erpfendorf, Pillersee/Buchensteinwand, Kirchdorf precum instalaţiile Unken şi Bergbahn Lofer/Almwelt.

Domeniul schiabil local al Waidring, "Steinplatte-Winklmoosalm", este situat între 740 şi 1806 m altitudine şi permite astfel din oricare din staţii o vedere panoramică inimitabilă. Ca highlight vă aşteaptă din 2014 modernul telescaun de 6 locuri Kammerkör, cu protecţie contra vântului şi scaune încălzite. care înlocuieşte fostul telescaun de 3 locuri.

Pe Steinplatt inima schiorilor se umple cu bucurie: pârtii cât se poate de bine preparate şi largi cu o lungime totală de 42 km, telescaune şi telecabine moderne şi un funpark asigură varietate fără deplasări mari. Pe lângă condiţiile excelente de zăpadă, nu putem uita atuul principal: soare din plin! Regiunea de schi dintre cele trei landuri Tirol, Salzburg şi Bayern este situată pe un platou la altitudine, perfect pentru pârtii cu puţină gheaţă şi multă zăpadă. Printre coborâri majoritatea o constituie cele uşoare şi de dificultate medie dar pârtiile de pe pantele abrupte de la sunt provocare suficientă şi pentru experţi.

Merită totuşi făcute şi excursii în domeniile schiabile din jur:, ca de exemplu "familiarul" Buchensteinwand.

Pentru şi mai multă varietate, vă recomandăm extinderea la Super Ski Card (v. regiunea de schi). Acesta este valabil în printre altele în domeniile schiabile Wilder Kaiser - Brixental, Schneewinkel şi Ski Juwel (Alpbachtal şi Wildschönau) - în 22 regiuni de schi din Tirol şi Salzburg cu 934 instalaţii pe cablu şi 2780 de km de pârtii.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Waidring (Steinplatte)

Multe domenii din Austria permit accesul la pârtii şi în afara programului normal d lucru, pentru schi în nocturnă. Acest lucru se aplică şi domeniului 3 Länder Freizeit-Arena, unde pasionaţii de schi în nocturnă găsesc posibilitatea de a prinde legăturile pentru încă câteva ore. În apropiere de Waidring se află şi pârtia cu nocturnă din St. Johann in Tirol. Aici circulă telescaunul cu 2 locuri Hochfeld I de la 19:00 la 21:30 pentru schi în nocturnă. Pe pârtia iluminată artificial de în jur de 1,5 km "Rueppenhang" schiorii se pot da până la ora 22:00. Cei care vor să se dea pe timp de seară cu săniuţa ajung cu telescaunul de 3 locuri Hochfeld II la o pârtie cu nocturnă pentru derdeluş. Accesul la pârtiile cu nocturnă nu este inclus în skipass, se poate însă achiziţiona la destinaţie.

Après-Ski Waidring (Steinplatte)

Waidring are multe de oferit şi în afara pârtiilor. Diferitele baruri de Après-Ski şi alte localuri confortabile vă invită după o zi lungă la schi la petrecere şi distracţie. Cunoscute sunt în special "Disco N° 1" şi barul "Zardinis", la staţia gondolei. Dacă doriţi ceva mai liniştit vă aşteaptă restaurantele cu multe oferte culinare sau o excursie la peşterile Lamprecht în Weißbach, una din reţelele cele mai mari din Europa.

Pentru toţi oaspeţii mai mici are loc o partidă de săniuş pe derdeluşul de 2 km de la Oberweissbach. Pe Schlauchbobs se merge în schimb în sus pe muntele Brandtnerhof - pe o reţea de 100 km de trasee de drumeţii de iarnă fiecare poate profita de peisajul înzăpezit în ritmul său. Bineînţeles că puteţi lua loc şi în o sanie trasă de cai!

Dacă vă doriţi ceva mai liniştit, destinaţii potrivite sunt piscinele de la St. Ulrich sau Fieberbrunn. O vizitămerită şi peştera Lamprechtshöhle din Weißbach, unul din cele mai mari sisteme de acest tip din Europa.

Snowpark: Steinplatte Waidring (Steinplatte)

Snowpark-ul Waidring Stein Platte este bine pregătit cu 3 arii speciale pentru toate nivelele de cunoştinţe. Sunteţi pentru prima oară în un fun-park? Nici o problemă, vă stă la dispoziţie o Beginner-Line cu exact nivelul potrivit de provocare. O Dance-floor, diferite boxes (Elephant, Wax şi Flat/Down Butter Box) precum şi un Mushroom Jib sunt doar câteva din obstacolele care vă aşteaptă să faceţi primii paşi ca freestyler.

Prea plicticos pentru voi? Mergeţi atunci la ariile Medium şi Advanced. Începând cu o wallride spine de 3 metri şi un picknicker de 6, trecând prin umeroase boxes până la kickerele masive de 7 până la 11 metri - nu duceţi lipsă de nimic. Se adaugă ofertei pentru experţi şi Schneestern Signature Jib, cu elemente selecţionate jib, precum şi Industry Pipe, Tubes şi o Wallride pentru sesiuni de shredding.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil 3 Länder Freizeit-Arena nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor 3 Länder Freizeit-Arena

Raportul pentru 3 Länder Freizeit-Arena este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Waidring (Steinplatte)

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Waidring (Steinplatte)

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex