Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Oberau

388 Nr. evaluări:

96 % Rată recomandări:

Staţiune 8,7
Domeniu schiabil 8,4

Domeniu schiabil Ski Juwel

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.025 m Telecabine: 9
Cel mai jos punct: 690 m Total pârtii: 97 km
Cota staţiune: 936 m
Pârtii:
30 km
Instalaţii pe cablu: 45
Pârtii:
54 km
Teleschiuri: 29
Pârtii:
13 km
Telescaune: 7 Rute de schi: 16 km

Domeniu schiabil Ski Juwel

Prin asocierea domeniilor schiabile Wildschönau şi Alpachtal şi cabina din 2012 vă stau la dispoziţie în total 113 km de pârtii cu skipass-ul "Ski Juwel". Aceasta vă permite accesul la domeniile schiabile Markbachjoch/Lanerköpfl, Oberau, Schatzberg precum şi Kramsach, Reither Kogel şi Wiedersberger Horn prin 46 instalaţii pe cablu şi benzi între 690 şi 2025 m altitudine! Diferite coborâri cu toate gradele de dificultate asigură distracţia pe plăci pentru toţi schiorii, de la începători până la cei cu multă experienţă.

Copii vor găsi oferta pe măsura la Bobo's Kinderclub! Pentru familii şi cei cu un stil liniştit recomandăm în special Schatzberg sau Reither Kogel. Aici vă aşteaptă din sezonul 16/17 noua porţiune de competiţie Eva-Maria Brem Riesentorlauf la Reither Kogel, unde se măsoară şi viteza de coborâre. Pentru cei ambiţioşi mai degrabă coborârile de pe versantele de nord ale Markbachjoch şi Lanerköpfl - vor adora şi diversele zone de zăpadă adâncă şi de freeride de aici cu 16 km de rute marcate.

La diversele pârtii ajungeţi comod cu ski-bus-ul gratuit. Pe pasionaţii de Snowboard îi aşteaptă cu porţile deschise Snowpark-ul de la Wiedersberger Horn, Fun-Park-ul de la Schatzberg precum şi Race 'n' Boarder Arena la Niederau.

Vreţi să împărtăşiţi direct pozele cu cei dragi de acasă sau să socializaţi la après-ski? Nici-o problemă, căci aveţi la dispoziţie în tot domeniul schiabil 25 de hotspots, cu WI-Fi gratuit.

Cu extinderea skipass-ului la SuperSkiCard (vezi regiune de schi) vă puteți bucura și mai mult de schi: 22 de regiuni de schi din Tirol și Salzburg, cu 938 instalații pe cablu pe 2750 km de pârtii!
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Oberau

Cine vrea să schieze şi după apusul soarelui găseşte în Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau unul din cele mai bune domenii schiabile pentru schi în nocturnă din Austria. Pe Reither Kogel in Reith există 3 pârtii cu instalaţie de nocturnă cu o lungime totală de cca. 6 km. În fiecare vineri şi sâmbătă între 18:30 şi 21:15 funcţionează aici Reitherkogelbahn, Nordlift şi Brandachlift pentru schi pe seară. Pentru schi de tură vă stă la dispoziţie joia, între aceleaşi ore, coborârea familială - instalaţiile nu funcţionează însă. În apropiere de Oberau în Wildschönau aveţi în plus posibilitatea, miercurea şi joia între 19:30 şi 21:00 să vă daţi în Roggenboden pe două pârtii largi şi înzăpezite, pe schiuri sau cu săniuţa. Biletele pentru schi în nocturnă în Reith şi Roggenboden se achiziţionează la faţa locului, în staţiunea respectivă.

Après-Ski Oberau

Oberau este un punct de pornire excelent pentru schiori care caută în acelaşi timp o vacanţă de relaxare. Multe baruri şi magazine vă aşteaptă totuşi la revenirea de pe pârtii.

Începând cu sezonul 2016/2017 toţi iubitorii sporturilor de iarnă din Markbachjoch se pot bucura de oferta a refugiului Norderbergalm. Aici veţi fi serviţi cu băuturi răcoritoare sau calde şi cu vă puteţi delecta cu specialităţi din bucătăria regională.

Cei care nu vor să renunţe la Après-Ski ajung însă comod cu "Nightliner"-ul fără probleme în celelalte localităţi - pentru seri mai pline. Adrese bune pentru revenirea de pârtii sunt de exemplu "Bobo’s-Heustadl-Bar" sau "Schnapshütte", chiar lângă staţia de vale a instalaţiei Markbachjochbahn sau "Gruttn-Stadl" la staţia de vale a instalaţiei Schatzbergbahn.

Cine în schimb vrea mai mult "ski", are binevenit în zona Roggenboden: aici se organizează des sesiuni de săniuş şi schi în nocturnă.

Dacă preferaţi varianta mai liniştită şi romantică puteţi face o plimbare cu trenul-aventură plin "Tunelul Misterios", cu torţe şi vin fiert după căderea întunericului. Sunt posibile şi plimbări fermecătoare cu trăsurile trase de cai sau drumeţii prin frumoasa Wildschönau.

Snowpark: Family Snowpark Wildschönau Oberau

Domeniul schiabil "Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau" punctează nu doar cu pârtiile sale minunate, ci este o bijuterie şi în ceea ce priveşte freestyle! Pe experţi îi aşteaptă un snowpark la Schatzberg la Thalerkogl, piatra preţioasă care completează coroana!

Vă gândiţi la ceva mai relaxat azi sau preferaţi totuşi să să vă daţi din plin? Nu contează, sunt de toate! La "Family Snowpark Wildschönau" îi aşteaptă pe începători 2 straight box şi o rainbow box cu câte 4 m de lungime fiecare, dacă nu v-a ajuns 6 m kicker-ul de 6 metri şi pista ondulată.

Prea plicticos? Există evident şi variante mai mari! Boxe de 8 m, straight, curved şi kinked aşteptă dependenţii de adrenalină la "meet and greet". Pentru a completa o datare deja perfectă, şi-au găsit locul în parc şi un kicker cu o table de 14 m, care permit - sprijinite de muzică pe măsură - şi diferite competiţii. "Family Snowpark Wildschönau" îşi trage numele şi de la faptul că pune accentul pe activităţile în comun!

Pentru un kick mai tare, faceţi drumul până la "race 'n' boarder area", la Tennladenhang unde s-au născut multe cariere. E ceva pentru voi?

Domeniul schiabil Ski Juwel nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Ski Juwel

Raportul pentru Ski Juwel este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,2 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Oberau

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Oberau

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex