Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Unken

16 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,1
Domeniu schiabil 9,1

Domeniu schiabil Almenwelt Lofer

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.670 m Telecabine: 2
Cel mai jos punct: 640 m Total pârtii: 46 km
Cota staţiune: 564 m
Pârtii:
32 km
Instalaţii pe cablu: 11
Pârtii:
12 km
Teleschiuri: 6
Pârtii:
2 km
Telescaune: 3

Domeniu schiabil Almenwelt Lofer

Skipass-ul "Almenwelt Lofer" vă oferă acces la 46 km pârtii şi 11 instalaţii pe cablu în domeniile schiabile Almenwelt Lofer şi Unken-Heutal.

Domeniul schiabil "Almenwelt Lofer" este compus din 46 de km de pârtii distribuite pe o diferenţă de nivel între 640 m şi 1670 m şi este perfect pentru schiatul de plăcere şi liniştit.

Domeniul "Unken-Heutal", perfect pentru familii se întinde în centrul landului Salzburg de la 970 la 1600 m altitudine şi pârtiile au în marea lor majoritate un grad de dificultate de la uşor până la mediu. 4 instalaţii pe cablu deservesc pârtiile pentr a putea profita la maxim de distracţia pe pârtie. Datorită tunurilor de zăpadă în zonele mai joase aici se poate schia de-a lungul întregului sezon. Pârtiile care pornesc de aici sunt albastre şi ideale pentru primele alunecări. Şcoala de Schi din Unken oferă pe lângă snowboard, schi, freestyle şi lecţii pentru copii şi drumeţii cu rachetele de zăpadă. Astfel domeniul este atractiv şi variat în acelaşi timp.

Pe doritorii de senzaţii tari îi aşteaptă pârtia Hochwena-Alpin, o pârtie neagră care se întinde pe versantul nordic la Grubhörndl. Pârtia Wildalmlift-Heutal, 4 km lungime ce coboară până în val are o diferenţă de nivel de 500 m vă oferă plăcerea schiului în cea mai pură formă a sa! Freestylerii care care puţină aventură se pot duce în domeniul schiabil alăturat, Lofer. Aici îi aşteaptă "Snowpark L.A." cu numeroase rails, kicks şi multe altele.

Cine caută şi mai multă distracţie pe plăci, va găsi tocmai asta la "3 Länder Freizeit-Arena" - un total de 171 km de pârtii şi 62 de instalaţii pe cablu în domeniile schiabile Almenwelt Lofer, St. Johann in Tirol/Oberndorf, Erpfendorf, Pillersee/Buchensteinwand, Kirchdorf, Steinplatte Waidring, Winklmoosalm - Reit im Winkl şi instalaţiile Heutal Liften Unken oferă distracţie nelimitată pentru mic şi mare!
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Unken

Unken este cunoscută mai degrabă ca o staţiune liniştită şi dedicată relaxării. Dacă după o zi la schi căutaţi noi posibilităţi sportive, vă stau la dispoziţie de exemplu piscina acoperită din Centrul pentru petrecerea timpului liber sau ice stock (asemănător curling). Multă distracţie vă aşteaptă la derdeluşul natural Hochalm, care vă oferă o pârtie cu 7 km lungime. Cei care vor să petreacă, sunt aşteptaţi cu drag la Lofer, la doar cca. 9 km depărtare. Aprés Ski-ul este reprezentat aici foarte bine de „Hasenstall“ la Loferer Alm sau, în vale, de „Karussell“ sau „Bar Bobos“.

Snowpark: Snowpark L.A. Unken

La Almenwelt Lofer vă așteaptă multe pârtii puțin populate, ideale pentru freestyle. Fie vorba de freeskier sau snowboarder şcolile de schi din regiune au pregătit câte ceva pentru fiecare.

Parcul de zăpadă "Snowpark L.A." deschis doar de 3 ani Family Express este echipat atât pentru începători cât şi pentru cei de nivel mediu şi convinge cu 18 diferite obstacole dintre care pot alege amatorii sporturilor de iarnă fie începător sau expert. Diferite boxe, de exemplu una de 4 m flat, una de 4 m rainbow, una de 3 m rainbow şi una de 3 m updown box, 2 porţiuni ondulate şi diverse coborâri rapide una de 2 până la 4 m înălţime fac posibil ca începătorii treptat să se familiarizeze cu altitudinea şi să îşi exerseze săriturile.

Pentru avansaţi parcul dispune de 7 m flat down, 6 m rainbow şi 6 m flat box pe lângă două de la 6 până la 8 m coborâri rapide unde cei avansaţi îşi pot testa rezistenţa. Doriţi să ajungeţi la aceste înălţimi? Atunci sunteţi în locul potrivit!

Domeniul schiabil Almenwelt Lofer nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Almenwelt Lofer

Raportul pentru Almenwelt Lofer este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(2,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Unken

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Unken

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex