Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

See im Paznauntal

77 Nr. evaluări:

90 % Rată recomandări:

Staţiune 9,1
Domeniu schiabil 8,9

Domeniu schiabil See im Paznauntal

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.456 m Telecabine: 3
Cel mai jos punct: 1.040 m Total pârtii: 41 km
Cota staţiune: 1.056 m
Pârtii:
8 km
Instalaţii pe cablu: 11
Pârtii:
25 km
Teleschiuri: 6
Pârtii:
8 km
Telescaune: 2

Domeniu schiabil See im Paznauntal

Cu skipass-ul "See" vă stau la dispoziţie în total 41 km de pârtii cât se poate de bine pregătite şi unele cu înzăpezire artificială şi instalaţii moderne de transport pe cablu. Cea mai lungă coborâre la Rossmoosberg are 7,5 km cu o diferenţă de altitudine de 1410 m. Pe cei cu ceva experienţă îi aşteaptă coborârea Adrenalin cu o coborâre cu o înclinare 75%. În plus diverse pârtii mogul şi un Funpark pentru boarderi mai jos de restaurantul sunt ideale şi pentru schiorii şi snowboarderi mai avansaţi.

Domeniul schiabil primitor convinge şi familiile cu pârtiile sale uşoare şi medii de la Medrigalmlift. Pârtia cu nocturnă de la Geigerhang este deschisă pentru voi până la ora 22:00. La Ascherhüttengebiet se află în plus unul din cele mai frumoase domenii cu zăpadă adâncă şi de freeride din valea Paznaun. See im Paznauntal are pregătite momente de neuitat pentru întreaga familie.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă See im Paznauntal

Schiul în nocturnă este pentru mulţi dintre schiori o activitate deosebită. În See im Paznauntal în Austria toţi practicanţii sporturilor de iarnă găsesc oferta pe măsură. Fie pe două plăci sau pe una, o coborâre la lumina stelelor are mereu un farmec special. Acest domeniu schiabil cu nocturnă din Tirol oferă oaspeţilor săi pe pârtiile iluminate artificial o dată de săptămână posibilitatea de a face din noapte zi pe schiuri. Nu doar cabanele de la marginea pârtiei se adaptează, şi în vale şi în staţiune îi aşteaptă multe baruri pe cei care practică schiul în nocturnă.

Après-Ski See im Paznauntal

See im Paznauntal vă oferă nu doar pârtii dar şi multe activităţi Après-Ski. După o zi la schi după masa chiar lângă pârtii aveţi posibilităţi pentru petrecerea timpului liber. Vă puteţi bucura de exemplu de o băutură la refugiul "Skybar" la 2220 m cu vedere superbă. Sau vă puteţi distra în una dintre nenumăratele discoteci din See şi din oraşele vecine - în "Hühnerstall" , în "Sunny-Bar" sau în "Hexenkessel".

Cel care îşi doreşte ceva mai liniştit are posibilitatea să exploreze împrejurimile alegând una din trasee de drumeţii înconjurat de peisaj frumos și astfel să se relaxeze. Pentru o ocazie specială, cum ar fi o nuntă sau o zi de naştere, puteţi alege să faceţi un drum cu cabina Neagră VIP, cu scaune roşii de catifea. Vreţi să rămâneţi în mişcare? Faceţi săniuş pe una dintre cele mai lungi derdeluşuri cu nocturna din Tirol: în domeniul schiabil See de o lungime de 6 km care vă duce până la vale. În anumite seri se organizează la final şi o petrecere animată la restaurantul panoramic, cu DJ.

Snowpark: Snowpark See im Paznauntal

Domeniul schiabil See im Paznauntal este în general unul idilic, foarte potrivit pentru familii. Dar nu i-a uitat nici pe oaspeţii săi pasionaţi de freestyle: un nou snowpark doar din zăpadă, cu lines mogul, diverse trambuline şi dealuri asigură distracţie în afara pârtiilor bătute normale.

Domeniul schiabil See im Paznauntal nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor See im Paznauntal

Raportul pentru See im Paznauntal este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în See im Paznauntal

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil See im Paznauntal

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex