Award
Evaluările turiştilor

St. Michael im Lungau

226 Nr. evaluări:

96 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,6
Domeniu schiabil 8,9

Domeniu schiabil Grosseck-Speiereck

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.400 m Telecabine: 2
Cel mai jos punct: 1.095 m Total pârtii: 50 km
Cota staţiune: 1.075 m
Pârtii:
26 km
Instalaţii pe cablu: 10
Pârtii:
17 km
Teleschiuri: 4
Pârtii:
7 km
Telescaune: 4

Domeniu schiabil Grosseck-Speiereck

Skipass-ul "Ski Lungau" vă oferă acces la aproximativ 150 de kilometri de pârtii în domeniile schaibile Katschberg-Aineck, Fanningberg și Großeck-Speiereck, care sunt conectate prin autobuze, precum și la micile instalații de telescaun din St. Michael, Schönfeld, Zederhaus și Lessach.

În St. Michael, noua telecabină cu 8 locuri vă duce la zona de schi Großeck/Speiereck, care vă oferă 50 de kilometri de pârtii variate și 10 instalații pe cablu. Aici vă puteți bucura de traseul din vale, de la Speiereck la St. Michael, care este un punct culminant, cu o diferență de nivel de 1300 m și o lungime de aproximativ 4,5 km. Zona este ideală atât pentru familiile cu copii, cât și pentru schiorii exigenți. Veți găsi cele mai frumoase pante sub Speiereck. Copiii se pot relaxa în Smarty Kinderland, cu figurine, iglu, casa vrăjitoarei și corturile de tip tepee, sau pot explora domeniul schiabil pe traseul de schi de aventură pentru copii Hexenwald. Instalațiile de producere a zăpezii din întreaga zonă garantează fiabilitatea zăpezii la temperaturile potrivite.

Domeniul schiabil Katschberg-Aineck, cu un total de aproximativ 70 km de pârtii de schi are de asemenea, o gamă largă de pârtii de coborâre lungi și variate. Această zonă de schi este considerată deosebit de potrivită pentru familii, cu "Katschi", mascota și lumea copiilor săi, precum și cu unele pârtii potrivite pentru copii. Pista neagră "Direttissima" este, din nou, una dintre cele mai dificile piste din Alpi, cu o pantă de până la 100 de procente.

Fanningberg este potrivit și pentru familii. Cu excepția unei secțiuni abrupte dificile la Zirbenjet, pârtiile de aici sunt minunat de plate și largi, ideale pentru începători și copii. Există, de asemenea, o pârtie excelentă de carving, iar parcul pentru copii FANNI are grijă cu drag de cei mici.

La instalaţia pe cablu de exerciţii pasionații de sporturi de iarnă au în mod regulat ocazia de a coborî pe pârtia cu nocturnă seara.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă St. Michael im Lungau

Există o veste bună pentru toți fanii schiatului nocturn în St. Michael im Lungau, deoarece există o gamă largă de oferte de schi nocturn în regiunea Lungau din Salzburg! Să schiezi pe pârtii sub un cer înstelat și apoi să bei o băutură caldă în cabană la o oră târzie - nici o problemă aici. Păsările de noapte se pot aventura în două locuri din Lungau: Katschberg-Aineck și centrul de schi Grosseck-Speiereck au pârtii iluminate. În funcție de dată și locație, zilele și orele de deschidere variază.

Après-Ski St. Michael im Lungau

Pentru turiștii care caută relaxare în vacanța de iarnă, regiunea din jurul orașului St. Michael im Lungau are o mulțime de opțiuni. Sportivii iubitori de natură se pot bucura de lumea alpină de vis în cadrul unor drumeții de iarnă prelungite, al unor excursii de nordic walking sau al unor plimbări călare, ori se pot înălța deasupra peisajului montan acoperit de zăpadă din Lungau într-un zbor cu parapanta. De asemenea, puteți încheia o zi plină de evenimente pe pârtii cu un après-ski - de exemplu, în barul Twenty Four 7 sau în Lärchenstadl - sau vă puteți bucura de splendoarea peisajelor de iarnă într-o plimbare romantică cu sania trasă de cai.

Distractivă atât pentru cei mici, cât si pentru cei mari este o tură cu sania pe una dintre pistele naturale de săniuș din jurul orașului St. Michael, unele dintre acestea pot fi folosite și pe timp de noapte fiind iluminater. Un exemplu este pârtia lungă de 6,5 km de pe Fanningberg.

Snowpark: St. Margarethen St. Michael im Lungau

În domeniu schiabil Katschberg-Aineck există un parc de distracții mic, dar frumos unde atât începătorii, cât și experții în freestyle se vor simți ca acasă. Te așteaptă diverse obstacole, cum ar fi rails și boxes, corner şi o mică halfpipe.

Domeniul schiabil Grosseck-Speiereck nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Grosseck-Speiereck

Raportul pentru Grosseck-Speiereck este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în St. Michael im Lungau

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil St. Michael im Lungau

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter