Award
Evaluările turiştilor

Thaur

214 Nr. evaluări:

88 % Rată recomandări:

Staţiune 8,5
Domeniu schiabil 8,0

Domeniu schiabil Glungezer

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.304 m Telecabine: 1
Cel mai jos punct: 950 m Total pârtii: 23,5 km
Cota staţiune: 633 m
Pârtii:
6,5 km
Instalaţii pe cablu: 7
Pârtii:
16 km
Teleschiuri: 5
Pârtii:
1 km
Telescaune: 1

Domeniu schiabil Glungezer

Cu skipass-ul "Glungezer" aveţi acces la 23 km de pârtii la o altitudine de 950 - 2.304 m. Odată ajunşi pe vârf vi se deschide o vedere incredibilă asupra frumoasei Inntal şi vârfurilor aşa numitului Lanţ de Nord - partea la nord de Innsbruck a lanţului Inntal. Intrarea în această regiune de schi se află în Tulfes. Din iarna 18/19 vă stă la dispoziţie telegondola de 10 locuri "Glungezerbahn I", care a înlocuit telescaunul de 2 locuri, astfel având un acces facil şi confortabil în domeniul schiabil. Pârtiile bine preparate se întind prin peisaje de vis şi pun la dispoziţia atât a schiorilor cât şi a snowboarderilor coborâri foarte frumoase. Porţiunile prin pădure şi refugiile primitoare şi tradiţionale sunt foarte apreciate de cei cărora le place să schieze în linişte, pentru familiile cu copii mici muntele Glungezer ofertă raportul perfect între cantitate şi calitate, cu pante line şi schi relaxat.

De pe Glungezer cei în formă bună au la picioare coborârea FIS de 9 km şi o diferenţă de altitudine de 1500 m, pe fanii freestyle îi aşteaptă în schimb Fun-Park-urile de la Schartenkogel. La marginea pârtiilor vă invită refugii tradiţionale precum şi un restaurant confortabil la Halsmarter când vă dezlegaţi schiurile.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Thaur

Cei care doresc să se bucure de noapte deasupra Austriei într-un mod cu totul special ar trebui să meargă în domeniul schiabil Oberperfuss de la Rangger Köpfl, la aproximativ 30 km distanță, pentru a schia pe timp de noapte. Domeniul schiabil cu nocturnă oferă o pârtie iluminată de 2,5 km lungime, în vârful căreia schiorii nocturni sunt duși cu o telecabină cu 8 locuri. Schiatul de noapte este întotdeauna posibil în zilele de marți și vineri, de la ora 18:30 până la aproximativ 22:30, cu condiția să existe suficientă zăpadă. Dacă v-ați săturat de schi nocturn, trei cabane rustice vă invită să vă relaxați și să priviți stelele.

Après-Ski Thaur

În Thaur Après-Ski-ul este mai degrabă liniştit. Restaurantele şi cafenelele primitoare vă invită la un sfârşit de zi plăcut. În special pentru iubitorii de cultură este indicată oferta din Thaur, o vizită la ruinele castelului Thaurer Schloss fiind un punct obligatoriu în program. Cei care îşi doresc ceva mai multă varietate vor găsi ceea ce caută la o excursie în apropiata Innsbruck, capitala Tirolului vă aşteaptă cu magazine, cafenele şi muzee şi bineînţeles pentru petrecăreţi mai mult decât suficiente localuri. Pentru petrecăreţi oferta este suficientă, dar dacă vreţi să gustaţi mai mult din iarnă vă stau la dispoziţie trasee de drumeţii, patinoar, stadion de hochei şi multe, multe derdeluşuri - unele chiar cu nocturnă. Adresa ideală pentru un şoc de adrenalină este pârtia de bob olimpică. Există însă şi posibilităţi mai puţin moderne: klumper-ul este o sanie cu doar o talpă, tipică pentru regiune şi vă stă la dispoziţie pentru coborâri accelerate!

Snowpark: Jib-Park Thaur

Regiunea de schi "Olympia SkiWorld Innsbruck" şi în special domeniile schiabile "Glungezer" şi "Rangger Köpfl" sunt la înălţimea renumelui lor nu doar la capitolul coborâri spectaculoase. Fanii freestyle găsesc aici destule posibilităţi şi este garantată o experienţă unică pentru începători şi avansaţi în egală măsură.

Nu doar familiile vor găsi ceva pe placul lor în Glungezer, ci şi freesytler-ii: din iarna 2011/12 aici se găseşte aşa-numitul "Jib-Park": iubitorii de adrenalină au la dispoziţie diverse obstacole, care sunt schimbate de mai multe ori pe sezon. Astfel sunt mereu combinaţii noi care se încadrează în peisaj şi oferă atât iubitorilor ambiţioşi de freestyle, cât şi începătorilor distracţie la maxim în snowpark. La Festivalul Glungezer Jib din aprilie toţi curjoşii pot să-şi demontreze talentul şi să-ţi măsoare abilităţile cu ceilalţi.

Dacă sunteţi mulţumiţi şi cu un snowpark mai "normal" în ceea ce priveşte setup-ul este o opţiune şi Snowpark Oberperpfuss. Câteva kickere, rails, slides şi boxe oferă bază destulă pentru o mică vizită.

Domeniul schiabil Glungezer nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Glungezer

Raportul pentru Glungezer este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,2 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Thaur

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Thaur

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter