Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Informaţii despre domeniul schiabil
4-Berge-Skischaukel
Cel mai înalt punct: 2.015 m
Cel mai jos punct: 728 m
Cota staţiune: 745 m
Instalaţii pe cablu: 44
Teleschiuri: 14
Telescaune: 21
Telecabine: 9
Total pârtii: 123 km
Pârtii:
46 km
Pârtii:
68 km
Pârtii:
9 km
Evaluările turiştilor

Sun Lodge Schladming

NOU!

Nu există încă evaluări.

Domeniu schiabil 4-Berge-Skischaukel

Domeniu schiabil 4-Berge-Skischaukel

Cu skipass-ul "Ski amadé" puteţi alege între 5 regiuni, 760 km de pârtii şi 270 de instalaţii (v. regiunea de schi).

Schladming este centru regiunii Dachstein-Tauern şi se numără printre cele mai importante destinaţii pentru schi din Austria, fiind printre altele şi gazda Campionatului Mondial de schi şi a multor alte competiţii internaţionale şi renumit mult în afara graniţelor sale. Leagănul de schi cu Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen şi Reiteralm oferă în total 123 km de pârtii şi 44 de instalaţii pe cablu.

Datorită acestui gheţar zăpada este practic asigurată, aici se află şi ruta exigentă de 18 km Edelgrieß, care acoperind o diferenţă de altitudine de 1 500 m este cu siguranţă cea mai exigentă. Numeroase arii de zăpadă adâncă - printre altele şi pe gheţar - asigură varietate destulă şi pentru boarderi şi free-rideri, în timp ce pentru schiorii fond există o reţea variată de pârtii cu diverse nivele de dificultate.

Cu instalaţiile din Schladming ajungeţi comod şi la "leagănul" celor 4 munţi şi puteţi varia între Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen şi Reiteralm. Oferta pentru familii şi copii este şi ea foarte atractivă, începătorii găsesc condiţii excelente pe Höfi-Express.

În sezonul de iarnă 19/20 telecabina pe cablu din Schladming va fi înlocuită, cea nouă poate transporta 70% mai mulţi pasageri.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Schladming

Cei interesaţi de schi în nocturnă au de unde alege în Austria. Aceasta se aplică şi Hochwurzen (1850 m), în domeniul schiabil Planai & Hochwurzen. Aici vă stă la dispoziţie o pârtie pentru schi seara, cu instalaţie de nocturnă pe 3 km. Binecunoscuta pârtie 33 duce de la staţia de munte a Hochwurzen-Gipfelbahn până la staţia de vale şi este în funcţiune zilnic şi de la 19:00 la 23:00, deschise sunt şi cabanele cu posibilităţi gastronomice. Deoarece nocturna nu este inclusă în skipass, trebuie achitată o sumă extra, dar titularii skipass-ului Planai & Hochwurzen beneficiază totuşi de 20% reducere la biletul de seară. Nu foarte departe la Rittisberg aveţi în plus posibilitatea să folosiţi de la ora 19:00 derdeluşul de 3,5 km, şi el cu nocturnă.

Après-Ski Schladming

În regiunea de schi a "Ski amadé" Après-Ski începe deja la terasele de la staţiile de vale, unde puteţi încerca primele "şnapserl"! Un loc de întâlnire îndrăgit este "Charly’s Treff" la Planai. Nenumărate refugii vă aşteaptă la revenirea de pe pârtii cu o masă consistentă. În Schladming se adună lumea pentru Après-Ski în jurul staţiei de munte a instalaţiei Planai. Şi zona pietonală se transformă pe seară în centru de bună dispoziţie, cu multe baruri, restaurante şi discoteci. Dar şi plimbări lungi cu rachetele de zăpadă, tururi de schi, snowtubig, drumeţii la lumina torţelor şi plimbări cu săniile trase de cai fac parte din ofertă, pentru iubitorii de săniuş în plus diverse derdeluşuri de exemplu la Hochwurzen sau Rittisberg, foarte îndrăgite de familii. La centru acvatic puteţi profita de tobogan, zonă de saună şi multe altele. În Schladming oferta este excelentă şi pe pârtii şi în afara lor.

Snowpark: Snowpark Superpark Planai Schladming

Atenţie freestyler! Regiunea Schladming-Dachstein s-a dovedit o autentică Mecca pentru dependenţii de adrenalină şi este o destinaţie obligatoriu de bifat pentru oricine se consideră ca atare! Pante abrupte în culisă perfectă şi în natură neatinsă garantează zile frumoase de powder şi nu vor dezamăgi nici iubitorii de risc.

De timpuriu în vară până toamna se adună pe Dachstein începători şi experţi, pentru a se antrena pe pârtii şi unii pe alţii.

Cunoscut ca fiind unul din cele mai bune funpark-uri din Europa, ""Superpark Planai" este o experienţă cu adevărat deosebită pentru cei care şi-au dorit întotdeauna să petreacă măcar câteva ore cu crème de la crème în "zbor". Starurile ecenei, cum ar fi Flo Mausser şi Marko Grilc pregătesc aici următorul sezon şi confirmă astfel calitatea extraordinară a parcului.

De asigurarea calităţii mereu perfecte mereu a diverselor obstacole se ocupă o echipă de profesionişti. Halfpipe, kicker, corner, rails&Co. de diferite dimensiuni sunt o bază ideală, chiar şi doar pentru spectacol. ore de neuitat pentru toţi pătimaşii sporturilor de iarnă!
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil 4-Berge-Skischaukel nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria