Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Schlitters

89 Nr. evaluări:

97 % Rată recomandări:

Staţiune 8,7
Domeniu schiabil 9,4

Domeniu schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.378 m Telecabine: 9
Cel mai jos punct: 600 m Total pârtii: 102 km
Cota staţiune: 548 m
Pârtii:
33 km
Instalaţii pe cablu: 43
Pârtii:
52 km
Teleschiuri: 21
Pârtii:
17 km
Telescaune: 13 Rute de schi: 8 km

Domeniu schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Skipass-ul "Zillertaler Superskipass" vă pune la dispoziţie 542 km de pârtii în Zillertal Arena, la Mayrhofner Bergbahnen, la domeniul schiabil glaciar Zillertal 3000, la domeniul Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch precum şi la Wildkogel-Arena in Bramberg. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren. De câţiva ani Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile, aşa vă puteţi bucura de zăpadă şi soare şi împărţi bucuria imediat şi cu cei dragi de acasă (v. regiunea de schi).

De la Schlitters ajungeţi în câteva minute la Fügen, de unde puteţi accesa direct domeniul schiabil "Ski-optimal Hochzillertal-Hochfügen". Legătură între zonele de schi Hochfügen şi Hochzillertal lărgeşte oferta de pârtii până la variaţi 89 km. Staţiune din vale a Ski-Dorado-ului, „Hochfügen“ se găseşte la 1500 m deasupra nivelului mării şi este uşor de accesat cu skibus-ul din Fügen. Acest fapt garantează pentru cei împătimiţi existenţa zăpezii până la sfârşitul lui aprilie. Valea la altitudine este în mod special potrivită pentru schiori, care caută o zonă de schi variată şi cu diverse grade de dificultate. Noile instalaţii includ terenuri noi, minunate, până la o înălţime de 2360 m.

Domeniul schiabil Spieljoch oferă alţi 217de km de pârtii perfect amenajaţi precum şi un total de 10 instalaţii pe cablu, printre care şi "covoare fermecate" pentru primele încercări. Coborârea de vale de 10 km până la Fügen este ideală pentru cei cu un stil liniştit de schi. Aici în general se pune accentul pe ofertele pentru familiile cu copii.

Din decembrie 2018 în domeniul schiabil Hochzillertal telecabina de 10 locuri Wimbachexpress înlocuieşte telescaunul de 4 locuri Krössbichl. Noua staţie de munte adăposteşte restaurantul italienesc elegant Albergo şi este situată la 180 m mai sus, deschizând astfel noi posibilităţi de coborâri. Ca un aperitiv pentru legăturile peak-to-peak de la Hochzillertal-Hochfügen la Spieljoch skibus-ul circulă o dată pe oră între staţia de vale Spieljoch din Fügen şi Kaltenbach în Hochzillertal.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Schlitters

Schi în nocturnă este foarte căutat în Austria, şi astfel nu este de mirară că oferta este foarte extinsă şi în Zillertal. În domeniul schiabil Hochfügen-Hochzillertal există două domenii unde vă puteţi da peschiuri până târziu seara. În Kaltenbach este vorba de renumita "Stephan-Eberharter-Goldpiste". Coborârea de vale de 5 km care duce de la la staţia de mijloc până la cea de vale a instalaţiei Hochzillertal-Seilbahn este iluminată artificial - şi poate fi şi înzăpezită. Din ianuarie până în martie această pârtie roşie este deschisă în orar extraordinar până la 22:00. De la Schlitters ajungeţi aici cu skibus-ul gratuit.

Şi în Hochfügen găsiţi pârtii (albastre) iluminate cu nocturnă. Aici are loc de altfel de mai multe ori în sezon şi un show de schi al instructorilor, cu printre altele efecte de lumină şi jocuri de artificii, unde aceştia îţi demonstrează abilităţile.

Après-Ski Schlitters

Mecca Après-Ski-ului, Hochzillertal vă oferă cam tot ce vă puteţi dori pentru o zi de schi perfectă din toate punctele de vedere. Cabane tradiţionale cu şezlonguri şi cămine în aer liber pot fi găsite practic oriunde pe pârtii. Deosebit de exclusiv este refugiul Kristallhütte şi Wedelhütte. La Postalm (Hanul Poştei) şi sCHIC Bar chiar în staţia Hochzillertal vă aşteaptă un ceai vânătoresc şi vin fiert.

Cine a avut destul Après-Ski se poate bucura în Schlittens de programe alternative relaxate. Lacul Schlitters, vara un ştrand cu loc de joacă pentru copii, este iarna ideal pentru plimbări idilice, terminate cu o cafea fierbinte la Seecafé. Drumeţiile între Schlitters, Strass şi Bruck duc prin peisajul pitoresc de la intrarea în vale către Inn sau la marginea pădurii către Fügel şi râul Ziller. Mai multe derdeluşuri iluminate vă aşteaptă în Uders, Stumm, la Fügenberg sau Hochfügen. Iubitorii de apă şi wellness merită enapărat să facă o vizită la parcul de distracţii acvatic Zillertal. Aici cei mici se pot distra pe toboganul de 133 m, cel mai lung din Austria de vest, cei maimari sunt aşteptaţi la saună. Pentru distracţia pe seară alegeri bune sunt Fügen şi Kaltenbach cu mai multe baruri şi pub-uri.

Snowpark: Snowpark Betterpark Schlitters

"Betterpark" Hochzillertal este situat în apropierea instalaţiei pe cablu a telescaunului de 8 locuri Schnee Express, între 2050 şi 2120 m de altitudine, în domeniul schiabil Hochzillertal-Kaltenbach.

Instalaţia proprie a parcului vă duce direct şi comod pe vârf, astfel trecerea este foarte fluidă între o ride şi alta. În Park găsiţi 3 lines cu diferite grade de dificultate, unde începătorii, avansaţii şi experţii îşi pot pune abilităţile la încercare pe kickere & Co. O atracţie specială o constituie linie Jib Line de la finalul park-ului, care punctează cu diferite boxe şi rails. O adevărată atracţie chiar şi pentru turiştii din telescaun este XL-Kicker, o superpipe de 100 m lungime, situată undeva la jumătatea parcului, la o altitudine de cca. 1950 m.

După o zi lungă de freestyle sau chiar doar la o pauză pe parcurs, vă stă la dispoziţie Chill Area, cu Container, şezlonguri şi un sound system pe măsură. În întregul Zillertal freestylerii găsesc şi alte snowpark-uri pentru exerciţii, printre altele în Mayrhofen, Gerlos şi la gheţarul Hintertuxer.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Raportul pentru Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Schlitters

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Schlitters

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex