Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

St. Leonhard

334 Nr. evaluări:

96 % Rată recomandări:

Staţiune 8,4
Domeniu schiabil 9,0

Domeniu schiabil Gheţar Pitztal & Rifflsee

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.440 m Telecabine: 4
Cel mai jos punct: 1.640 m Total pârtii: 40 km
Cota staţiune: 1.640 m
Pârtii:
8 km
Instalaţii pe cablu: 16
Pârtii:
26 km
Teleschiuri: 8
Pârtii:
6 km
Telescaune: 4

Domeniu schiabil Gheţar Pitztal & Rifflsee

Skipass-ul "Gheţar Pitztal & Rifflsee“ cuprinde cele două domenii schiabile Rifflsee precum gheţarul Pitztal şi vă oferă astfel între 1640 şi 3340 m un domeniu de 40 km de pârtii cu 12 instalaţii şi 4 "covoare fermecate" - se alătură şi 3 km de variante. Pârtii extraordinare, fun-park, half-pipes, zăpadă adâncă şi domenii de Freeride, o pârtie cu nocturnă dar şi marea siguranţa în ceea ce priveşte existenţa zăpezii atrag an de an schiori, "Carver" şi snowboarderi în egală măsură!

În special domeniul schiabil Rifflsee este potrivit pentru familii, iar la vă aşteaptă zone de zăpadă adâncă şi o coborâre "neagră" minunată! O coborâre uşoară de vale vă duce la staţia din vale a gheţarului şi vă permite să treceţi fără probleme în domeniul schiabil al acestuia.

Cel mai înalt gheţar din Tirol se poate mândri din iarna 2018 cu cel mai la altitudine sat-iglu din lume, o experienţă unică în natură, cu sculpturi de gheaţă iluminate, bar şi chill-out area. O altă atracţie deosebită este instalaţie pe cablu Wildspitzbahn din 2012, o telecabină modernă, care vă duce în doar câteva minute la staţia de munte în stil futurist de la cota 3440. Al doilea record este stabilit de cafeneaua staţiei, care este cea mai la înălţime din Austria şi dispune de o terasă suspendată.

Puteţi profita de un Snowpark cu diverse elemente. Doar pentru cei în formă se recomandă un tur prin "Taschachtal". Nu degeaba a fost ales Gheţarul Pitztal ca loc de desfăşurare al uneia dintre cele mai dificile competiţii de freeride, Pitztal Wild Face.

Preferaţi să exploraţi întreaga vale Pitztal mai degrabă pe placă sau schiuri? Extinderea skipass-ului la Gletscherpark Card Winter cu domeniile Hochzeiger, instalaţiile Imster, Gheţarul Kaunertal şi Winterberg Fendels vă oferă 120 km de schi. Astfel vă puteţi desfăta pe 76 de pârtii în şase domenii schiabile diferite: mai mult, cu Gletscherpark Card Winter puteţi folosi skibus-ul în Valea Pitztal gratuit.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski St. Leonhard

Numeroase baruri de Après-Ski-Bars şi localuri tradiţionale vă oferă schimbare bine venită după o zi pe schiuri! Chiar lângă pârtii vă aşteaptă un pahar de vin fiert la refugii, pe una din terasele însorite, iar în St. Leonhard vă invită la distracţie multe alte baruri, restaurante şi discoteci cum ar fi "Hexenkessl" sau "Bar Theis. Alternative sportive găsiţi făcând o drumeţie sau la derdeluş, pe când ocazie de neratat este posibilitatea de căţărări pe „Big Ben“, un turn de gheaţă cu cca. 30 m înălţime, lângă staţia de vale Rifflseebahn. Există bineînţeles şi oferte mai "liniştite", cu ar fi patinaj sau curling.

Snowpark: Snowpark Pitztaler Gletscher St. Leonhard

Freestyle în condiţii ideale - la asta trebuie să se aştepte freestyler în snowpark-ul de pe gheţarul Pitztal. Park-ul este situat la pârtia/instalaţia 36, la cota 3000 m. De la începător la expert, aici nimeni nu duce lipsă de posibilităţi: Set-up-ul parkului este compus din trei zone cu jumps de toate gradele de dificultate. Pe lângă kickere, boxs şi rails, parcul are şi un trenuleţ de valuri, potrivit atât pentru începători cât şi pentru cei mai avansaţi.

Sunteţi aşteptaţi cu porţile deschise din toamnă până târziu în primăvară, deoarece altitudinea ridicată permite condiţii la fel de bune indiferent de anotimp sau oră din zi.

Domeniul schiabil Gheţar Pitztal & Rifflsee nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Gheţar Pitztal & Rifflsee

Raportul pentru Gheţar Pitztal & Rifflsee este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,5 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în St. Leonhard

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil St. Leonhard

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex