Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Niederau

509 Nr. evaluări:

90 % Rată recomandări:

Staţiune 8,3
Domeniu schiabil 7,8

Domeniu schiabil Ski Juwel

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.025 m Telecabine: 9
Cel mai jos punct: 690 m Total pârtii: 97 km
Cota staţiune: 828 m
Pârtii:
30 km
Instalaţii pe cablu: 45
Pârtii:
54 km
Teleschiuri: 29
Pârtii:
13 km
Telescaune: 7 Rute de schi: 16 km

Domeniu schiabil Ski Juwel

Prin asocierea domeniilor schiabile Wildschönau şi Alpachtal şi noua cabină vă stau la dispoziţie în total 113 km de pârtii cu skipass-ul "Ski Juwel". Aceasta vă permite accesul la domeniile schiabile Markbachjoch/Lanerköpfl, Oberau, Schatzberg precum şi Kramsach, Reither Kogel şi Wiedersberger Horn prin 46 instalaţii pe cablu sau benzi între 690 şi 2025 m altitudine! Diferite coborâri cu toate gradele de dificultate asigură distracţia pe plăci pentru toţi schiorii, de la începători până la cei cu multă experienţă.

Copii vor găsi oferta pe măsura la Bobo's Kinderclub! Pentru familii şi cei cu un stil liniştit recomandăm în special Schatzberg sau Reither Kogel, cu mini-club-ul lui Bobo. Aici vă aşteaptă din sezonul 16/17 o porţiune de competiţie Eva-Maria Brem Riesentorlauf la Reither Kogel, unde se măsoară şi viteza de coborâre. Pentru cei ambiţioşi mai degrabă coborârile de pe versantele de nord ale Markbachjoch şi Lanerköpfl - vor adora şi diversele zone de zăpadă adâncă şi de freeride de aici cu 16 km de rute marcate.

La diversele pârtii ajungeţi comod cu ski-bus-ul gratuit. Pe pasionaţii de Snowboard îi aşteaptă cu porţile deschise Snowpark-ul de la Wiedersberger Horn, Fun-Park-ul de la Schatzberg precum şi Race 'n' Boarder Arena la Niederau.

Vreţi să împărtăşiţi direct pozele cu cei dragi de acasă sau să socializaţi la après-ski? Nici-o problemă, căci aveţi la dispoziţie în tot domeniul schiabil 25 de hotspots, cu Wi-Fi gratuit.

Cu o îmbunătăţire a skipass-ului la Super Ski Card (vezi regiunea de schi), puteţi profita şi de mai mult de experienţa dvs. la schi: cu acest card acces nelimitat în 22 de domenii schiabile din Tirol şi Salzburg, cu 938 instalaţii pe cablu pe 2750 km de pârtii!
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Niederau

Domeniul schiabil Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau se numără printre cele mai bune pentru practica schiatului în nocturnă din Austria. La Reith am Reither Kogel vă puteţi da pe în jur de 6 km de pârtii şi după apusul soarelui. Instalaţiile Reitherkogelbahn, Nordlift şi Schlepplift Brandachlift funcţionează vineri şi sâmbătă între 18:30 şi 21:15 pentru schi în nocturnă. Joi în aceeaşi perioadă pe această coborâre în mod normal pentru familii se aprinde instalaţia de nocturnă pentru schi de tură - instalaţiile pe cablu nu circulă! Pe lângă domeniul schiabil cu nocturnă de la Reither Kogel vă puteţi da în apropiere de Niederau în Wildschönau şi în domeniul schiabil miercuri şi joi între 19:30 şi 21:00 pe două pârtii înzăpezite şi largi, fie pe plăci, fie cu saniuţa. Biletele pentru schi cu nocturnă se pot achiziţiona la destinaţie.

Après-Ski Niederau

Après-Ski-ul în Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau este pregătit pentru toate tipurile de turist, Refugii tradiţionale situate frumos şi alte staţii în domeniul schiabil sau în vale vă aşteaptă la un pahar. Adrese bune pentru revenirea de pârtii sunt de exemplu "Bobo’s-Heustadl-Bar" sau Schnapshütte" , chiar lângă staţia de vale a instalaţiei Markbachjochbahn sau "Gruttn-Stadl" la staţia de vale a instalaţiei Schatzbergbahn.

Din sezonul 2016/2017 se pot bucura la Markbachjoch toţi sportivii de refugiile Nordbergalm şi băuturile reci sau calde şi preparatele regionale pe care le oferă.

Ideală pentru toată familia este o seară de săniuş pe unul din derdeluşurile Wildschönauer sau o plimbare cu rachetele de zăpadă prin fermecătoarele peisaje de iarnă ale Hochtals. Seara vă aşteaptă numeroase restaurante şi alte localuri gastronomice cu specialităţi tiroleze.

Petrecăreţilor le stau la dispoziţie baruri, pub-uri şi discoteci - unele chiar cu muzică live - unde puteţi petrece până târziu în noapte.

Snowpark: Family Snowpark Wildschönau Niederau

Domeniul schiabil "Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau" punctează nu doar cu pârtiile sale minunate, ci este o bijuterie şi în ceea ce priveşte freestyle! Pe experţi îi aşteaptă un snowpark la Schatzberg la Thalerkogl, piatra preţioasă care completează coroana!

Vă gândiţi la ceva mai relaxat azi sau preferaţi totuşi să să vă daţi din plin? Nu contează, sunt de toate! La "Family Snowpark Wildschönau" îi aşteaptă pe începători 2 straight box şi o rainbow box cu câte 4 m de lungime fiecare, dacă nu v-a ajuns 6 m kicker-ul de 6 metri şi pista ondulată.

Prea plicticos? Există evident şi variante mai mari! Boxe de 8 m, straight, curved şi kinked aşteptă dependenţii de adrenalină la "meet and greet". Pentru a completa o datare deja perfectă, şi-au găsit locul în parc şi o half-pipe de 90 m lungime şi un kicker cu o table de 14 m, care permit - sprijinite de muzică pe măsură - şi diferite competiţii. "Family-Park" îşi trage numele şi de la faptul că pune accentul pe activităţile în comun!

Pentru un kick mai tare, faceţi drumul până la "race 'n' boarder area", la Tennladenhang unde s-au născut multe cariere. E ceva pentru voi?
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Ski Juwel nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Ski Juwel

Raportul pentru Ski Juwel este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,2 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Niederau

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Niederau

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex