Award
Evaluările turiştilor

Oetz

87 Nr. evaluări:

94 % Rata de recomandare:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 8,9

Domeniu schiabil Regiunea de schi Kühtai - Hochoetz

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.520 m Telecabine: 3
Cel mai jos punct: 1.410 m Total pârtii: 84 km
Cota staţiune: 820 m
Pârtii:
21 km
Instalaţii pe cablu: 28
Pârtii:
48 km
Teleschiuri: 13
Pârtii:
15 km
Telescaune: 12 Rute de schi: 3 km

Domeniu schiabil Regiunea de schi Kühtai - Hochoetz

Mai sus de localitatea Oetz, situat la intrarea văii cu acelaşi nume, se află domeniul schiabil Hochoetz (1410 - 2272 m). Cu skipass-ul "Regiunea de schi Hochoetz - Kühtai" aveţi acces în plus şi la domeniul schiabil învecinat Kühtai (1938 - 2520) şi astfel la un total de 84,4 km de pârtii.

Cu moderna instalaţie Acherkogelbahn ajungeţi în doar 8 minute la staţia de munte la 2 200 m altitudine! Pârtii proaspăt pregătite (39 km) şerpuiesc în domeniul schiabil Hochoetz prin păduri frumoase şi asigură impresii de neuitat din vacanţa de iarna. Coborârile în marea lor majoritate albastru sau roşii care pot fi accesate prin intermediul a 13 instalaţii pe cablu fac din acest domeniu schiabila o destinaţie ideală pentru familii. Coborâri minunate vă aşteaptă şi de la BrunnenkopfHochoetz la staţia de mijloc (cu 2,8 km lungime) sau de la Brunnenkopf până la Ochsengarten (situat în ramură a văii). Foarte populară este şi ruta familială Kühtaile.

Sportivii mai mici se pot da şi juca după plac la "Lumea Copiilor" (Kinder Land) în Hochoetz. Pe durata săptămânilor "Happy Family" (14.12. - 21.12.2019 şi 11.01. - 01.02.2020 precum şi 14.03 - 28.03.2020) toţi copii născuţi în 2014 şi mai târziu (cu document de identitate, copii trebuie să nu mai folosească scutece) beneficiază la şederi de 7 zile de skipass gratuit şi un curs de schi de 5 zile sau supraveghere 5 zile la grădiniţa de schi Hochoetz. Mai multe informaţii la destinaţie.

Domeniul schiabil Oetz/Hochoetz a fost declarat în anul 2014 câştigător la categoria "Familie şi Copii". O menţiune specială a primit oferta de supraveghere pentru copiii de la 2 ani la grădiniţă, cele 3 "Lumi ale Copilului" şi săptămânile "Happy Family".

Dacă acestea nu vă sunt suficiente, cu Ötztaler Superskipass aveţi cca. 361 km de pârtii bine pregătite şi 90 de instalaţii pe cablu moderne în întreaga Vale Ötz (v. regiune de schi) .
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Oetz

Austria oferă numeroase domenii schiabile în care instalaţiile funcţionează şi pârtiile sunt deschise şi pe timp de noapte. Şi in regiunea de schi Kühtai-Hochoetz veţi găsi pârtii cu iluminare artificială. În domeniul schiabil Skigebiet Kühtai, domeniul care aparţine de Oetz, se deschide o pârtie de cca. 2,6 km lungime şi pentru schi în nocturnă. De mai multe ori pe săptămână circulă instalaţiile de transport pe cablu Hochalterbahn şi Startbahn. Pârtia este iluminată până la 23:30. Cine vrea să facă o pauză sau sa se întărească după schi pe timp de noapte, o poate face în diversele restaurant şi baruri. Titularii unui skipass de sezon au intrare liberă pentru schi în nocturnă. Restul persoanelor pot cumpăra accesul la casa de bilete a Hochalterbahn.

Après-Ski Oetz

Pentru un après-ski mai liniştit vă aşteaptă în Oetz în special colibele confortabile şi rustice, dar şi hanurile din localitate. Pentru iubitorii de petrecere recomandăm o excursie la staţiunile din apropiere Längenfeld şi Sölden. Aici atrag barurile de après-ski, cluburi de noapte şi multe alte modalităţi turiştii la un final de zi la schi în companie.

Familiile se pot bucura de o plimbare seara prin idilicul peisaj de iarnă. În Oetz-Piburg derdeluşul asigură distracţie pentru mic şi mare iar pe lacul Piburger puteţi lăsa urme cu patinele pe gheaţă! Längenfeld este o idee bună şi pentru refacere, aici vă aşteaptă Aqua Dome cu zonă termală, saună şi spa.

Snowpark: Snowpark K-Park Kühtai Oetz

Cu skipass-ul dvs aveţi acces direct la 2 funpark-uri excelente.

Variatul KPark Kühtai este format din patru zone: FreeStyle Area a fost prelungită cu pârtia SlopeStyle, la instalaţia pe cablu Wiesenbergbahn şi oferă astfel o diversitate de obstacole, cu toate tipurile de dificultate. SuperPipe-ul impresionează prin înălţimea de peste 6 m, lungimea de 160 m şi lăţimea de 21 m. Este una dintre cele două astfel de SuperPipes din Austria, Italia şi Germania! SnowCross Area oferă iubitorilor de adrenalină pe lângă binecunoscutele obstacole şi plăcerea vitezei. KidsPark, care este potrivit şi pentru începători se află chiar la Sonnenlift şi are cele mai bune condiţii pentru începători. Acest areal minunat este îngrijit şi preparat zilnic, oferind distracţie la superlativ profesioniştilor, începătorilor, dar şi celor mici.

Funpark-ul WIDI în Hochoetz din Balbachtal completează oferta cu câteva kickere pentru începători și intermediari, boxe plate, pârtii mogul, steep curves, oferta este potrivită atât pentru începători cât şi pentru avansaţi.

Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Regiunea de schi Kühtai - Hochoetz nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Regiunea de schi Kühtai - Hochoetz

Raportul pentru Regiunea de schi Kühtai - Hochoetz este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,9 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Oetz

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Oetz

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter