Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Sautens

86 Nr. evaluări:

97 % Rată recomandări:

Staţiune 8,6
Domeniu schiabil 8,8

Domeniu schiabil Skiregion Hochoetz - Kühtai

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.520 m Telecabine: 3
Cel mai jos punct: 1.410 m Total pârtii: 84 km
Cota staţiune: 812 m
Pârtii:
21 km
Instalaţii pe cablu: 28
Pârtii:
48 km
Teleschiuri: 13
Pârtii:
15 km
Telescaune: 12 Rute de schi: 3 km

Domeniu schiabil Skiregion Hochoetz - Kühtai

Cu skipass-ul "Skiregion Hochoetz - Kühtai" aveţi acces la ambele domenii schiabile Hochoetz şi Kühtai cu un total de 84,4 de km de pârtii şi una cu nocturnă de 2 ori pe săptămână. Deasupra localităţii Oetz, situat la intrarea văii cu acelaşi nume, se află domeniul schiabil Hochoetz (1400 - 2272 m), cu ai săi 39 km de pârtii. La Oetz ajungeţi repede şi comod cu skibus-ul gratuit. Cu moderna instalaţie Acherkogelbahn ajungeţi în doar 8 minute la staţia de munte la 2000 m altitudine!

Pârtii proaspăt pregătite şerpuiesc în domeniul schiabil Hochoetz prin păduri frumoase şi asigură impresii de neuitat din vacanţa de iarna. Coborârile în marea lor majoritate albastru sau roşii din domeniul Hochoetz-Kühtai care pot fi accesate prin intermediul a 25 instalaţii pe cablu fac din acest domeniu schiabil o destinaţie ideală pentru familii. Coborâri minunate vă aşteaptă şi de Hochoetz la staţia de mijloc (cu 5 km lungime) sau de la Brunnenkopf până la Ochsengarten (situat în ramură a văii). Datorită instalaţiilor moderne de producere artificială a zăpezii distracţia este garantată.

Sportivii mai mici se pot da şi juca după plac la "Lumea Copiilor" (Kinder Land) în Hochoetz. Pe durata săptămânilor "Happy Family" (14.12. - 21.12.2019 şi 11.01. - 01.02.2020 precum şi 14.03 - 28.03.2020) toţi copii născuţi în 2013 şi mai târziu (cu document de identitate, copii trebuie să nu mai folosească scutece) beneficiază la şederi de 7 zile de skipass gratuit şi un curs de schi de 5 zile sau supraveghere 5 zile la grădiniţa de schi Hochoetz. Mai multe informaţii la destinaţie.

Domeniul schiabil Oetz/Hochoetz a fost declarat în anul 2014 cel mai bun domeniu schiabil pentru familii şi copii. O menţiune specială au primit oferta de supraveghere pentru copiii de la 2 ani la grădiniţă, cele 3 "Lumi ale Copilului" şi săptămânile "Happy Family".

Dacă nu vă ajunge veţi găsi completarea excelentă în "Ötztaler Superskipass": 361 km pârtii bine pregătite şi 90 de instalaţii pe cablu moderne vă stau în acest skipass la dispoziţie.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Sautens

În Austria există multe domenii schiabile cu instalaţii de nocturnă, care permit schiatul şi în afara orelor normale, în timpul zilei. Şi aproape de Sautens veţi găsi câteva pârtii cu iluminare artificială: în domeniul schiabil Hochoetz-Kühtai se aprind pe o pârtie reflectoarele pentru schi seara de mai multe ori pe săptămână. Pe lângă instalaţiile Hochalterbahn, şi la Startbahn în Kühtai este o pârtie pentru schi fond cu nocturnă, de 2,6 km lungime. Pentru evenimentele de schi în nocturnă sunt deschise diverse refugii şi restaurante până la ora 24:00 şi vă aşteaptă fie pe durata orelor de schi nocturn sau după la o gustare şi un pahar. Skipass-ul sezonal permite acces fără costuri suplimentare, la casa instalaţiei Hochalterbahn se poate cumpăra altfel skipass-ul pentru schi în nocturnă.

Après-Ski Sautens

Datorită situării idilice Après-Ski-ul în Saunters este mai degrabă liniştit şi relaxat, de exemplu la refugiile tradiţionale. Iubitorii de natură pot explora în schimb împrejurimile de vis la o plimbare prin peisajul alb. Pentru iubitorii de petrecere recomandăm o excursie la staţiunile din apropiere Längenfeld (cca. 20 km) şi Sölden (cca. 35 km). Aici atrag barurile de après-ski, cluburi de noapte şi multe alte modalităţi turiştii la un final de zi la schi în companie.

Iubitorii de natură vor aprecia şi explora împrejurimile frumoase la o plimbare. Este romantic o excursie cu racheta de zăpadă la lumina torţelor.

Pentru toată familia merită o seră la săniuş pe derdeluşul de 1,5 km. Sau să vă întreceţi la curling. Amatorii sporturilor de iarnă mai îndrăzneţi iar parte la un concurs de căţărări pe ghiaţă. La faţa locului veţi găsii diferiţi organizatori de astfel de activităţi.

Doriţi să vă vă relaxaţi? Atunci merită o excursie la Längenfeld (cca. 20 km) la Aqua Dome unde vă puteţi relaxa în piscinele cu apă termală.

Snowpark: Snowpark KPark Kühtai Sautens

Cu skipass-ul dvs. aveţi acces simultan la două super funparks.

Variatul KPark Kühtai este format din patru zone: FreeStyle Area a fost prelungită cu pârtia SlopeStyle, la instalaţia pe cablu Wiesenbergbahn şi oferă astfel o diversitate de obstacole, cu toate tipurile de dificultate. SuperPipe-ul impresionează prin înălţimea de peste 6 m, lungimea de 160 m şi lăţimea de 21 m. Este una dintre cele două astfel de SuperPipes din Austria, Italia şi Germania! SnowCross Area oferă iubitorilor de adrenalină pe lângă binecunoscutele obstacole şi plăcerea vitezei. KidsPark, care este potrivit şi pentru începători se află chiar la Sonnenlift şi are cele mai bune condiţii pentru începători. Acest areal minunat este îngrijit şi preparat zilnic, oferind distracţie la superlativ profesioniştilor, începătorilor, dar şi celor mici.

Funpark-ul de 500 m Hochoetz din Balbachtal completează oferta cu câteva kickere, boxe, pista mogul, Bonk Tree şi diferite rails, oferta este potrivită atât pentru începători cât şi pentru avansaţi.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Skiregion Hochoetz - Kühtai nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Skiregion Hochoetz - Kühtai

Raportul pentru Skiregion Hochoetz - Kühtai este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Sautens

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Sautens

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex