Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Schladming

240 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 8,7
Domeniu schiabil 10,0

Domeniu schiabil 4-Berge-Skischaukel

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.015 m Telecabine: 11
Cel mai jos punct: 728 m Total pârtii: 125 km
Cota staţiune: 745 m
Pârtii:
47 km
Instalaţii pe cablu: 50
Pârtii:
69 km
Teleschiuri: 18
Pârtii:
9 km
Telescaune: 21 Rute de schi: 4 km

Domeniu schiabil 4-Berge-Skischaukel

Cu skipass-ul "Ski amadé" puteţi alege între 5 regiuni, 760 km de pârtii şi 270 de instalaţii (v. regiunea de schi).

Schladming este centru regiunii Dachstein-Tauern şi se numără printre cele mai importante destinaţii pentru schi din Austria, fiind printre altele şi gazda Campionatului Mondial de schi şi a multor alte competiţii internaţionale şi renumit mult în afara graniţelor sale. Leagănul de schi cu Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen şi Reiteralm oferă în total 125 km de pârtii şi 50 de instalaţii pe cablu.

Datorită acestui gheţar zăpada este practic asigurată, aici se află şi ruta exigentă de 18 km Edelgrieß, care acoperind o diferenţă de altitudine de 1 500 m este cu siguranţă cea mai exigentă. Numeroase arii de zăpadă adâncă şi snowpark-uri asigură varietate destulă şi pentru boarderi şi free-rideri, în timp ce pentru schiorii fond există o reţea variată de pârtii cu diverse nivele de dificultate.

Cu instalaţiile din Schladming ajungeţi comod şi la "leagănul" celor 4 munţi şi puteţi varia între Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen şi Reiteralm. Oferta pentru familii şi copii este şi ea foarte atractivă, începătorii găsesc condiţii excelente pe Höfi-Express.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Schladming

Cei interesaţi de schi în nocturnă au de unde alege în Austria. Aceasta se aplică şi Hochwurzen (1850 m), în domeniul schiabil Planai & Hochwurzen. Aici vă stă la dispoziţie o pârtie pentru schi seara, cu instalaţie de nocturnă pe 3 km. Binecunoscuta pârtie 33 duce de la staţia de munte a Hochwurzen-Gipfelbahn până la staţia de vale şi este în funcţiune zilnic şi de la 19:00 la 23:00, deschise sunt şi cabanele cu posibilităţi gastronomice. Deoarece nocturna nu este inclusă în skipass, trebuie achitată o sumă extra, la destinaţie. Nu foarte departe la Rittisberg aveţi în plus posibilitatea să folosiţi de la ora 19:00 derdeluşul de 3,5 km, şi el cu nocturnă.

Après-Ski Schladming

În regiunea de schi a "Ski amadé" Après-Ski începe deja la terasele de la staţiile de vale, unde puteţi încerca primele "şnapserl"! Un loc de întâlnire îndrăgit este "Platzhirsch" la Planai. Nenumărate refugii vă aşteaptă la revenirea de pe pârtii cu o masă consistentă. În Schladming se adună lumea pentru Après-Ski în jurul staţiei de munte a instalaţiei Planai. Şi zona pietonală se transformă pe seară în centru de bună dispoziţie, cu multe baruri, restaurante şi discoteci. Dar şi plimbări lungi cu rachetele de zăpadă, tururi de schi, snowtubig, drumeţii la lumina torţelor şi plimbări cu săniile trase de cai fac parte din ofertă, pentru iubitorii de săniuş în plus diverse derdeluşuri de exemplu la Hochwurzen sau Rittisberg, foarte îndrăgite de familii. La centru acvatic puteţi profita de tobogan, zonă de saună şi multe altele. În Schladming oferta este excelentă şi pe pârtii şi în afara lor.

Snowpark: Snowpark Superpark Planai Schladming

Atenţie freestyler! Regiunea Schladming-Dachstein s-a dovedit o autentică Mecca pentru dependenţii de adrenalină şi este o destinaţie obligatoriu de bifat pentru oricine se consideră ca atare! Pante abrupte în culisă perfectă şi în natură neatinsă garantează zile frumoase de powder şi nu vor dezamăgi nici iubitorii de risc.

Cunoscut ca fiind unul din cele mai bune funpark-uri din Europa, "Superpark Planai" este o experienţă cu adevărat deosebită pentru cei care şi-au dorit întotdeauna să petreacă măcar câteva ore cu crème de la crème în "zbor". Starurile scenei, cum ar fi Flo Mausser şi Marko Grilc pregătesc aici următorul sezon şi confirmă astfel calitatea extraordinară a parcului.

De asigurarea calităţii mereu perfecte mereu a diverselor obstacole se ocupă o echipă de profesionişti. Halfpipe, kicker, corner, rails&Co. de diferite dimensiuni sunt o bază ideală, chiar şi doar pentru spectacol. ore de neuitat pentru toţi pătimaşii sporturilor de iarnă!
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil 4-Berge-Skischaukel nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor 4-Berge-Skischaukel

Raportul pentru 4-Berge-Skischaukel este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Schladming

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Schladming

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex