Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

St. Gallenkirch

106 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 8,9
Domeniu schiabil 9,2

Domeniu schiabil Silvretta Montafon

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.430 m Telecabine: 10
Cel mai jos punct: 700 m Total pârtii: 117 km
Cota staţiune: 878 m
Pârtii:
62 km
Instalaţii pe cablu: 35
Pârtii:
45 km
Teleschiuri: 7
Pârtii:
10 km
Telescaune: 18 Rute de schi: 23 km

Domeniu schiabil Silvretta Montafon

Cu skipass-ul "Silvretta Montafon" aveţi acces la un un total de 140 km de pârtii (inclusiv rute de schi) şi 35 instalaţii pe cablu în domeniile schiabile Nova, Hochjoch şi Kristberg.

Cele două instalaţii pe cablu "Versettla" și "Valisera", precum și telescaunul dublu "Garfrescha" vă aduc rapid și confortabil în domeniul schiabil Silvretta Montafon. Acest domeniu multi-premiat este cel mai mare din Montafon, cu un total de 140 de kilometri de pârtii (inclusiv rute de schi). "Silvretta Montafon" a fost creată în 2008 din domeniile schiabile Silvretta Nova pe partea stângă a văii la St. Gallenkirch, Gaschurn şi Hochjoch pe partea dreaptă la Schruns, Silbertal. Pârtiile cu condiţii perfecte şi siguranţa de zăpadă fac dintr-o vizită în acest domeniu schiabil o experienţă de neuitat.

Datorită repartizării echitabile a diferitelor pârtii: albastru, roşu şi negru, toată lumea îşi va găsi pârtia potrivită. Începătorii pot profita de cea mai lungă pârtie din domeniul schiabil (Schwarzköpfle - Valisera Tal - St. Gallenkirch) care depăşeşte 14 km lungime, la o altitudine mai mare de 1400 m. Pârtia "Pista 44" de o lungime de 2 km rămâne rezervată profesioniştilor.

Zăpada adâncă şi zonele free ride oferă multe posibilităţi off-piste - de exemplu în domeniul schiabil foarte îndrăgit Hochjoch - de uşor acces! Pentru Freestyler este de menţionat snowpark-ul Nike din Montafon. Fun-parcul Nova Park, cu o lungime de 780 m a fost transferat la Grasjoch şi extins considerabil.

Domeniul schiabil Silvretta Montafon este foarte potrivit pentru experţi şi freerideri. Sub deviza "BlackScorpions - chef de adrenalină?" aici puteţi încerca cele şapte coborâri cele mai grele şi înclinate,garantat nu pentru cei slabi de inimă!

În plus vă aşteaptă şi o porţiune cu măsurare de viteză (publică), unde vă puteţi înregistra cei mai buni timpi.

Cu skipass-ul "Montafon Brandnertal" aveţi acces la 228 km de pârtii (incl. 69 de rute de schi), o varietate de pârtii pe gustul şi nivelul fiecăruia (vezi regiune de schi).
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski St. Gallenkirch

În St. Gallenkirch vă așteaptă o ofertă variată de après-ski. Locul perfect pentru a merge după o zi plină de evenimente pe pârtii este barul confortabil cu umbrele "Seitenschwung". Aici puteți să petreceți și să vă pregătiți pentru seara.

Cafeneaua "Boda Stoba", situată chiar vizavi de telecabină, este, de asemenea, foarte populară printre petrecăreți. Numeroasele restaurante și pub-uri originale și pitorești din sat oferă răcorirea culinară necesară - răsfățați-vă aici cu delicatese tipice din Vorarlberg înainte de a pleca în noapte. Mai târziu în seara, discoteca "Limo" atrage vizitatorii cu muzică live, evenimente tematice și petreceri après-ski. Transformați noaptea în zi aici, pe ringul de dans, sub o cupolă mare de sticlă.

La Garfreschabahn există, de asemenea, tobogane de noapte în fiecare marți, joi și sâmbătă, care sunt incluse în skipass-ul de schi! După aceea, cabanele rustice de munte vă ispitesc cu o mare varietate de gustări și gustări consistente, astfel încât să vă puteți încheia perfect seara.

Pentru o priveliște uluitoare asupra peisajului ar trebui să îndrăznești un zbor în tandem! În Gaschurn, la doar 6 km distanță, există diverși furnizori care vă vor oferi o experiență de neuitat.

Snowpark: Montafon St. Gallenkirch

Montafon este una dintre cele mai mari regiuni de schi din Vorarlberg și, prin urmare, o destinație de vacanță perfectă pentru toți schiorii ambițioși. Acest lucru include, de asemenea, și mai ales snowboarderi și freestylers! Pentru că, pe lângă numeroasele posibilități de freeride, aici vă așteaptă și un snowpark, care oferă o varietate de opțiuni pentru a cunoaște altitudinea, indiferent de nivelul de pilotaj.

Snowpark Montafon, situat la telescaunul Fredakopf, convinge prin obstacole interesante și o configurație palpitantă. Un total de 40 de obstacole diferite permit o gamă largă de mișcări și sărituri, care sunt întreținute și modelate zilnic de o echipă formată din mai multe persoane. Kickers de diferite dimensiuni, șine, jibs, box-uri, hips și wallrides, precum și primul freeridecross din Austria nu lasă nimic de dorit și vă invită să vă dați frâu liber creativității.

De asemenea, o zonă de relaxare vă invită să vă relaxați și să faceți schimb de idei după o zi obositoare și, cu muzică adecvată, oferă cele mai bune condiții pentru un sfârșit de zi sociabil. Cei cărora le place adrenalina absolută și nu se mai satură de ea ar trebui să încerce cu siguranță traseul Golm X, care cu siguranță îi va duce pe toți în vârf! Ce mai așteptaţi?
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Silvretta Montafon nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Silvretta Montafon

Raportul pentru Silvretta Montafon este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,5 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în St. Gallenkirch

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil St. Gallenkirch

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex