Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

St. Georgen ob Murau

35 Nr. evaluări:

95 % Rată recomandări:

Staţiune 8,3
Domeniu schiabil 8,6

Domeniu schiabil Lachtal şi Kreischberg

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.222 m Telecabine: 3
Cel mai jos punct: 868 m Total pârtii: 68 km
Cota staţiune: 864 m
Pârtii:
24 km
Instalaţii pe cablu: 24
Pârtii:
32 km
Teleschiuri: 15
Pârtii:
12 km
Telescaune: 6 Rute de schi: 10 km

Domeniu schiabil Lachtal şi Kreischberg

Carven şi boarden după placul inimii pe un total de 68 de kilometri de pârtii în 2 din cele mai mari domenii schiabile din Ştiria - şi asta cu un singur skipass, skipass-ul 2-in-1 pentru domeniile schiabile Kreischberg şi Lachtal. Oferta este pe toate gusturile, de la cei cu un stil liniştit sau iubitorii de variantă până la iubitorii de zăpadă adâncă şi freestyleri.

Domeniul schiabil premiat de mai multe ori Kreischberg oferă 42 km de pârtii şi se întinde pe Kreischberg (2002 m) şi Rosenkranzhöhe (2118 m). Aici vă duce printre aletle şi o nouă cabină de 10 pers. Cu porţiune de speed şi de competiţie Kreischberg este un domeniu îndrăgit în special de cei care vor să se întreacă cu alţii asemenea lor şi oferă mereu o nouă provocare. După ce în ultimii ani au fost dezvoltate instalaţiile de producere artificială a zăpezii, acum sunt înzăpeziţi 90% din kilometrii de pârtii.

Diferite instalaţii pentru copii, cum ar fi "Yabba-Dabba-Doo-Land", "Dino-Park" sau "KreiSchi Safari" adaugă componenta necesară pentru familii. Pentru cei mici este un Kinderland şi un mogul, tubing, trambulină, supraveghere copii, grădiniţă şi şcoală de schi.

Atracţia sportivă este însă cu siguranţă "SnowPark Kreischberg". Freestylerii l-au descoperit de ceva vreme. Bine conceput, se află la 1900 m altitudine, în zona instalaţiilor pe cablu Sunshine şi este compus din o Medium Line şi o Beginner Line. Şi mica halfpipe care a fost începutul de freesyle în Kreischberg a fost integrată în SnowPark.

Alţi 25 de km de pârtii vă aşteaptă în apropiata Lachtal, cu pârtii îngrijite şi un autentic Eldorado pentru freerideri cu pârtii offroad de cea mai bună calitate vă stau aici la dispoziţie. Fanii Powder găsesc oferta potrivită în cei 10 km suplimentari de rute de schi. În timp ce cei mari se dau pe jumps-urile naturale, cei mici sunt aşteptaţi cu drag la "Kinder-Lachtal". Domeniul de pe Hohen Zinken (2222 m) are covor fermecat, teddy-tele-ski, mini-slalom, parcours, pista mogul şi aici se organizează chiar și căutări de comori pentru cei mici.

Pentru iubitorii de diversitate, recomandăm skipass-ul Super Ski Card. Acesta este valabil, de exemplu și în regiunea de schi Wilder Kaiser - Brixental, Schneewinkel, regiunea de schi Dachstein West, Zell am See - Kaprun. Cu acesta puteți să vă bucurați de plăcerea schiatului în 25 de regiuni de schi din Tirol și Salzburg, de-a lungul a 2794 km de pârtii!
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski St. Georgen ob Murau

În domeniul schiabil Kreischberg, 12 cabane și baruri confortabile se ocupă de bunăstarea dumneavoastră fizică. Restaurantul panoramic "EAGLE" este un nou punct de atracție. La 2.000 m deasupra nivelului mării, nu există doar o priveliște fantastică, ci și o gamă largă de mâncare și băuturi. Cei care se grăbesc pot folosi pur și simplu "Drive-In" pentru o oprire rapidă.

Pentru tineri şi cei învârstă deopotrivă este de exemplu restaurantul "Schluckspecht" este la modă dar şi în vale aveţi câteva posibilităţi unde vă puteţi relaxa după o zi la schi cum ar fi la "Einkehrschwung" sau la "Kastanienbar" până seara târziu.

Pe lângă toate acestea derdeluşul de săniuş din Kreischberg de cca. 1,2 km lungime pentru care sunt entuziasmaţi mai ales cei mici. O dată pe săptămână funcţionează şi instalaţia de nocturnă.

Sus pe Kreischberg vă aşteaptă în plus 2 trasee de drumeţii, care ambele încep la staţia de munte a telecabine cu 6 locuri Kreischberg: circuitul "Kreischberg See Runde" este o plimbare plăcută de o oră în jurul lacului de acumulare Kreischberg, elementul central al instalaţiei de înzăpezire. Drumeţia "Zirben Wanderweg" duce prin pădurea Zirbenwald până la staţia de vala a instalaţiilor pe cablu Rosenkranz. Drumeţia durează cca. 2 ore.

În plus există diverse posibilităţi de petrecere a timpului liber în vale. De exemplu pentru iubitorii de apă şi saună la Piscina Murau şi pentru aventuroşi un zbor în tandem cu parapanta.

Snowpark: Snowpark Kreischberg St. Georgen ob Murau

După Campionatul Mondial de Snowboard găzduit cu succes în 2003 de Kreischau, a urmat în 2015 Campionatul Mondial FIS. Incluzând disciplinele de snowboarding și schi freestyle este chiar pentru prima dată când s-a organizat o "Dublă Cupa Mondială.

Profesioniştii de la QParks nu au economisit efort la Snowpark Kreischberg. La altitudini de până la 1900 m, la instalaţiile pe cablu Sunshine, parcul oferă tot ce vă doreşte inima. Deja şi Beginner Line este ceva deosebit: aici se pot da începătorii pe 3 Kicker Jumps, un Wave Run Jump şi mai multe Butter Boxen. Medium Line este compusă din 11 obstacole de la rails la boxe până la kickere şi o mică hlaf-pipe, care se află aici de la începutul scenei de Freestyle la Kreischberg, bine integrată în parc. Aşa nu stă nimic în calea a coolen tricks, injecţii de adrenalină şi în general multă distracţie.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Lachtal şi Kreischberg nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Lachtal şi Kreischberg

Raportul pentru Lachtal şi Kreischberg este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,9 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în St. Georgen ob Murau

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil St. Georgen ob Murau

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex