Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Rauris

219 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 8,7

Domeniu schiabil Rauris - Hochalm

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.175 m Telecabine: 3
Cel mai jos punct: 940 m Total pârtii: 33 km
Cota staţiune: 950 m
Pârtii:
15 km
Instalaţii pe cablu: 10
Pârtii:
13 km
Teleschiuri: 6
Pârtii:
5 km
Telescaune: 1 Rute de schi: 5 km

Domeniu schiabil Rauris - Hochalm

Skipass-ul "Rauris-Hochalm" vă oferă acces la 32 km pârtii şi 10 instalaţii moderne pe cablu. Instalaţia "Gipfelbahn" vă duce pe vârf, la 2.175 m, unde vă puteţi bucura de o perspectivă unică asupra munţilor înconjurători. În zona de schi a instalaţiilor "Rauriser Hochalmbahnen" familiile se vor simţi foarte bine, datorită pârtiilor în mare majoritate uşoare şi medii.

Începătorilor le stau la dispoziţie pârtii largi, fără copaci la instalaţiile "Gratlift" şi "Wetterkreuzlift". Dar si cei exigenţi şi cu experienţă vor găsi în această zonă pârtii interesante, coborâri de vis pe zăpadă adâncă şi un FunPark! Pentru cei cu experienţă recomandăm coborârea de 5 km "Heimalm-Rauris". Multă distracţi epnrtu toate nivelele de cunoştinţe oferă în plus family-slope-ul şi coborârea de 10 km de la staţia de munte prin Kreuzboden la Rauris - care acoperă peste 1.250 m diferenţă de altitudine. Porţiunea de competiţie Hochalmbahnen este perfectă pentru iubitorii de viteză - vă puteţi măsura de altfel timpul de coborâre.

Cu extinderea la "Super Ski Card" puteţi alege chiar dintre 2750 km de pârtii şi 926 instalaţii pe cablu în 21 de regiuni de schi.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Rauris

Oferta de timp liber în mica staţiune Rauris conţine câte ceva pentru fiecare tip de turist. Ziua pe pârtii o puteţi încheia de exemplu la derdeluşul cu nocturnă de la Kreuzbodenbahn sau la Snow-tubing. Derdeluşul de 2 km este deschis bineînţeles şi pe durata zilei şi vă oferă multă aventură pentru mic şi mare, dar după ora 19:00 nu este inclus în skipass. Ceva mai liniştită este o plimbare cu trăsura, drumeţie la lumina torţelor sau o plimbare cu rachetele de zăpadî - în schimb multă adrenalină vă aşteaptă la căţărări sau un zbor cu parapanta. Seara vă stau diverse posibilităţi la dispoziţie, obligatoriu pentru fanii Après-Ski este „Heimalm“, cu un bar încălzit cu 20 m lungime. Şi "Maislaualm", la staţia din vale a Hochalm vă aşteaptă cu atmosferă relaxată de Après-Ski . Pe petrecăreţi îi aşteptă până târziu "Rauriser Stadl". Pentru plăceri gastronomice vă stau la dispoziţie numeroase localuri, de diferite tipuri.

Snowpark: Snowpark Nuggetpark Rauris

Pe lângă turismul în masă domeniul schiabil Hochalm din Salzburg oferă tot ce îşi doreşte inima unui amator a sporturilor de iarnă. Vă descrieţi mai degrabă ca un freestyler decât un "simplu" schior? Atunci valea Rauris este o alegere bună! Chiar lângă cabana Waldalmhütte sunt două linii de 500 m lungime a parcului de zăpadă Nuggetparks care nu mai lasă nimic de dorit atât pentru începători cât şi pentru avansaţi. Zilnic sunt pregătite şi întreţinute boxe, rails, kickers şi ski jumps.

Pe lângă snowpark există aici şi o family-slope. Nu este important dacă sunteţi începători sau aveţi experienţă, cei 700 m oferă în primul rând distracţie lejeră pentru toată lumea.

Domeniul schiabil Rauris - Hochalm nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Rauris - Hochalm

Raportul pentru Rauris - Hochalm este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Rauris

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Rauris

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex