Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Turrach

13 Nr. evaluări:

75 % Rată recomandări:

Staţiune 8,0
Domeniu schiabil 7,3

Domeniu schiabil Turracher Höhe

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.205 m Telecabine: 1
Cel mai jos punct: 1.400 m Total pârtii: 42,5 km
Cota staţiune: 1.269 m
Pârtii:
14 km
Instalaţii pe cablu: 18
Pârtii:
25 km
Teleschiuri: 12
Pârtii:
3,5 km
Telescaune: 5 Rute de schi: 1 km

Domeniu schiabil Turracher Höhe

Cu "TopSkiPass Kärnten und Osttirol GOLD" aveţi posibilitatea de a face ski-hopping în vacanţa dvs. de iarnă: este valabil în total în 31 de domenii schiabile în Carintia şi Tirolul de Est - ce selecţie impresionantă!

Domeniul schiabil "Turracher Höhe" vă permite acess la 42 de km de pârtii, acoperiţi de 18 instalaţii pe cablu. În acest domeniu schiabil primitor şi foarte portivit pentru familii accentul este pus pe calitatea serviciilor: există de exemplu un "majordom de pârtie" care aduce schiorilor un păhărel de spumant şi celor mici dulciuri. Vă puteţi relaxa pe şezlongurile gratuite plasate în cele mai frumoase locuri din domeniu. Cine vrea să se încălzească este aşteptat la "Wohnzimmer" ("Sufrageria") de la staţia de vale de la Kornochbahn, printre altele cu un ecran gigant pentru a urmări diverse evenimente sportive.

Domeniul situat pe un platou la altitudine la graniţa dintre Carintia şi Stiria este o destinaţie ideală pentru familii şi cei cu un stil liniştit de schi. Instalaţia Schafalmbahn lărgeşte oferta cu alţi kilometri de pârtie, bine preparaţi, variaţi şi largi.

Copii pot face primele experienţe în zăpadă la instalaţiile Ottifanten sau Engländer, în timp ce cei cu mai multă experienţă se pot da mai jos de staţia de vale. Pe versantul nordic vă stă la dispoziţie o coborâre FIS, pentru "experţi". "Turrach-Runde 2.205 m" vă permite în plus să înconjuraţi Turracher Höhe pe schiuri, în sens contra cronometru – o experienţă de schi şi natură unică!
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Turrach

Un punct de atracție special în zona de schi Turracher Höhe este schiul pe timp de noapte pentru tineri și vârstnici. În fiecare miercuri, între orele 20:00 și 21:30, la Übungswiesenlift se deschide o pârtie iluminată de 500 m (sub rezerva modificărilor, consultați informațiile de la fața locului). Apoi, schiorii pot face viraje pe pârtie în întuneric și la lumina lunii și își pot consuma energia. Partea bună este că schiul pe timp de noapte este inclus în skipass-ul de schi, așa că tot ce trebuie să faceți după o scurtă pauză de după-amiază este să vă puneți din nou placa și să continuați să schiați cu plăcere.

Après-Ski Turrach

În cabanele şi barurile din domeniul schiabil puteţi lua un pahar binemeritat şa finalul zilei de schi. Cine nu vrea apoi să meargă direct la cazare este aşteptat la "Noch 1 Lounge" în Turrach. O altă posibilitate este să vă lăsaţi răsfăţaţi cu delicatese regionale la unul din numeroasele restaurante. Restaurant-ul "Zum Bergmann" este un local cu distincţie oficială pentru gastronomie, nul din cele mai la altitudine cu această distincţie, şi oferă produse de cea mai înaltă calitate şi pentru cei mai pretenţioşi.

Cine preferă în schimb o după-amiază mai activă poate de exemplu alege un traseu de drumeţie dintre cei 25 km disponibili. Turracher Höhe este un teritoriu îndrăgit şi pentru drumeţii cu rachetele de zăpadă. Mai aventuros pentru cei mici este "Nocky Flitzer", un roller coaster alpin de 1,6 km. Pe lacul Turracher See vă puteţi deplasa pe patine, iar seara se aprinde aici şi o instalaţie de nocturnă. La fel şi la derdeluşul local - cel puţin de 2 ori pe săptămână!

Preferaţi ceva mai liniştit? Merită atunci să faceţi o excursie la Bad Kleinkirchheim, la cca. 28 km, renumit pentur instalaţiile sale termale. Sauna, piscine şi zonă SPA vă aşteaptă atât la Therme St. Kathrein, cât şi la Thermal-Römerbad.

Snowpark: Turracher Höhe Turrach

snowpark_description
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Turracher Höhe nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Turracher Höhe

Raportul pentru Turracher Höhe este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,3 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Turrach

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Turrach

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex