Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Strass

382 Nr. evaluări:

96 % Rată recomandări:

Staţiune 8,2
Domeniu schiabil 9,4

Domeniu schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.378 m Telecabine: 9
Cel mai jos punct: 600 m Total pârtii: 102 km
Cota staţiune: 523 m
Pârtii:
33 km
Instalaţii pe cablu: 43
Pârtii:
52 km
Teleschiuri: 21
Pârtii:
17 km
Telescaune: 13 Rute de schi: 8 km

Domeniu schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Skipass-ul "Zillertaler Superskipass" vă pune la dispoziţie 542 km de pârtii în Zillertal Arena, la Mayrhofner Bergbahnen, la domeniul schiabil glaciar Zillertal 3000, la domeniul Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch precum şi la Wildkogel-Arena in Bramberg. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren. De câţiva ani Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile, aşa vă puteţi bucura de zăpadă şi soare şi împărţi bucuria imediat şi cu cei dragi de acasă (v. regiunea de schi).

În apropiere găsiţi chiar două zone de schi: Spieljoch şi Hochfügen. Legătura dintre Hochfügen şi Hochzillertal uneşte cele două arii odată separate pentru un total de 89 km pârtii (incl. pentru schi de rută) şi 36 instalaţii pe cablu între 600 şi 2360 m. Acest fapt asigură zăpadă chiar şi pentru cei mai răsfăţaţi – până la sfârşitul lui aprilie.

Hochzillertal este în special potrivită pentru schiorii care caută o zonă pe toate gusturile. De la coborâri de vale liniştite până la domenii de free-ride excelente şi Snow-park veţi găsi de toate aici!

Zona Spieljoch vă pune la dispoziţie alţi 17 km de pârtii amenajate, un total de 7 instalaţii de transport pe cablu şi 'covoare fermecate' pentru primele curbe pe zăpadă. Coborârea de 7 km până la Fügen este un vis chiar şi pentru cunoscători. Aici accentul este pus pe "familie şi copii" şi este ideală pentru toţi cei care nu caută un ski-highlife, ci să petreacă zile liniştite pe schi în siguranţă.

Telecabina cu 10 locuri Wimbachexpress înlocuieşte fostul telescaun de 4 locuri Krössbichl. Staţia de munte adăposteşte noul şi exclusivul restaurant italienesc Albergo şi se află cu cca. 180 m mai sus, astfel se creează noi coborâri. Ca un aperitiv pentru legăturile peak-to-peak de la Hochzillertal-Hochfügen la Spieljoch skibus-ul circulă o dată pe oră între staţia de vale Spieljoch din Fügen şi Kaltenbach în Hochzillertal.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Strass

Multe domenii schiabile din Austria oferă posibilităţi de schi în nocturnă, nu este deci de mirare că şi în Zillertal vă puteţi bucura de o ofertă variată de pârtii. Două vă stau la dispoziţie în domeniul schiabil Hochfügen-Hochzillertal pentru schi până în noapte: la Kaltenbach este iluminată artificial o dată pe săptămână renumita pârtie "Stephan-Eberharter-Goldpiste". Coborârea de vale de 5 km are instalaţie de nocturnă de la staţia intermediară până la cea de vale a instalaţiei pe cablu Hochzillertal-Seilbahn şi poate fi în plus şi înzăpezită artificial complet. Din ianuarie până în martie această pârtie roşie este deschisă până la 22:00. De la Schlitters aveţi un skibus gratuit care vă duce până la accesul în domeniul schiabil.

Dacă doar să schiaţi pe timp de seară pur si simplu nu vă ajunge, în Hochfügen vă aşteaptă un autentic spectacol. Aici se luminează la instalaţiile Lamark pârtiile albastre şi se organizează de mai multe ori pe an Ski-Shows seara. Pe lângă jocurile de lumini şi de artificii puteţi admira şi "acrobatica" de schi a instructorilor locali de schi.

Après-Ski Strass

În comparaţie cu alte localităţi, relativ liniştite, în Zillertal, Fügen este "the place to be". Mici cabane pentru gustări, în stil tradiţional, vă aşteaptă, de exemplu pe coborârea de la Spieljoch. Odată ajunşi în vale, puteţi profita de Après-Ski-ul: distracţie, dans şi flirt cât se poate, întâi pe terase şi în baruri, apoi petrecerea se mută în cluburi şi discoteci.

Un punct culminant al domeniului schiabil Kaltenbach-Hochzillertal este Kristallhütte, cabană care se află la 2150 m înălţime la staţia de munte Kristall-Express şi oferă preparate culinare la preţuri atractive. Produse locale proaspete. În cabană vă aşteaptă un şemineu iar dacă vremea permite atunci este deschis şi terasă care pe lângă un bar oferă şi şezlonguri şi paturi de apă. Din sezonul 2013/2014 oferă în plus şi o cramă de vinuri.

Cei care cu toate acestea nu vor să se despartă de schiuri, poate profita pur şi simplu de pârtiile cu nocturnă! Doriţi să terminaţi ziua mai liniştit? Nici o problemă, barurile hotelurilor din Strass şi diverse alte localuri abia aşteaptă vizita dvs.

Snowpark: Snowpark Betterpark Strass

"Betterpark" Hochzillertal este situat chiar la telescaunul cu 8 locuri Schnee Express 8er-Sessellift la o altitudine între 2050 şi 2120 m, în domeniul schiabil Hochzillertal-Hochfügen.

Are propria sa instalaţie pe cablu care vă duce direct şi comod sus, fără pauze lungi între diferitele runs. În park vă stau la dispoziţie 3 lines cu diferite grade de dificultate, pe care începătorii, avansaţii şi experţii îţi pot pune talentul la încercare. O delicatesă suplimentară este linia Jib de la finalul park-ului, care punctează cu diferite boxe şi rails.

După o zi lungă de freestyle sau pur şi simplu pentru o pauză între runs vă aşteaptă Chill Area cu Container, şezlonguri şi sound system pe măsură. În afară de Betterpark pasionaţii de fun şi freestyle sunt aşteptaţi în diverse alte Snowpark-uri în Zillertal - printre altele Mayrhofen, Gerlos sau la gheţar Hintertux.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Raportul pentru Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Strass

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Strass

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex